Elkezdődött az év legédesebb hétvégéje
Nyolcadik alkalommal tartják meg Győrben az Édes Napokat, amely idén a Széchenyi Téren várja az édesség szerelmeseit.
Nyolcadik alkalommal tartják meg Győrben az Édes Napokat, amely idén a Széchenyi Téren várja az édesség szerelmeseit.
2017-ben született meg az ötlet a Pannonhalmi Borvidéken, hogy a térség borászai közös marketing Klaszterbe tömörüljenek. Az elképzelés nem talált süket fülekre, hisz a borvidék kis családi pincészetei, valamint az Apátsági Pincészet is csatlakozott a kezdeményezéshez.
Eredményesen szerepeltek a magyar, elsősorban a tokaji borászatok a világ egyik legrangosabb borversenye, a Decanter World Wine Awards (DWWA) idei kiírásában, melyről 1 Best in Show, 5 platina- és 12 aranyérmet hoztak el.
Érdemes az édes finomságokba egészséges alapanyagokat rejteni, amit mind munkába, mind az iskolába gond nélkül vihetünk a táskánkban.
Soha nem láttam, nem hallottam, egresnek hittem, mégis a nemes szőlőnkből készül ez az egyszerű, gazdaságos kompót, amit egy édesanyától tanultam.
Rohanásban jól jöhet egy laktató főétel, ami gyorsan elkészül és népszerű ízeket tartogat magában.
Elrajtolt a Győr+Televízió új gasztro-magazinja, a Konyhatörténetek! Mutatjuk az első adást!
Az elkészítése egyszerű és most költséghatékony. Tegyünk el télre minél több nyári finomságot.
Nem lesz édes, csak ízes. Fokhagymával, lila hagymával és borssal mennyei a sertéstarja. Újdonság lehet az ünnepek sültjei között.
Havonta egy alkalommal őstermelők kínálják portékáikat a Dunakapu téren, a Védd a helyit, Vedd a Kisalföldit! elnevezésű vásáron.