Hirdetés
24 óra
Hirdetés
Győr+ 2020.04.09.

Rendőrkézen a tolvaj

A Győri Rendőrkapitányság nyomozói – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgattak ki egy 30 éves helybéli férfit, aki a megalapozott gyanú szerint több bűncselekményt is elkövetett.

MTI 2020.04.09.

Kiss Éva még nem döntött

A kialakult helyzet és a tokiói olimpia elhalasztása miatt még átgondolja, hogy valóban befejezi-e sportolói pályafutását ebben az évben Kiss Éva, a női Bajnokok Ligájában és a magyar bajnokságban is címvédő Győri Audi ETO kézilabdacsapatának kapusa.

Győr+ 2020.04.09.

Több ezer fészektartó várja a gólyákat

A gólyákat az idén is a madarak védelmére kihelyezett fészektartókkal várja az E.ON. Korábban összesen 4 343 ilyen eszközt telepítettek, idén tavaszra újabb 56 került fel az oszlopokra az energiacég szolgáltatási területein. Az Őrségi Nemzeti Parkban emellett 100 vörös vércse költőládát szereltek a nagyfeszültségű hálózat tartóoszlopaira. Minden munkát még a járványügyi veszélyhelyzet kihirdetése előtt végeztek el.

Győr+ 2020.04.09.

Ma van nagycsütörtök

A nagycsütörtökkel megkezdődik a húsvéti szent három nap, az egyházi év legfontosabb időszaka. Csütörtök este az utolsó vacsorára emlékeznek a keresztények.

MTI 2020.04.08.

Teljesen megváltozik majd a futball

Gianni Infantino, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke szerint a sportágat teljesen megváltoztatja majd a koronavírus-járvány.

Kárpát Zsolt 2020.04.08.

Meg kell találni a középutat

Legfontosabb az egészségünk védelme, de mindent meg kell tennünk azért, hogy a koronajárvány után minél több ember újra dolgozhasson, mondta Pintér-Péntek Imre a Győr+ Médiának.

Zombai-Kovács Ákos 2020.04.08.

A gazdák a járvány idején is teszik a dolgukat

A mezőgazdasági munkák az ilyenkor szokásos módon, rendben zajlanak a földeken, annak ellenére, hogy természetesen a gazdák is betartják a korona járvány miatt bevezetett biztonsági intézkedéseket.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat