Hirdetés
24 óra
Hirdetés
Ficsór Dávid 2022.01.18.

Győri Balett: próbatáncon keresik az új egyéniségeket

Próbatáncot hirdet a Győri Balett, melyre klasszikus képzettségű, magas technikai és művészi színvonalú női és férfi balettművészek jelentkezését várják. A társulat minden évben meghirdeti ezt az eseményét, amire az igazgató szerint azért van szükség, mert folyamatosan keresik az új energiákat, lehetőségeket és tehetségeket.

MTI 2022.01.18.

Országszerte kitisztult a levegő

Országszerte kitisztult a levegő. Kedden már egy településen sem minősítette veszélyesnek vagy egészségtelennek a levegőt a szálló por miatt a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK).

Zombai-Kovács Ákos 2022.01.18.

SZE: nyitottak a felvételizőkre

Az idei felvételi eljárásban 88 szakra várja a jelentkezőket a Széchenyi István Egyetem, közülük 48 érettségi utáni felsőoktatási szakképzésre, osztatlan és alapképzésre lehet jelentkezni. Emellett 14 szak indul duális képzésben. Az intézmény a napokban az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon, kedden pedig a hagyományos Nyitott Kapuk rendezvényen mutatta be képzési palettáját az érdeklődő iskolásoknak és szüleiknek. Akik normál felvételi eljárás keretében tanulnának tovább, február 15-ig kell leadniuk jelentkezésüket.

MTI 2022.01.18.

Szombaton tartják a középfokú írásbeli felvételi vizsgákat

Szombaton 10 órától tartják a középfokú írásbeli felvételi vizsgákat a 9. évfolyamra, a 6 és 8 évfolyamos gimnáziumokba, továbbá az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett Arany János Tehetséggondozó Programba jelentkező diákok számára. Szombaton 553 helyszínen csaknem 73 ezren felvételiznek - közölte az Oktatási Hivatal (OH).

Győr+ 2022.01.18.

Győrben mentett életet a szén-monoxid-érzékelő

Győrben a Szent Imre út egyik lakásának fürdőszobájában jelzett a szén-monoxid-érzékelő. A győri hivatásos tűzoltók, majd a gázszolgáltató mérései is igazolták a mérgező gáz jelenlétét a lakásban.

Pécskai István 2022.01.18.

Sorsdöntő meccs vár ma a magyar kézilabda-válogatottra az Eb-n

Harmadik csoportmeccsét játssza ma a hazai rendezésű Európa-bajnokságon a magyar férfi kézilabda-válogatott. A mieink a hibátlan mérleggel álló, Portugáliát és Hollandiát is legyőző izlandi válogatott ellen lépnek pályára Budapesten, 18 órakor (M4 Sport).

Győr+ 2022.01.18.

Jelentkezzen szavazatszámlálónak!

Győr Megyei Jogú Város Országgyűlési Egyéni Választókerületi Választási Irodája szavazatszámláló bizottsági feladatokat vállaló, győri lakóhelyű választópolgárok jelentkezését várja választott tagként Győr város területén működő szavazatszámláló bizottságokba.

MTI 2022.01.18.

Folyamatosan nőnek a bérek

Folyamatosan nőnek a bérek, kétszámjegyű emelés sok helyen kalkulálható a versenyszférában is - hangsúlyozta Bodó Sándor, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára az M1 aktuális csatornán kedden.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat