Hirdetés
24 óra
Hirdetés
Győr+ 2021.06.19.

Több magyar terméket vettünk a járvány alatt

Egy friss kutatásból kiderült, hogy a vásárlók több mint egyharmada 10 százalékkal többet is hajlandó fizetni egy termékért, ha az Magyarországon készült. A járvány ideje alatt megugrott azoknak a száma, akik több magyar árut vesznek.

J. Kovács Andrea 2021.06.19.

Fedett udvar, látványlift

Nemzedékek nőttek fel az először Úttörőháznak, a rendszerváltás után Gyermekek Házának nevezett, végül a mai nevét elnyert intézmény, a Generációk Háza Művelődési Központ programjain.

Szigethy Teodóra 2021.06.19.

A táncfesztivál gyógyír a léleknek

A GisL című darabbal tért vissza a Győri balett társulata a személyes térbe, amit a 16. Magyar Táncfesztivál keretében mutattak be a Széchenyi téren. A premiert még online tartották májusban a Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek alatt.

Teodora 2021.06.19.

Mérföldkőhöz ért a magyar oltási program

Újabb szakaszához érkezett a magyar oltási program miután a magyar lakosság 55 százaléka és a regisztráltak 92 százaléka már felvette az oltást, a kormány lehetővé teszi a Magyarországon élő külföldiek és a külhoni magyar állampolgárok oltását is.

Győr+ 2021.06.19.

Később érik a meggy a tavaszi hideg miatt

Már kapható a korai hazai meggy a piacokon, üzletekben, de nagyobb mennyiségű meggytermés csak a jövő hét közepére várható. Magyarország az Európai Unió második legnagyobb meggytermelője; az utóbbi években itthon is egyre népszerűbb a meggyfogyasztás – derül ki a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara körképéből.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat