Hirdetés
24 óra
Hirdetés
MTI 2020.07.15.

Több embert megkéseltek Norvégiában

Otthonmaradásra szólította fel a dél-norvégiai Sarpsborg lakosságát a helyi rendőrség, miután három embert megkéseltek kedd éjjel a város különböző pontjain, kettejükön életveszélyes sebeket ejtve.

Farkas Mónika 2020.07.15.

Ennio Morriconéra emlékezünk

Ennio Morricone, az Oscar-, Grammy- és kétszeres Golden Globe-díjas világhírű zeneszerző és karmester a Győri Filharmonikus Zenekarral 2004-ben játszott először, 2009-ben pedig 12 koncertből álló, három kontinenst érintő turnéra indultak.

MTI 2020.07.14.

Bebizonyosodott, hogy a katonák nem csak a fegyverekhez értenek

A koronavírus-járvány idején bebizonyosodott, hogy a Magyar Honvédség, a katonák nem csak a fegyverekhez értenek, nem csak háborús feladatokra, béketeremtésre alkalmasak - hangsúlyozta a honvédelmi miniszter kedd este egy budapesti háttérbeszélgetésen.

Győr+ 2020.07.14.

Amerikai diplomát is ad az új MBA-képzés

A Széchenyi István Egyetemen már 35 angol nyelvű képzés érhető el szeptembertől, köztük a most induló Master of Business Administration (MBA), amelynek különlegessége, hogy akik elvégzik, nemcsak a győri, hanem az amerikai University of Rhode Island egyetem oklevelét is megkapják. Jelentkezni augusztus 11-ig lehet. A Magyar Nemzeti Bank által létrehozott Pallas Athéné Domus Meriti Alapítvány tíz magyar hallgató tanulmányait ösztöndíjjal támogatja.

MTI 2020.07.14.

Elmarad a bázeli férfi tenisztorna

A koronavírus-járvány miatt elmarad a bázeli keménypályás férfi tenisztorna, amelyre október utolsó hetében került volna sor.

Ficsór Dávid 2020.07.14.

Felpezsdítette a zsűrit a győri borász

Júniusban rendezett közgyűlést a Junibor – Fiatal Borászok Egyesülete, amit egy különleges pezsgő vakkóstolással kötöttek össze.

MTI 2020.07.14.

Világháborús lőszereket találtak Győrben

Lezárt egy útkereszteződést a rendőrség kedd délután Győrben, miután földmunkák során második világháborús gyalogsági lőszerek kerültek felszínre - tájékoztatta a honvédség tűzszerész alakulatának tisztje az MTI-t.

Győr+ 2020.07.14.

Laura Glausernek a családja a legfontosabb

Laura Glauser, az olimpiai ezüstérmes, Európa-bajnok francia válogatott kapus nagy lépésre szánta el magát, amikor álmai klubjába, a Győri Audi ETO KC-be igazolt. Korábbi sportolói karrierje alatt nem hagyta el Franciaország határait, ott vált fiatal tehetségből világklasszis kézilabdázóvá. Nemzetközi szinten bőven szerzett tapasztalatot, de az európai kézilabdázás legfényesebb trófeájáért szeretett volna harcolni, ezért álmai klubja megkeresésére igent mondott. Családjával; férjével és hároméves kislányával költözött a Rába-partjára.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat