Hirdetés
24 óra
Hirdetés
Győr+ 2022.05.24.

Ismét lenyűgözőt alkotott a Győri Lovas Színház

Ókori harcosok, lovagok, betyárok, szekér, hintó, vad lovak, harci mének, pompás szárnyas paripák, sok tűz, és egy igazi tank lánctalpainak ropogása – ez a History a Győri Lovas Színház előadása. A darabot május 21-én mutatták be újra, olvasónk, Beledi Márta pedig megörökítette a látványos show-t.

Győr+ 2022.05.23.

Valóra vált álom: a Győr az egyetemi bajnok

Óriási sikert ért el az UNI Győr-SZESE női kosárlabda csapata, ugyanis vasárnap megnyerte az egyetemi bajnokságot. Tavaly bronzérmesek lettek a győri rendezésű négyes döntő végén dr. Barthalos István tanítványai, most viszont a miskolci fináléban minden képzeletet felülmúlt az együttes. Az elődöntőben a Debrecent verték 58–52-re Perl Zsófiáék, a nagydöntőben pedig 68–58-re múlták felül az ELTE-t.

Győr+ 2022.05.23.

Gyermeket ütöttek el Győrben

A kisfiú szabályosan haladt át az egyik kijelölt gyalogátkelőhelyen, amikor megtörtént a baleset.

Győr+ 2022.05.23.

Magyarok Európáért: Győrbe került az egyik díj

A minden év május 9-én tartott Európa-nap az európai béke és egység ünnepe. Az idei Európa-nap alkalmából Bólya Boglárka, az Igazságügyi Minisztérium európai uniós kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára és Zupkó Gábor, az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletének vezetője adta át Budapesten a Magyarok Európáért díjat.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat