24 óra
Hirdetés
MTI 2022.12.08.

Kaposváron nyert a Sopron

A Sopron 96-79-re nyert a Kaposvár vendégként a férfi kosárlabda NB I csütörtöki mérkőzésén.

Győr+ 2022.12.08.

Palkovics László lett a győri egyetem kuratóriumának elnöke

A Széchenyi István Egyetemen az elmúlt két és fél évben sikeresen lezajlott a modellváltás, új működési struktúra, vagyonelemek és vezetők segítik a további fejlődést. Az intézmény ennek köszönhetően nagyobb önállósággal, hatékonyabban, rugalmasabban, saját magára szabott keretek között tudja megfogalmazni és megvalósítani stratégiai célkitűzéseit.

Győr+ 2022.12.08.

Mindenki feketén dolgozott

Kockázatelemzés alapján bukkant a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy társaságra, akinek partnere úgy vállalt el építőipari munkát, hogy a kivitelezéshez nem is volt elegendő alkalmazottja. A partnercégnél 130 millió forintnyi áfatartozásra is fény derült. Az összeg a vizsgálat végéig csaknem teljes egészében megtérült.

Győr+ 2022.12.08.

Folytatódott a LED-osztás

Az ingyenes LED-osztás Győrben december 8-án is folytatodott az OSP-ben, s csakúgy mint eddig, most is sokan várták a precízen összekészített csomagokat.

MTI 2022.12.08.

Szijjártó: a magyar gazdaság növekedése szempontjából kulcsfontosságú a vasúti közlekedés

A magyar gazdaság növekedése szempontjából kulcsfontosságú a vasúti közlekedés és szállítmányozás, ezért hatalmas előrelépés, hogy a magyar V-Híd Építő Zrt. biztosítóberendezéseket gyártó közös céget alapít a területen regionális piacvezető, cseh AZD Prahával - jelentette ki a tárca közleménye szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Budapesten.

MTI 2022.12.08.

Győri győzelem Törökországban

A SERCO UNI Győr 70-69-re nyert a török Botas vendégeként csütörtökön a női kosárlabda Európa Kupa ötödik fordulójában.

Kárpát Zsolt | MekliZ Fotó, Komlós Ádám 2022.12.08.

Radnóti Ákos: Győr büszke kiváló sportolóira

Győr büszke minden sportolójára, azokra, akik világ- vagy hazai versenyeket nyernek, de azokra is, akik szereplésükkel, jó hírét viszik a városnak. Ezt mondta Radnóti Ákos a sportot is felügyelő alpolgármester, amikor ismét két kiválóságot köszöntött a városházán.

Hirdetés