Hirdetés
24 óra
Hirdetés
Kárpát Zsolt 2021.12.01.

Türelmi időt adott a Pannonvíz

Győrben évtizedek óta komoly problémát jelent, hogy a fogyasztók közül sokan szabálytalanul, a szennyvízcsatornára csatlakoztatják a csapadékvíz elvezetését.

Zombai-Kovács Ákos 2021.12.01.

Az oltással is előre megy az ország

Csak az oltás védhet meg attól, hogy elkapjuk a koronavírust, vagy ha mégis elkapnánk, ne kerüljünk kórházba vagy súlyos állapotba. Erről beszélt a Győr+-nak a város országgyűlési képviselője. Simon Róbert Balázs kiemelte, szerencsére sikeres az oltási akcióhét, aminek első hetében közel 800 ezer oltást adtak be idehaza. A politikus kiemelte, a minél nagyobb átoltottság is feltétele annak, hogy a kormány jóléti intézkedéseket tudjon hozni. Ilyenek többek között a nyugdíjprémium és a 13. havi nyugdíj kifizetése, a minimálbér növelése, a családi adó visszatérítés és a 25 év alattiak szja-mentessége.

Földvári Gabriella 2021.12.01.

Szól a rádió!

„Halló, halló, itt rádió Budapest” - 1925. december elsején hangzott el az ünnepi bejelentés, amely a magyar rádiózás immár 96 esztendős történetének kezdetét jelezte. Ebből az alkalomból a Győri Ipartestület székházában kiállítással egybekötött megemlékezést tartottak szerdán.

Győr+ 2021.12.01.

Fakitermelési munkák a Mosoni-Dunánál

Az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság KEHOP-1.3.0-15-2016-00012 azonosító számon „Mosoni-Duna torkolati szakaszának vízszint rehabilitációja” címmel projektet valósít meg. A beruházás fő célja a Duna vízszintsüllyedésének hatására a Mosoni-Duna torkolati szakaszán lesüllyedt kis- és közepes vízszintek visszaállítása.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat