Hirdetés
24 óra
Hirdetés
MTI 2021.04.12.

A Barcelona a legértékesebb klub a világon

A lap hétfői kiadásában közölte: a katalán együttes értéke 4,76 milliárd dollár, és ezzel megelőzi a 4,75 milliárd dollárt érő, előző években első Real Madridot.

MTI 2021.04.12.

Nagy adag vakcina érkezik

Kedden 140 ezer második dózis Szputnyik vakcina érkezik Magyarországra - mondta a külgazdasági és külügyminiszter hétfőn az MTI-nek, miután fogadta Jevgenyij Sztanyiszlavov új orosz nagykövetet.

Farkas Mónika 2021.04.12.

Újítások, innovatív megoldások

Milyen újdonságokkal rukkol elő a Győri Filharmonikus Zenekar? Erről mesélt a Divertimento műsorának vendége Szilbek Júlia, a társulat marketing koordinátora, programszervezője.

Nagy Roland 2021.04.12.

Sipőcz lett 2020 legjobb junior judósa Európában

A Széchenyi Egyetem SE húszéves judósa, Sipőcz Richárd különleges elismerésben részesült. A +100 kg-osok mezőnyében az olimpiai kvótáért küzdő győri fiatalt az Európai Judo Szövetség az elmúlt egy év, vagyis 2020 legjobb juniorkorú férfi versenyzőjének választotta. Ebben az időszakban Sipőcz a junior- és az U23-as Európa-bajnokságon is aranyérmes lett.

Győr + 2021.04.12.

Biztonsági öve buktatta le a körözött nőt

A győri rendőrök a biztonsági öv használatának elmulasztása miatt ellenőrizték egy autó utasait. Az intézkedés során a gépkocsiban tartózkodó nő a testvére okmányával akarta igazolni magát, de lebukott.

Győr + 2021.04.12.

Mesterséges intelligencia kutatócsoport alakult a győri egyetemen

A győri Széchenyi István Egyetem Járműipari Kutatóközpontjában alakult meg a Mesterséges Intelligencia Nemzeti Laboratórium egyik kutatócsoportja, amely rendszerszintű problémák megoldásához fog hozzájárulni. Mindehhez az erős mérnöki kutatás-fejlesztési háttér biztosít kiváló alapot.

Győr+ 2021.04.12.

MÁV: sok újdonságot hoz a menetrendmódosítás

Április 11-től, a szokásos évi első menetrendmódosítással további újításokat vezet be a MÁV-START annak érdekében, hogy minél többen vegyék igénybe a közösségi közlekedést, akár a megyeszékhelyek, városok közötti utazásra, akár kirándulás, túrázás céljából. A fejlesztések a térségben többek között a Győr—Kaposvár—Pécs, a Győr—Veszprém és a Budapest―Győr―Hegyeshalom viszonylatokon hoznak jelentősebb változásokat.

Szakács Anna 2021.04.12.

A Rákok valami újba kezdhetnek

Ez a hét is sok mindent tartogat, s hogy a csillagok mit is ígérnek nekünk? Nos, arról Szakács Anna asztrológus mesélt.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat