Hirdetés
24 óra
Hirdetés
Bodrogi Sára 2019.12.14.

Ünnepi hétvége a menhelyen

Nem lehet elégszer felhívni a figyelmet arra, hogy nagyon sok árva állat él a Győri Állatmenhelyen, akik várják a befogadókat. Többek között ezt a célt szolgálja az Állatok Karácsonya is, amelyet ezen a hétvégén tizenkettedik alkalommal rendeznek meg a menhelyen, 9-től 14 óráig, de a legfontosabb talán az, hogy a sétáltatók boldog pillanatokat szerezzenek a kutyusoknak, és feltöltsék őket szeretettel.

MTI 2019.12.14.

Felfüggesztéssel jár Kim Rasmussen fegyelmi ügye

A Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) felfüggesztette Kim Rasmussent, a magyar női válogatott szövetségi kapitányát, amiért a Japánban zajló olimpiai kvalifikációs világbajnokságon a Románia elleni csoportmérkőzést követően káromkodott a sajtótájékoztatón. A szakember a határozat értelmében nem végezhet edzői tevékenységet.

Győr+ 2019.12.14.

Jótékony összefogás a kórházban gyógyuló gyerekekért

Segíteni mindig jó. Karácsony környékén azonban a szokásosnál is nagyobb a kedv az adakozásra, erre pedig számos lehetőség adódik városunkban is. A győri önkormányzat jóvoltából nem csak a Széchenyi téren, hanem a Baross út 15. szám alatt is találkozhatunk egy jótékonysági faházzal. Utóbbiban civil szervezetek kínálják a finom nedűiket a segíteni szándékozó győrieknek.

Szarka Zsófi 2019.12.14.

Vitaminleves

Húsmentes finomság, ami gazdag színben, illatban, zöldségekben és még egy klasszikus burgonyagombóccal is megkoronáztam a leves tartalmát.

Zombai-Kovács Ákos 2019.12.14.

Mikulás Disco, a fogyatékossággal élők ünnepe

A fogyatékossággal élők helyzete mindannyiunk ügye, de csak akkor lehet sikeres, ha mindenki magáénak érzi, ezt mondta a szociális ügyekért felelős államtitkár csütörtökön, az Értelmileg Sérültek és Segítőik megyei egyesületének hagyományos Mikulás Discójában.

Győr+ 2019.12.14.

A karácsonyé a főszerep

Az ünnepek közeledtével egyre aktuálisabb feladat a karácsonyfa beszerzése. A Győr-Szol Zrt. piacterein december 10-én kezdődött a fenyőárusítás. A kereskedés december 24-ig tart. Az értékesíteni szándékozók nagyrészt Zala, emellett Veszprém és Győr-Moson-Sopron megyéből érkeztek.

Győr+ 2019.12.14.

A humor nagyágyúi lépnek fel az Audi Arénában

Az Audi Aréna Győrben tombolt már a közönség többek között a fantasztikus kézilabdázóknak, vasszívű ketrecharcosoknak, a Tankcsapda zenekarnak, a világszerte ünnepelt Harlem Globetrotters bravúrkosárlabdázóinak. Az idei előszilveszterkor a humoristák poénjainak tapsolhat a közönség.

MTI 2019.12.14.

Te is ellenőrizheted pénzed valódiságát!

Ingyenesen letölthető az az új applikáció, amely segítségével bárki megállapíthatja, hogy valódi-e a nála lévő bankjegy - mondta Réthy Barbara, a Magyar Nemzeti Bank főosztályvezetője szombat reggel az M1 aktuális csatornán.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat