Hirdetés
24 óra
Hirdetés
Győr+ 2019.11.20.

Diótörővel hangolódhatunk a karácsonyra

Különleges meglepetéssel készül az Árkád Győr a vásárlói számára. Monumentális, mégis meghitt, vadonatúj dekorációval várják a látogatókat. Az idei karácsonyi ráhangolódást a népszerű Diótörő figurája, meséje által megelevenített díszlet adja a bevásárlóközpontban.

MTI 2019.11.20.

Örökbe fogadták Csicejt, a barna óriáspandát

Örökbe fogadták a világ egyetlen, fogságban élő barna óriáspandáját. Az ünnepélyes ceremóniára szerdán került sor a Csinling óriáspanda kutató- és szaporítóközpontban, a kínai Sanhszi tartományban.

MTI 2019.11.20.

Egy magyar kerékpáros indulhat az olimpián

Egy magyar kerékpáros állhat rajthoz jövőre a tokiói olimpián a férfiak országúti mezőnyversenyében - közölte szerdán a magyar szövetség honlapja.

Zombai-Kovács Ákos 2019.11.20.

Az árvízi védekezést gyakorolták

Árvízhelyzet nincs, gyakorlat viszont volt. Az esetleges árvízi helyzetben történő szakszerű védekezést gyakorolták a vízügyi szakemberek.

Ploice.hu 2019.11.20.

Elfogtak egy magyar férfit Ausztriában

Lopás, csalás, sikkasztás, egyedi azonosító jellel visszaélés és jármű önkényes elvétele miatt összesen 22 elfogatóparancs volt érvényben azzal a magyar férfival szemben, akit végül Ausztriában fogtak el - közölte a rendőrség szerdán a honlapján.

Papp Zsolt 2019.11.20.

Tízéves a Beszélgető hálózat

Éppen tíz éve indult a Beszélgető hálózat Győrben, amely azóta több száz idősnek segített a magány oldásában, a társas kapcsolatok megélésében. A szervezők ismét várják az önkéntesek jelentkezését, akik szívesen vállalnának beszélgetést egy magányos, idős embernél.

Győr+ 2019.11.20.

Kéken ragyog a Jedlik-híd

Kék színbe borult a győri Jedlik Ányos Híd, felhívva a figyelmet egy fontos világnapra.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat