Hirdetés
24 óra
Hirdetés
Győr+ 2020.01.23.

Változást akarnak a város közéletében

„Vasárnap, a szavazás után Győr is beléphet a szabad városok sorába” – mondta Pollreisz Balázs, az ellenzéki pártok győri polgármesterjelöltje a csónakos szobornál tartott sajtótájékoztatóján. A háttérben a Párbeszéd Magyarországért párt zöld dzsekis aktivistái álltak.

Győr+ 2020.01.23.

A rend és a tisztesség útján

Ezzel a címmel tartott sajtótájékoztatót Apáti István, a Mi Hazánk országgyűlési képviselője és Géber József, a párt győri polgármesterjelöltje a kamarában.

Győr+ 2020.01.23.

„Mindenkinek el kell mennie szavazni”

Ahogy októberben, most is arra buzdít Balla Jenő, az Összefogás Győrért Egyesület polgármester-jelöltje, hogy mindenki menjen el szavazni, s voksoljon úgy, ahogy a lelkiismerete diktálja, és amelyik jelöltről úgy érzi, a legtöbbet tehet a városért.

MTI 2020.01.23.

Koronavírus: korai még vészhelyzetet jelenteni

Korai még nemzetközi egészségügyi vészhelyzetet hirdetni a Kínában megjelent és több országra átterjedő koronavírus miatt - közölte csütörtökön Genfben az Egészségügyi Világszervezet.

MTI 2020.01.23.

Kikapott a női válogatott

A házigazda magyar válogatott 11-10-re kikapott az elődöntőben a világbajnoki ezüstérmes spanyol csapattól a Duna Arénában zajló vízilabda Európa-bajnokság női tornáján, ezzel eldőlt, hogy a viadalon szerezhető egyetlen kvóta az oroszoké lesz, mivel a spanyolok indulása már biztos volt.

MTI 2020.01.23.

Ilyen egy múmia hangja?

Kutatóknak sikerült életre kelteni egy háromezer éves egyiptomi múmia hangját: háromdimenziós nyomtatással, képalkotó eljárással és egy elektronikus gégefővel újraalkották a múmia hangképző szervének nagy részét.

Zombai-Kovács Ákos 2020.01.23.

Óvatosan, ha cseng a telefon!

Újabb hazugság-akcióba kezdett az ellenzék, erről számolt be Híradónknak Simon Róbert Balázs, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője.

MTI 2020.01.23.

Töltsd le az ÉletMentő mobilalkalmazást!

Elindult a mentők munkáját segítő ÉletMentő elnevezésű mobilapplikáció, amely gyorsabbá és egyszerűbbé teszi a mentőhívást a segítségre szorulók számára - jelentették be az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) és a fejlesztő cég közös csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat