Hirdetés
24 óra
Hirdetés
Kaszás Kornél 2021.01.16.

Saját és az önfejlesztés útját járja

Mindannyian úton vagyunk. Valaki siet, valaki komótosan ballag, míg mások éppen pihennek, és azon töprengenek, hogy a jó úton haladnak-e. Szalai Réka már régen rálépett arra az útra, amin a mai napig jár. Közgazdász, funkcionális táplálkozási tanácsadó, life és business coach, és boldog édesanya, aki keresi az újabb kihívásokat.

mti 2021.01.16.

Vakcinák: a kormány nem vár Brüsszelre

Brüsszeli forrásból kevesebb mint félmillió ember beoltására elegendő vakcina érkezik Magyarországra március végéig az M1 aktuális csatorna kormányzati forrásból származó információi szerint.

Győr + 2021.01.16.

Lendületben a győri lányok

A bajnokságban eddig lejátszott tizenhét mérkőzéséből tizenötöt megnyert, és mindössze kétszer kapott ki az UNI Győr MÉLY-ÚT női kosárlabdacsapata.

Farkas Mónika 2021.01.16.

A mikrofonnál Ferenczy Balázs

„Csak pozitívan!” – szól a jól ismert elköszönés a Győr+ Rádió délutáni műsorában.

Papp Zsolt 2021.01.16.

Határainkon túl is segít a győri könyvtár

Három regionális könyvtár, köztük a győri intézmény dolgozik hazánkban a nyilvános könyvtári munka koordinálásán, és a határon túli magyarság könyvtári ellátásának támogatásán január elsejétől. Hogy mit is jelent mindez a gyakorlatban, arról dr. Horváth Sándor Domonkost kérdeztük.

mti 2021.01.16.

Ambros Martín visszatérhet Győrbe

Ismét a spanyol Ambros Martín lehet a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának vezetőedzője - értesült a Kisalföld című megyei napilap.

Ficsór Dávid 2021.01.16.

Hideg lesz, védjük a vízórákat!

Mindenkinek saját felelőssége, hogy megakadályozza a vízórája elfagyását, ezért érdemes téliesíteni, ezeket a szerkezeteket. Ezt mondta Híradónknak a Pannon-Víz elnök-vezérigazgatója.

mti 2021.01.16.

Országszerte oltják az idősotthonok lakóit

Országszerte - így Győrben is - oltanak a 100 főnél nagyobb idősotthonokban a koronavírus ellen a hétvégén, 34 helyszínen 3400 embernek adják be a Moderna vakcináját

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat