Hirdetés
Címke: gasztronómia
Hirdetés
Földvári Gabriella 2021.07.16.

Fröccsözve jótékonykodhatunk

A hagyományos XVI. Győri Rotary Fröccsnapokat július 16–18. között rendezik meg, koncertekkel, kiállításokkal, gyermekprogramokkal a Dunakapu téren.

Tóth Vivien 2021.07.09.

Az otthoni grillezés és BBQ fortélyai

A nyár a grillpartyk és kerti sütögetések szezonja. Kovacsics Koksza István, a Révész étterem séfje olyan fortélyokat árul el, aminek köszönhetően tökéletes ízélményekkel gazdag kerti összejövetelt tarthatunk.

Németh Boglárka 2021.07.07.

Újbor- és sajtfesztivált rendeznek Győrben

Győr a találkozások városaként is ismert, így nem is lehetne jobb helye idén a legízletesebb sajtok és a legfinomabb borok románcának. Július 17-én, szombaton ugyanis a város először ad otthont a Konferencia Hotelben, a XVII. Újbor és Sajt Fesztiválnak.

Tóth Vivien 2021.05.28.

Május 28. – A hamburger világnapja

A hamburger a gasztronómia egyik alappillére, az egyik legnépszerűbb streed food ételként tartják számon. Május 28.-a a hamburger világnapja, ebből az alkalomból összeszedtünk pár érdekességet a történetéről.

Földvári Gabriella 2021.05.04.

Megvan Győr szülinapi tortája!

Ma eldőlt, hogy melyik édes költemény lett az önkormányzat által meghirdetett, „Győr 750 Születésnapi tortája”. A döntőben a CsoKISfröccs, a lá:gom és a Győri Speciál, a mentes torták közül pedig Győri virgonc és a Nekünk Győr versenyzett.

Ficsór Dávid 2021.04.22.

Egyedi címkékkel hódítana az ETO saját söre

Saját söre van az ETO-nak! A győrújbaráti Vaskakas Sörfőzde és az ETO FC Győr együttműködéséből született meg az ETO Pils névre keresztelt aranyló, habzó nedű, melyet a felek csütörtökön mutattak be a sajtó képviselőinek. A német típusú pilseni sört tartalmazó palackot egyedi külsővel látták el, melynek több típusa is kapható lesz majd.

Földvári Gabriella 2021.04.21.

Hamarosan kiderül, melyik lesz Győr szülinapi tortája

Három hagyományos, a CsoKISfröccs, a lá:gom és a Győri Speciál, valamint két „mentes”, a Győri virgonc és a Nekünk Győr cukrászkülönlegesség vannak még versenyben az önkormányzat által meghirdetett, „Győr 750 Születésnapi torta” elnevezésű pályázaton. A felhívásra nyolcan jelentkeztek, tíz „édes költeménnyel”

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat