Címke: gasztronómia
Hirdetés
Kárpát Zsolt 2024.02.01.

Panír premier: farsangi mini fánk!

A farsangi időszak egyik kedvenc édessége a fánk. A finomságot sokféleképpen elkészíthetjük, legismertebb a szalagos változata. Elkészítéséről mindent megtudhatnak a Panír ma esti adásában. Kezdés 19.25-kor a Győr+ TV-ben és itt, online!

Kovacsics „Koksza" István 2024.01.29.

Fánkozzunk!

Hazánkban a fánk csak a 19. században terjedt el, pedig Mátyás udvarában is kedvelt édesség volt már.

Kárpát Zsolt 2024.01.12.

Új év, új ételek

2024-ben is folytatódik a Győr+ Televízió, Panír című gasztronómiai műsora. Kovacsics „Koksza” István idén sem változtat jól bevált koncepcióján, ugyanis továbbra is gyorsan elkészíthető, ízletes fogások elkészítést mutatja be.

MTI 2023.12.30.

Jelentős virsliforgalom várható az év végén

A fogyasztói szokások változása ellenére idén is jelentős mennyiség fogyhat virsliből belföldön az év utolsó napjaiban - közölte a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) az MTI-vel.

Szigeti Sándor 2023.12.16.

Nem csak üzletet, közösséget is építenek

Az év vállalkozója Prima-díjat vehette át Horváth Bence és Sztanity Szilárd, a Therápia tulajdonosai a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének vármegyei díjátadó gáláján.

Havassy Anna Katalin 2023.12.13.

Győrben még akár Freddy Kruegerrel is egy asztalhoz ülhetsz

Újabb nagyszerű hírt kaptunk a győri vendéglátásról, hiszen november végén megnyitott a város legújabb pizzériája, amely a Pizzawood nevet viseli. Nem véletlenül: Edvárdnál és Attilánál még a szuperhősök is degeszre ehetik magukat, ha betérnek.

Havassy Anna Katalin 2023.11.30.

Elment Katika, akiből a közösségi média csinált sztárszakácsot

A közösségi média előnyeiről és hátrányairól értekezni rengeteget lehet, minden nap megmutatja a jó és a rossz odalát. A főzést szerető közösség az internetnek köszönhette Katikát, Kati nénit, vagy Kati mamát, ki hogy nevezte a kedves, mosolygós asszonyt, aki szenvedéllyel és őszintén főzött. November 28-án jött a szomorú hír, hogy Kovács Árpádné Katalin örökre letette a fakanalat…

Szigeti Sándor 2023.11.19.

Plácido Domingo és Mádl Ferenc is a vendége volt

Kiemelkedő gasztronómiai munkájának elismeréseként Győr-Belváros Szolgálatáért díjat vehetett át a város és a környék egyetlen Michelin Guide-ajánlással rendelkező éttermének alapító-tulajdonosa, Szabó László.

Hirdetés