Címke: gasztronómia
Hirdetés
J. Kovács Andrea 2022.11.26.

Volt egyszer egy gombás szendvics

Az elmúlt négy évtized alatt egy városnyi emberben alakult ki a pavlovi reflex: már pusztán az Arrabona szó említésére megjelenik lelki szemeink előtt a gombás szendvics ínycsiklandó képe és összefut szánkban a nyál.

hirdetés
Győr+ | Fotó: Marcali Gábor 2022.11.25.

Hangolódjunk az ünnepekre a Therápiával!

A minőségi és prémium termékeket kínáló impozáns Therápia birodalom ünnepi köntösbe öltözött. A tulajdonosok egy csomó újdonsággal is készülnek, hogy igazán széppé varázsolják az év amúgy is csillogó időszakát, az adventet.

Győr+ 2022.11.04.

Gasztro siker: győri éttermet is díjaztak a Michelin-csillagok estjén!

Idén először Magyarország egészéről jelentetett meg étteremlistát a Michelin Guide francia étteremkalauz, amely eddig csupán a budapesti éttermekről közölt minősítést. Mint kiderült, már két vidéki Michelin-csillagos éttermünk van, mitöbb, az egyikük két csillagot is kapott.

Csollán Tamara 2022.09.30.

Elstartolt a II. Győri Halnapok

Pénteken kezdődött és egész hétvégén a győriek egyik kedvelt találkozóhelye, a Radó sziget ad otthont a Halnapok immár 3 napos rendezvényének.

Győr+ 2022.09.27.

Győri Halnapok a Radó Szigeten

A 3 folyó találkozásánál fekvő Győr város méltán lehet büszke a folyóira, a folyókkal körülölelt szépséges belvárosra. Évszázadok óta ihletet ad művészek, festők, építészek számára. A vizek közelsége, a halételek iránti érdeklődés megihlette a gasztronómia szerelmeseit is, így immár 2. alkalommal kerül megrendezésre a tavalyi évben nagy sikerrel megrendezett Győri Halnapok, Gasztro-Kultúrális Élményprogram. Szeptember 30.-án, október 1-2.-án a győriek egyik kedvelt találkozóhelye, a Radó sziget ad otthont a Halnapok immár 3 napos rendezvényének, ahol a halételek rajongói válogathatnak a különlegesen gazdag ízesítésű kínálatból– mesél a hétvégi eseményről Tömböly Tamás főszervező.

Győr+ 2022.09.25.

Aranygaluska Panír módra

Kovacsics „Koksza" István, a Panír séfje ezúttal egy igazi magyar desszertet hozott „a mi után a külföldre jutott magyar ember visszasohajtozik” (Jókai Mór). Nem is igazán desszert, főfogásként is megállja helyét. Lássuk, hogy készül az illatos, zamatos aranygaluska by Koksza!

Szigeti Sándor 2022.08.28.

Hagyomány és folyamatos megújulás

Pintér Balázs híres győri vendéglátós család sarja. Édesapjáék még a Csákány családtól vették át a Zöldfa étterem üzemeltetését. A Nádorvárosért díjjal kitüntetett szakembert gyermekkoráról, szakmai ars poeticájáról és híres törzsvendégekről is kérdeztük.

Hirdetés