Hirdetés
Győr+ Rádió
2019.07.31. 13:35

Munkatársaink

Hirdetés
2013 óta erősítem a Győr+ Rádió csapatát, volt szerencsém több műsorban is dolgozni itt, pár éve azonban már a Győr+ Este háziasszonya vagyok. A munkámban azt szeretem a legjobban, hogy beszélgetőpartnereimmel minden este más-más történetbe cseppenhetek, közben pedig azt remélem, hogy a hallgatóink társa vagyok az esti rutin közben. :)

Bajzát Zsuzsi

szerkesztő, műsorvezető

Szakmánk alapjait, fortélyait a Magyar Rádióban sajátíthattam el. A majd egy évtizedes sikeres pályafutásom után életutam külföldre vezetett, majd már családommal szülővárosomba tértem vissza. A Győr+Média csapatát 2013 óta erősítem. Azóta rendszeresen készítem a Győri Filharmonikus Zenekar Divertimento című műsorát, illetve a Kulisszák mögött című városi színházi magazint. Hétköznaponként jelentkezem összefoglaló hírműsorunkkal, a Délutáni gyorssal, benne a legfontosabb helyi közéleti tudósításokkal és beszámolókkal. Szakmai tevékenységem elismeréséül 2016-ban átvehettem Győr Város Sajtódíját, illetve a Graboplast Rt. által alapított Pethő Lajos-díjat.

Farkas Mónika

szerkesztő, műsorvezető

A rádiózás számomra az, amiért az életben a legtöbbet küzdöttem, hogy elérhessem. Mai napig egy pillanatra sem bántam meg, hogy nem adtam fel, így már érthető az adások végén hallható zárómondatom: Az álmaikat ne adják fel!

Fehér Bálint

szerkesztő, műsorvezető

Végzettségemet tekintve pénzügyi területen kellene dolgoznom, de közben jött egy szerelem: a rádió. A gyakornoki pozíciótól jutottam el a mikrofon mögé. 2014 áprilisa óta találkozhatunk az FM 100.1-en. Küldetésem: ha adásban vagyok, hangulatot közvetítsek. Közvetlenül, vidáman ott legyek a konyhában, a kisboltban, a buszon vagy éppen a kórházi váróban. Rádióra, társra, élő szóra mindig szükségük lesz az embereknek, így próbálok barátja lenni délutánonként 2-7 között! :)

Ferenczy Balázs

szerkesztő, műsorvezető

Szophoklész szerint... „Sok van, mi csodálatos, De az embernél nincs semmi csodálatosabb.” Szerintem: Sok van ami csodálatos de a rádiózásnál nincs semmi csodálatosabb. Semmi nem számít csak a hallgatóság, a többi mind csak múló külcsíny.

Herkely Ákos

szerkesztő, műsorvezető

2002-ben ültem először mikrofon mögé, és a rádiózás hangulata akkora hatással volt rám, hogy azóta sem szakadtam el tőle. Második diplomámat már célirányosan, kommunikáció szakon szereztem meg. Ezt követően a Komlósi Oktatási Stúdió nevű médiaiskolában folytattam tanulmányaimat, ahol megkaptam a Kovácsi László Média-díjat, hallgatói kategóriában. A hallgatók a délutáni műsorsávban találkozhatnak velem. A rádiózás mellett az írás a másik szenvedélyem. Első kisregényem 2009-ben jelent meg, azóta pedig több országos novellapályázaton szerepeltem sikeresen.

Kaszás Kornél

szerkesztő, műsorvezető

Sosem voltam jó matekból, de kiszámoltam, hogy 2021 lesz az az év, amikor ugyanannyi időt éltem rádiózással, mint anélkül. Tizenkilenc éve, 2000-ben kezdtem, és még láttam, hogy tekercses hangszalagot vágnak, ragasztanak a kollégák az akkori közszolgálati stúdióban. Ez sem vette el a kedvem az egésztől. Ma már számítógépen vágunk, de szerencsére még élő adásban beszélünk. Hogy mit hoz a rádiózás jövője, fogalmam sincs, de az biztos, hogy én lapot húzok a tizenkilencre.

Nagy Roland

főszerkesztő, műsorvezető

Nimsz Zsuzsanna

hírszerkesztő, hírolvasó

1993 óta rádiózom. Nem vagyok tökéletes, mint ahogy a hallgató sem az. Így rögtön azzal kezdődik minden, hogy "van egy közös vonásunk".

Orosz Sanyi

szerkesztő, műsorvezető

Számomra Győr a pezsgést, a lendületet, a lehetőségeket, a fejlődést és a jövőt jelenti. Megszólalásaimban ezt az életérzést szeretném átadni a hallgatóknak.

Somogyvári Zita

hírszerkesztő, hírolvasó

Z Generation TOP20

Weisz Mátyás

szerkesztő, műsorvezető

Hirdetés