Hirdetés
Győr+ Rádió
2019.07.31. 13:35

Munkatársaink

Hirdetés
2013 óta erősítem a Győr+ Rádió csapatát, volt szerencsém több műsorban is dolgozni itt, pár éve azonban már a Győr+ Este háziasszonya vagyok. A munkámban azt szeretem a legjobban, hogy beszélgetőpartnereimmel minden este más-más történetbe cseppenhetek, közben pedig azt remélem, hogy a hallgatóink társa vagyok az esti rutin közben. :)

Bajzát Zsuzsi

szerkesztő, műsorvezető

Szakmánk alapjait, fortélyait a Magyar Rádióban sajátíthattam el. A majd egy évtizedes sikeres pályafutásom után életutam külföldre vezetett, majd már családommal szülővárosomba tértem vissza. A Győr+Média csapatát 2013 óta erősítem. Azóta rendszeresen készítem a Győri Filharmonikus Zenekar Divertimento című műsorát, illetve a Kulisszák mögött című városi színházi magazint. Hétköznaponként jelentkezem összefoglaló hírműsorunkkal, a Délutáni gyorssal, benne a legfontosabb helyi közéleti tudósításokkal és beszámolókkal. Szakmai tevékenységem elismeréséül 2016-ban átvehettem Győr Város Sajtódíját, illetve a Graboplast Rt. által alapított Pethő Lajos-díjat.

Farkas Mónika

szerkesztő, műsorvezető

Végzettségemet tekintve pénzügyi területen kellene dolgoznom, de közben jött egy szerelem: a rádió. A gyakornoki pozíciótól jutottam el a mikrofon mögé. 2014 áprilisa óta találkozhatunk a Győr+ Hétvégében, valamint havonta a Kertbarát Magazinban. Küldetésem: ha adásban vagyok, hangulatot közvetítsek. Közvetlenül, vidáman ott legyek minden hétvégén a konyhában, a kisboltban, a buszon vagy éppen a kórházi váróban. Rádióra, társra, élő szóra mindig szükségük lesz az embereknek, így próbálok barátja lenni hétvégente 8–16 óra között! :)

Ferenczy Balázs

szerkesztő, műsorvezető

Szophoklész szerint... „Sok van, mi csodálatos, De az embernél nincs semmi csodálatosabb.” Szerintem: Sok van ami csodálatos de a rádiózásnál nincs semmi csodálatosabb. Semmi nem számít csak a hallgatóság, a többi mind csak múló külcsíny.

Herkely Ákos

szerkesztő, műsorvezető

2002-ben ültem először mikrofon mögé, és a rádiózás hangulata akkora hatással volt rám, hogy azóta sem szakadtam el tőle. Második diplomámat már célirányosan, kommunikáció szakon szereztem meg. Ezt követően a Komlósi Oktatási Stúdió nevű médiaiskolában folytattam tanulmányaimat, ahol megkaptam a Kovácsi László Média-díjat, hallgatói kategóriában. A hallgatók a délutáni műsorsávban találkozhatnak velem. A rádiózás mellett az írás a másik szenvedélyem. Első kisregényem 2009-ben jelent meg, azóta pedig több országos novellapályázaton szerepeltem sikeresen.

Kaszás Kornél

szerkesztő, műsorvezető

Már több mint 5 éve vagyok a rádiós csapat tagja, három éve pedig online szerkesztői feladatkört is betöltök. Sokan „mostoha” feladatnak tekintik a hírszerkesztést, de nem cserélném el semmiért. Szabadidőmben sokat olvasok, kirándulok, és szeretem az állatokat – szerencsére jó pár futkos belőlük a ház körül, így bőven lefoglalják a szabadidőmet.

Major Évi

hírszerkesztő, hírolvasó

Sosem voltam jó matekból, de kiszámoltam, hogy 2021 lesz az az év, amikor ugyanannyi időt éltem rádiózással, mint anélkül. Tizenkilenc éve, 2000-ben kezdtem, és még láttam, hogy tekercses hangszalagot vágnak, ragasztanak a kollégák az akkori közszolgálati stúdióban. Ez sem vette el a kedvem az egésztől. Ma már számítógépen vágunk, de szerencsére még élő adásban beszélünk. Hogy mit hoz a rádiózás jövője, fogalmam sincs, de az biztos, hogy én lapot húzok a tizenkilencre.

Nagy Roland

sportszerkesztő, műsorvezető

1993 óta rádiózom. Nem vagyok tökéletes, mint ahogy a hallgató sem az. Így rögtön azzal kezdődik minden, hogy "van egy közös vonásunk".

Orosz Sanyi

szerkesztő, műsorvezető

likeold
a fb oldalunkat