Győr+ Rádió
2019.07.31. 13:35

Munkatársaink

20 évvel ezelőtt már tudtam, hogy a médiában szeretnék dolgozni, 17 éve el is indultam ezen az úton, 11 éve pedig Győrben, a Győr+Rádióban van szerencsém hallatni a hangom. Ezek az évszámok amennyire nagynak tűnnek, olyan hamar el is reppentek. Mintha csak tegnap dobta volna vissza az akkori főszerkesztőm a 25. hírblokkomat, hogy mondjam fel újra, mert ez így nem mehet le adásban. Azóta sok minden átalakult, körzetszámot, és műfajt is váltottam, hiszen be kellett vallanom - saját magamnak is-, hogy a személyiségemhez a műsorvezetés áll közelebb. Jelenleg a Győr+Reggeliben, és a Győr+Délelőttben dolgozom, ez lehetőséget ad arra, hogy párosban, és szólóban is kísérhessem a hallgatókat a hajnali teendők, a munkahelyi feladatok, vagy éppen az ebéd elfogyasztása közben. Nagyon felemelő érzés, hogy ha valaki megkérdezné tőlem, hogy mit szeretnék csinálni, akkor még mindig örömmel tudom felelni, hogy azt, amit most.

Bajzát Zsuzsi

szerkesztő, műsorvezető

Kollégáim közül többen még nem is éltek, amikor először léptem be a Magyar Rádió Győri Stúdiójának kapuján 1984-ben. 1987-től már zenei szerkesztőként dolgoztam itt 20 éven át, közben kitanultam a szakma minden csínját-bínját a technikai berendezések kezelésétől kezdve az rádiós újságírásig. 1994-től párhuzamosan dolgoztam az akkor indult BMC Rádióban is, majd egészen más irányba sodort az élet. Nagy öröm számomra, hogy két éve visszatérhettem az örök szerelemhez, a rádiózáshoz.

Czafit Róbert

hírszerkesztő, hírolvasó

Szakmánk alapjait, fortélyait a Magyar Rádióban sajátíthattam el. A majd egy évtizedes sikeres pályafutásom után életutam külföldre vezetett, majd már családommal szülővárosomba tértem vissza. A Győr+Média csapatát 2013 óta erősítem. Azóta rendszeresen készítem a Győri Filharmonikus Zenekar Divertimento című műsorát, illetve a Kulisszák mögött című városi színházi magazint. Hétköznaponként jelentkezem összefoglaló hírműsorunkkal, a Délutáni gyorssal, benne a legfontosabb helyi közéleti tudósításokkal és beszámolókkal. Szakmai tevékenységem elismeréséül 2016-ban átvehettem Győr Város Sajtódíját, illetve a Graboplast Rt. által alapított Pethő Lajos-díjat.

Farkas Mónika

szerkesztő, műsorvezető

Szophoklész szerint... „Sok van, mi csodálatos, De az embernél nincs semmi csodálatosabb.” Szerintem: Sok van ami csodálatos de a rádiózásnál nincs semmi csodálatosabb. Semmi nem számít csak a hallgatóság, a többi mind csak múló külcsíny.

Herkely Ákos

szerkesztő, műsorvezető

Anyukám elmondása alapján már a babakocsiban is rádiót hallgattam. Az, hogy melyik dalnak ki az előadója, 8-9 éves koromban kezdett el érdekelni. 1993-94-ben elvégeztem a Komlósi Oktatási Stúdiót. Később alapfokú, majd mesterdiplomát szereztem kommunikáció- és médiatudomány szakon. 1994 októberében indult Győr első kereskedelmi rádiója, ott kezdtem el dolgozni, de 2013 áprilisáig több rádióban megfordultam. Többnyire műsort vezettem és zenét szerkesztettem, de kipróbáltam magam hírszerkesztőként is. Fő specialitásom a sztárinterjúk készítése volt. Beszélgettem többek között Jean-Michel Jarre-ral, Morten Harkettel (A-ha), Klaus Meine-vel (Scorpions) és Sarah Brightman-nel, de egy-egy sajtótájékoztatón kérdezhettem a Depeche Mode-ot, illetve David Copperfield-et is. 10 év kihagyás után örülök, hogy ismét azzal foglalkozhatok, amit a legjobban szeretek. Találkozzunk a Győr+Délutánban!

Molnár Zsuzsanna

szerkesztő, műsorvezető

Sosem voltam jó matekból, de kiszámoltam, hogy 2021 lesz az az év, amikor ugyanannyi időt éltem rádiózással, mint anélkül. Tizenkilenc éve, 2000-ben kezdtem, és még láttam, hogy tekercses hangszalagot vágnak, ragasztanak a kollégák az akkori közszolgálati stúdióban. Ez sem vette el a kedvem az egésztől. Ma már számítógépen vágunk, de szerencsére még élő adásban beszélünk. Hogy mit hoz a rádiózás jövője, fogalmam sincs, de az biztos, hogy én lapot húzok a tizenkilencre.

Nagy Roland

szerkesztő, műsorvezető

Nimsz Zsuzsanna

hírszerkesztő, hírolvasó

1993 óta rádiózom. Nem vagyok tökéletes, mint ahogy a hallgató sem az. Így rögtön azzal kezdődik minden, hogy "van egy közös vonásunk".

Orosz Sanyi

zenei szerkesztő, műsorvezető

Minden hétvégén 16.00-tól négy fal közé ülök, hogy irányt mutassak Neked a Z-Generáció ízlésében! A stáb legfiatalabb tagjaként célom, hogy közvetlen, spontán módon ragadjam meg figyelmed.

Weisz Mátyás

szerkesztő, műsorvezető

Ferenczy Balázs

főszerkesztő, műsorvezető

Mihályi Orsi

szerkesztő, műsorvezető

Rozmán László

vezető hírszerkesztő, hírolvasó