Címke: gasztronómia
Hirdetés
Herkely Ákos 2024.02.26.

Koksza konyhaművészete

Kovacsics Koksza István, a Révész Étterem executive séfje, kreatív tanácsadó járt a Győr+ Rádió stúdiójában a Magunk Köztben, és beszélt a kezdetekről, szüleiről, alföldi származásáról, a tűzzsonglőrködésről és Győrről, arról a városról amit imád, ahol otthonra lelt. Az Országos Gasztró Akadémia oktatójaként ennek a hivatásnak él, ez a munkája, a hobbija és a szerelme is egyben.

Kárpát Zsolt 2024.02.01.

Panír premier: farsangi mini fánk!

A farsangi időszak egyik kedvenc édessége a fánk. A finomságot sokféleképpen elkészíthetjük, legismertebb a szalagos változata. Elkészítéséről mindent megtudhatnak a Panír ma esti adásában. Kezdés 19.25-kor a Győr+ TV-ben és itt, online!

Kovacsics „Koksza" István 2024.01.29.

Fánkozzunk!

Hazánkban a fánk csak a 19. században terjedt el, pedig Mátyás udvarában is kedvelt édesség volt már.

Kárpát Zsolt 2024.01.12.

Új év, új ételek

2024-ben is folytatódik a Győr+ Televízió, Panír című gasztronómiai műsora. Kovacsics „Koksza” István idén sem változtat jól bevált koncepcióján, ugyanis továbbra is gyorsan elkészíthető, ízletes fogások elkészítést mutatja be.

MTI 2023.12.30.

Jelentős virsliforgalom várható az év végén

A fogyasztói szokások változása ellenére idén is jelentős mennyiség fogyhat virsliből belföldön az év utolsó napjaiban - közölte a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) az MTI-vel.

Szigeti Sándor 2023.12.16.

Nem csak üzletet, közösséget is építenek

Az év vállalkozója Prima-díjat vehette át Horváth Bence és Sztanity Szilárd, a Therápia tulajdonosai a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének vármegyei díjátadó gáláján.

Havassy Anna Katalin 2023.12.13.

Győrben még akár Freddy Kruegerrel is egy asztalhoz ülhetsz

Újabb nagyszerű hírt kaptunk a győri vendéglátásról, hiszen november végén megnyitott a város legújabb pizzériája, amely a Pizzawood nevet viseli. Nem véletlenül: Edvárdnál és Attilánál még a szuperhősök is degeszre ehetik magukat, ha betérnek.

Havassy Anna Katalin 2023.11.30.

Elment Katika, akiből a közösségi média csinált sztárszakácsot

A közösségi média előnyeiről és hátrányairól értekezni rengeteget lehet, minden nap megmutatja a jó és a rossz odalát. A főzést szerető közösség az internetnek köszönhette Katikát, Kati nénit, vagy Kati mamát, ki hogy nevezte a kedves, mosolygós asszonyt, aki szenvedéllyel és őszintén főzött. November 28-án jött a szomorú hír, hogy Kovács Árpádné Katalin örökre letette a fakanalat…

Hirdetés