Címke: gasztronómia
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2023.10.02.

Az igazi Forró lángos Győr szívében készül

A lángos népszerűsége megkérdőjelezhetetlen. Van, aki a simára, van, aki a sajtos-tejfölösre esküszik. Sokan a nyárhoz kötik, pedig minden évszakban kiváló. Persze ha jó a tésztája, ha frissen sütik és finom feltétekkel pakolják meg. Győrben az igazi Forró lángos titkát ki más ismerné jobban, mint Forró Takács Hajnalka?!

Bajzát Zsuzsi 2023.10.02.

Terítéken az őszi alapanyagok

Az első sárguló falevelekkel minden évben megjön a vágy valami sütőtökös finomság iránt. De vajon mennyire lehet ezt moderné tenni, és szükséges-e egy étterem kínálatában a szezonalitás? Ennek jártunk utána.

Kárpát Zsolt 2023.09.21.

Panír premier ma este a Győr+ TV-ben!

A Csáky rostélyost a Panír séfje most újragondolta. A marhahúst felváltotta a sertésszűz, így az étel elkészítése sokkal gyorsabb és egyszerűbb. Panír premier a Győr+ TV-ben! Kezdés ma este 19.25-kor!

Kovacsics „Koksza" István séf 2023.09.18.

Szuvidálásra fel!

Egyre többen kísérleteznek egy különleges konyhai eljárással, a szuvidálással.

Szerző és fotó: Szigeti Sándor 2023.09.17.

Sörünnep: megkezdődött a győri Oktoberfest!

Kiváló csapolt sörökkel, roppanós bajor kolbásszal és jó hangulattal kezdődött meg szombaton délután az első győri Oktoberfest, amelyhez tíz vendéglátóhely csatlakozott az idei évben.

Zombai-Kovács Ákos 2023.09.14.

Három napig Győr lesz a hal fővárosa (is)

Három napig mi leszünk a hal fővárosa is, péntektől vasárnapig a Radó-szigeten rendezik meg a III. Győri Halnapokat. Erről az esemény főszervezője beszélt a Győr Plusznak

Hirdetés