Címke: gasztronómia
Hirdetés
Győr+ 2021.10.12.

Gazpacho, hideg spanyol zöldségleves

Akik szeretik a leveseket és a friss zöldségeket, a Panír séfje nekik kedvez, a Győr+ Televízió közelmúltban indult új főzőműsorában.

Csollán Tamara 2021.10.10.

Ha ősz, akkor gesztenye, ha gesztenye, akkor Velem!

Idén október 8. és 10. között rendezték meg a nagy sikerű fesztivált. Az esemény vasárnap 20 óráig még látogatható, védettségi igazolvány csak a színpadi programokon való részvételhez szükséges.

Németh Boglárka 2021.10.06.

Először lesznek Győrben halnapok

Október 9-10-én rendezik az I. Győri Halnapokat a Radó-szigeten. A gasztronómia szerelmesei különleges és hagyományos halételeket kóstolhatnak meg a Rába-part szomszédságában.

HAK/KZS 2021.10.02.

Egymásért és szabadnapért főzhettek a Pannon Víz munkatársai

Fontos, hogy ne csak a munkanapokon legyen meg az összetartás a kollégák között, hanem a szabadidőt is képesek legyenek együtt eltölteni, hiszen a jó légkör éppen olyan fontos, mint a megfelelő szakmai tudás. A Pannon Víz Zrt. kollégái számára október 2-án egy családias hangulatú főzőversenyt szervezett.

mti 2021.09.30.

Holnap kezdődik a XX. Országos Étterem Hét

A tavaszi kényszerű kihagyás után október 1-jén megkezdődik az őszi Országos Étterem Hét. Mivel ez sorrendben a huszadik, jubileumi rendezvény, ezúttal hosszabb ideig, tíz napig tart.

KZS/HAK 2021.09.18.

Isten éltesse Győrzámolyt!

Izgalmas és sokszínű programokkal várják szombaton Győrzámolyon a helyieket és természetesen a vendégeket is, hiszen amellett hogy megtartják az I. Győrzámolyi Parasztolimpiát, a „Sángli Gyöpi Bogrács Piknikre” is sor kerül. Ünneplés zajlik tehát javából, ami nem csoda, hiszen a település éppen 750 éves.

Győr+ 2021.09.08.

Pannonhalmára költözött a legszínesebb gasztrofesztivál

Szeptember 11-12-én rendezik meg a hazai gasztronómia legszínesebb fesztiválját, az ART Pikniket. Az egyedülálló művészi gasztroshow a kulináris élvezeteket vegyíti a vizuális kultúrával, az ország sztárséfjeinek közreműködésével – idén új helyszínen.

JKA 2021.09.03.

Együnk több vadat!

Egészséges és finom a vadhús, ezért érdemes többször szerepeltetni étrendünkben. Erre hívja fel figyelmünket az Agrárminisztérium és az Agrármarketing Centrum a Pákozdon szombaton nyíló Vadgasztronómiai Fesztiválon.

Földvári Gabriella 2021.07.16.

„Fogyasszanak, és adakozzanak!” – Galériákkal frissítve

„Kevés bor, sok szóda. Ebben a nagy melegben így igyuk a fröccsöt, hogy oltsuk a szomjunkat”– ajánlotta dr. Dézsi Csaba András polgármester a XVI. Győri Fröccsnapok péntek esti megnyitóján a Dunakapu téren.

Hirdetés