Címke: Modern Városok Program
Hirdetés
Győr+ 2024.04.28.

Késlekedés, elvesztegetett idő volt Borkai utolsó négy éve: ezért nincs ötödik híd a Mosoni-Dunán

Sok információ kering és elindult a vádaskodás az elmúlt időszakban a „Modern Városok Program” végrehajtásáról, ezért ahhoz, hogy „ítéletet” mondhassunk erről, fontos, hogy megértsük az egész program logikáját – mondja Németh Zoltán, a Győr-Moson-Sopron Vármegyei közgyűlés elnöke. A program Győrbe 2017-ben ért el, a kiírt projektek nagy része végül nem, vagy nem úgy valósult meg, ahogy eltervezték.

Szigeti Sándor 2023.05.31.

Próbanap az élményfürdőben

Próbanapot tartottak szerdán a Modern Városok Program keretében épülő új Győri Vízi Élményparkban. Az eseményen a sajtó képviselői megismerhették a teljes létesítményt.

hirdetés
Szigeti Sándor 2023.01.27.

Hátrányból előnyt kovácsoltak: árvízvédett lesz a vízi élménypark

A Modern Városok Program keretében épülő új Győri Vízi Élménypark látványos építészeti megoldások sorát vonultatja fel, amelyek egy része azt a célt szolgálja, hogy még rendkívüli időjárási körülmények és extrém magas vízállás esetén se történhessen baj. (x)

MTI 2023.01.15.

Idén is folytatódik a Modern városok program

Idén is folytatódik a Modern városok program, amelynek jelenleg több mint száz projektje tart fejlesztési szakaszban - mondta a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos a Facebook-oldalán vasárnap megjelent videóban.

Szigeti Sándor 2022.12.09.

A Föld fűti a vízi élményparkot

Megújuló, geotermikus energiát használ majd a Modern Városok Program keretében épülő új Győri Vízi Élménypark. Ezzel a megoldással nem csupán környezetbarát és zöldebb lesz a beruházás, de nagymértékben függetleníti magát a hagyományos energiahordozóktól.

Győr+ / Zombai-Kovács Ákos 2022.01.28.

Megépülhet az új mentőállomás Győrben

A hírről Kara Ákos számolt be közösségi oldalán. Az országgyűlési képviselő posztjából kiderül, hogy a januárban megszületett kormányzati döntés, közel 3 milliárd 345 millió forintot biztosít az új győri mentőállomás megépítésére.

Földvári Gabriella 2021.07.16.

Győr kiemelt szerepet kap az állami finanszírozásokból

Simon Róbert Balázs országgyűlési képviselő Dömötör Csabával, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkárával tartott közös sajtótájékoztatót péntek az épülő Győri Vízi Élményparknál.

Papp Zsolt 2021.05.06.

Helyére került a vízi élménypark alapköve

A győri strandfürdő területén már javában zajlik a munka, csütörtökön pedig az ünnepélyes alapkő-letételre is sor került. Az eseményen részt vett Dr. Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter is.

Győr+ 2021.01.27.

Megkezdődött az élménypark kivitelezése

Elkezdődött a munka a fürdő területén, ahol a Modern Városok Program keretében épül meg a Győri Vízi Élménypark és megtörténik a meglévő fürdőlétesítmény bővítése is. Az előkészítő munkák már zajlanak, s hamarosan az új létesítmény alapköve is a helyére kerülhet. A kivitelezés miatt azonban néhány változásra is számítaniuk kell a környéken közlekedőknek.

Hajba Ferenc 2020.08.08.

2023 végére elkészülhet a gyorsforgalmi út Pápáig

A Győrt Pápával összekötő kétszer kétsávos gyorsforgalmi út 2023 végére elkészül. A kormány döntött a kivitelezéshez szükséges összegről, a munkálatok idén novemberben kezdődnek meg.

Hirdetés