Címke: Modern Városok Program
Hirdetés
Győr+ / Zombai-Kovács Ákos 2022.01.28.

Megépülhet az új mentőállomás Győrben

A hírről Kara Ákos számolt be közösségi oldalán. Az országgyűlési képviselő posztjából kiderül, hogy a januárban megszületett kormányzati döntés, közel 3 milliárd 345 millió forintot biztosít az új győri mentőállomás megépítésére.

Földvári Gabriella 2021.07.16.

Győr kiemelt szerepet kap az állami finanszírozásokból

Simon Róbert Balázs országgyűlési képviselő Dömötör Csabával, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkárával tartott közös sajtótájékoztatót péntek az épülő Győri Vízi Élményparknál.

Papp Zsolt 2021.05.06.

Helyére került a vízi élménypark alapköve

A győri strandfürdő területén már javában zajlik a munka, csütörtökön pedig az ünnepélyes alapkő-letételre is sor került. Az eseményen részt vett Dr. Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter is.

Győr+ 2021.01.27.

Megkezdődött az élménypark kivitelezése

Elkezdődött a munka a fürdő területén, ahol a Modern Városok Program keretében épül meg a Győri Vízi Élménypark és megtörténik a meglévő fürdőlétesítmény bővítése is. Az előkészítő munkák már zajlanak, s hamarosan az új létesítmény alapköve is a helyére kerülhet. A kivitelezés miatt azonban néhány változásra is számítaniuk kell a környéken közlekedőknek.

Hajba Ferenc 2020.08.08.

2023 végére elkészülhet a gyorsforgalmi út Pápáig

A Győrt Pápával összekötő kétszer kétsávos gyorsforgalmi út 2023 végére elkészül. A kormány döntött a kivitelezéshez szükséges összegről, a munkálatok idén novemberben kezdődnek meg.

Zombai-Kovács Ákos 2020.06.26.

Látványosan alakul a 8311-es út felújítása

Látványosan alakul a Ménfőcsanakot, Nyúlt és Győrújbarátot összekötő 8311-es út felújítása, erről a térség országgyűlési képviselője számolt be Híradónknak.

Hirdetés