Fejlesztés

Megépülhet az új mentőállomás Győrben

Fotó: OMSZ
Győr+ / Zombai-Kovács Ákos
2022.01.28. 06:51

A hírről Kara Ákos számolt be közösségi oldalán. Az országgyűlési képviselő posztjából kiderül, hogy a januárban megszületett kormányzati döntés, közel 3 milliárd 345 millió forintot biztosít az új győri mentőállomás megépítésére.

Újabb fontos győri fejlesztési hírről számolt be hivatalos Facebook oldalán Kara Ákos.

Az országgyűlési képviselő ismertette: megépülhet az új győri mentőállomás. “Korábban országgyűlési képviselőként én karoltam fel a győri mentősök és a megyei kórház vezetésének javaslatát, hogy megépülhessen városunkban az új és korszerű mentőállomás a kórház közelében. Győr város vezetői és Orbán Viktor miniszterelnök úr is támogatták a kezdeményezésemet, így kerülhetett be a Modern Városok Programba ez a projekt” – írja Kara Ákos.

Az utolsó szükséges kormányzati döntés most, januárban megszületett, így megépülhet az új győri mentőállomás. Ez a kormányzati döntés közel 3 milliárd 345 millió forintot biztosít az új győri mentőállomás megépítésére, amely a kórházhoz közel, az egykori laktanya területén, a Szauter Ferenc utca mellett épül fel – derül ki a posztból.

“Hálásan köszönöm, köszönjük ezúton is a mentősök emberfeletti munkáját! Országgyűlési képviselőként Győr és az egész térségünk fejlődéséért és biztonságért dolgozom továbbra is!– zárta a bejegyzést az országgyűlési képviselő.

TV-s szerkesztő: Zombai-Kovács Ákos