Hirdetés
Címke: híradó
Hirdetés
Németh Boglárka / Ficsór Dávid 2021.04.10.

Százezren már megkapták az oltást a megyében

Győr-Moson-Sopron megyében, ezekben a napokban már meghaladja a 100 ezer főt azoknak a száma, akik megkapták a koronavírus elleni védőoltást, mondta Híradónknak Kara Ákos.

Németh Boglárka 2021.04.10.

Bizakodóak a bárok és a pubok

Bizakodva várják a pubok, a bárok és az éttermek az újranyitást. Bár szerdától a szolgáltatók és az üzletek újra kinyithattak, a kocsmák és az éttermek november 11. óta nem fogadhatnak vendégeket.

Kárpát Zsolt 2021.04.09.

Reményteljes nyitás

Az új szabályok értelmében az üzletek reggel 5 óra és este fél 10 között lehetnek nyitva. A március 8-a óta zárva tartó boltok újfajta, négyzetméter alapú szabályok mentén ugyan működhetnek

Ficsór Dávid 2021.04.09.

Megkezdődött az újranyitás

Nagyon jó hír, hogy a koronavírus elleni védőoltásból legalább az elsőt már több mint 2,5 millióan megkapták Magyarországon, mondta Híradónknak Simon Róbert Balázs

Kárpát Zsolt 2021.04.07.

Tartós élelmiszer húsvétra

Tartós élelmiszert gyűjtött a Kulcsár Kutató-Mentőkutyás Szolgálat Alapítvány a közelmúltban rászoruló családoknak, egy gyermekotthonnak és beteg gyerekeknek, hogy szebbé tegyék számukra a húsvétot.

Ficsór Dávid 2021.04.01.

Tojásfa díszítés és tojásvadászat Ménfőcsanakon

A járványhelyzet ellenére is igyekszik megmozgatni a körzetében élőket Laczkovits-Takács Tímea. Ménfőcsanak városrész önkormányzati képviselője ezúttal, húsvét tiszteletére, két programmal is készül, melyek természetesen minden egészségügyi előírásnak megfelelnek.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat