Címke: korszerűsítés
Hirdetés
Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2022.12.01.

Elkészült a PÁGISZ energetikai korszerűsítése

Elkészült a marcalvárosi PÁGISZ iskola energetikai fejlesztése, erről a beruházás kezdeményezője, Kara Ákos számolt be a Győr+ Médiának. Az országgyűlési képviselő kiemelte, több mint 850 millió forintból nem csak külsőre lett szebb a létesítmény, de komoly energiaköltségeket is spórolhat az iskola.

Zombai-Kovács Ákos 2022.10.20.

Radó iskola felújítása: a 3. épületre is megvan a pénz

Jó hírt jelentett be csütörtökön Kara Ákos országgyűlési képviselő, akinek kezdeményezésére már korábban elindult a győri Radó Iskola két épületének, teljes energetikai korszerűsítése. A politikus most azt közölte, hogy az intézmény harmadik épületének felújítására is biztosít forrást az állam. Mintegy 250 millió forintból nem csak esztétikusabbá, de jóval energiahatékonyabbá is válik a József Attila út 56. szám alatti iskolaépület. A munkaterület átadás megtörtént, a fejlesztés pedig jövőre készül el.

J. Kovács Andrea 2022.09.08.

Korszerű bölcsődében a szentiváni apróságok

Teljesen megújult környezetben tölthetik bölcsis éveiket a győrszentiváni kisgyermekek. Az energetikai korszerűsítést 188 millió forint uniós pályázati pénzből sikerült megvalósítani.

Zombai-Kovács Ákos, Csaplár Kata 2022.07.08.

Págisz: a jövő szakképzési fellegvára épül

A jövő szakképzési fellegvára épül a PÁGISZ iskolában, amit állami forrásból, 3 milliárd forintból modernizálnak. Erről Kara Ákos országgyűlési képviselő, a fejlesztés kezdeményezője számolt be a Győr+ Médiának. A politikus kiemelte, egy több százmillió forint értékű energetikai fejlesztés most is zajlik az iskolában, az új beruházás pedig a győri szakképzés központját varázsolja modernebbé. A PÁGISZ új épületszárnyat kap, újjáépülnek a sportpályák és a zöldfelületek is, a fejlesztés 2023. májusra készülhet el.

Zombai-Kovács Ákos 2022.02.28.

Májusra újul meg a Vécsey utca

Májusra teljesen megújul a nádorvárosi Vécsey utca, erről az útkezelő intézményvezetője számolt be a Győr+ Médiának. Máthé-Tóth Péter kiemelte, az utcában az elmúlt év második felében felújították a közműveket, az útfelújítás viszont mostanra maradt. A kivitelező a napokban neki is állt a járda és a padka rendbetételének, a hétfői hóesésben is dolgoztak az érintett szakaszon.

Zombai-Kovács Ákos 2022.02.23.

Jól halad a Págisz energetikai felújítása

Jól halad a Págisz Iskola energetikai felújítása, erről a fejlesztés kezdeményezője számolt be a Győr+ Médiának. Kara Ákos kiemelte, több mint 850 millió forintból szépül meg a technikum, egy KEOP-projekt keretében. Az országgyűlési képviselő azt mondta, a PÁGISZ egy nagy múltú szakképző iskola, ami az egész gazdasági térség egyik legfontosabb ilyen jellegű intézménye.

Zombai-Kovács Ákos 2022.01.19.

Újabb három győri egyetemi épület szépül meg

Februárra újabb három győri egyetemi épület energetikai korszerűsítése készül el, erről Kara Ákos számolt be a Győr+-nak. Az országgyűlési képviselő bejelentette, hamarosan átadhatják a jogi kar, az Apáczai Kar kettes épület és a Bridge Hallgatói Oktatatói Klub fejlesztéseit, ami több mint 800 millió forint állami forrásból készül el. A Széchenyi István Egyetem épületeinek felújítása még 2017-ben indult, a tervek szerint pedig 2024-re minden győri egyetemi épületet modernizálnak, ami energetikai szempontból megkívánja a fejlesztést.

Németh Boglárka 2022.01.04.

“Előre megyünk, nem hátra”

Járda-és útfejlesztések és egy kültéri fitness park: többek között ezek is megvalósultak 2021-ben Borsi Róbert, önkormányzati képviselő körzetében. A politikus számára sűrű volt a tavalyi év, többek között egy vlogot is elindított Győri Szomszédok néven, amely a legendás sorozat szellemében a körzetében élőket hozza közelebb az emberekhez.

Győr+ 2021.10.28.

Gondozóházat, könyvtárat és bölcsődéket újítanak fel

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata sikeresen pályázott a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban a Répce Utcai Gondozóház, Idősek Klubja, Gondozási Központ energetikai korszerűsítésére. A projekt keretében 166 millió forintból újul meg az épület.

Hirdetés