Hirdetés
Címke: korszerűsítés
Hirdetés
Zombai-Kovács Ákos, Csaplár Kata 2022.07.08.

Págisz: a jövő szakképzési fellegvára épül

A jövő szakképzési fellegvára épül a PÁGISZ iskolában, amit állami forrásból, 3 milliárd forintból modernizálnak. Erről Kara Ákos országgyűlési képviselő, a fejlesztés kezdeményezője számolt be a Győr+ Médiának. A politikus kiemelte, egy több százmillió forint értékű energetikai fejlesztés most is zajlik az iskolában, az új beruházás pedig a győri szakképzés központját varázsolja modernebbé. A PÁGISZ új épületszárnyat kap, újjáépülnek a sportpályák és a zöldfelületek is, a fejlesztés 2023. májusra készülhet el.

Zombai-Kovács Ákos 2022.02.28.

Májusra újul meg a Vécsey utca

Májusra teljesen megújul a nádorvárosi Vécsey utca, erről az útkezelő intézményvezetője számolt be a Győr+ Médiának. Máthé-Tóth Péter kiemelte, az utcában az elmúlt év második felében felújították a közműveket, az útfelújítás viszont mostanra maradt. A kivitelező a napokban neki is állt a járda és a padka rendbetételének, a hétfői hóesésben is dolgoztak az érintett szakaszon.

Zombai-Kovács Ákos 2022.02.23.

Jól halad a Págisz energetikai felújítása

Jól halad a Págisz Iskola energetikai felújítása, erről a fejlesztés kezdeményezője számolt be a Győr+ Médiának. Kara Ákos kiemelte, több mint 850 millió forintból szépül meg a technikum, egy KEOP-projekt keretében. Az országgyűlési képviselő azt mondta, a PÁGISZ egy nagy múltú szakképző iskola, ami az egész gazdasági térség egyik legfontosabb ilyen jellegű intézménye.

Zombai-Kovács Ákos 2022.01.19.

Újabb három győri egyetemi épület szépül meg

Februárra újabb három győri egyetemi épület energetikai korszerűsítése készül el, erről Kara Ákos számolt be a Győr+-nak. Az országgyűlési képviselő bejelentette, hamarosan átadhatják a jogi kar, az Apáczai Kar kettes épület és a Bridge Hallgatói Oktatatói Klub fejlesztéseit, ami több mint 800 millió forint állami forrásból készül el. A Széchenyi István Egyetem épületeinek felújítása még 2017-ben indult, a tervek szerint pedig 2024-re minden győri egyetemi épületet modernizálnak, ami energetikai szempontból megkívánja a fejlesztést.

Németh Boglárka 2022.01.04.

“Előre megyünk, nem hátra”

Járda-és útfejlesztések és egy kültéri fitness park: többek között ezek is megvalósultak 2021-ben Borsi Róbert, önkormányzati képviselő körzetében. A politikus számára sűrű volt a tavalyi év, többek között egy vlogot is elindított Győri Szomszédok néven, amely a legendás sorozat szellemében a körzetében élőket hozza közelebb az emberekhez.

Győr+ 2021.10.28.

Gondozóházat, könyvtárat és bölcsődéket újítanak fel

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata sikeresen pályázott a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban a Répce Utcai Gondozóház, Idősek Klubja, Gondozási Központ energetikai korszerűsítésére. A projekt keretében 166 millió forintból újul meg az épület.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat