Hirdetés
Címke: Helyi sport
Hirdetés
Nagy Roland 2020.10.03.

Magyar vagyok, mindig is ide húzott a szívem

Bukor Ádám igazi csodagyerekként lépett be az uszonyos úszók világába Szlovákiában. Tizennégy évesen a nála jóval idősebbek mezőnyében szerzett Európa-bajnoki érmet, egy évvel később pedig juniorként világbajnok lett. Azóta a felnőttek között is a csúcsra ért, öt világ- és hat kontinensbajnoki cím tulajdonosa, és megnyert négy Világkupa-sorozatot is. Eddig négy alkalommal úszott világrekordot. Ádám ma már Győrben él, és magyar színekben versenyez.

Nagy Roland 2020.10.03.

Mesél a cunderkirály

Iváncsik Mihállyal a pálya közepén ültünk le, egy pillanatra becsukta a szemét és elkezdett mesélni.

Győr+ 2020.09.16.

ETO FC: egy teszt pozitív lett

Az MLSZ előírásainak megfelelően hétfőn koronavírus teszten vettek részt az ETO Futball Kft. játékosai és alkalmazottai. Egy játékos teszteredménye pozitív lett, mindenki más egészséges.

Győr+ 2020.09.10.

ELMARAD! Díjkiosztó gálával köszöntik Győr sportcsillagait

Immár huszonöt esztendeje annak, hogy Pálfalvi Gábor, győri rádiós szerkesztő egy helyi kis stúdióból útjára indította a Győr város legeredményesebb sportolóinak és szakvezetőinek elismeréséről szóló ünnepséget, amelyet idén szeptember 17-én, 18 órakor a Zsinagóga épületében rendeznek meg.

bodrogi.sara 2020.07.22.

Támadót igazolt az ETO

U21-es válogatott támadót igazolt a győri ETO labdarúgócsapata.

MTI 2020.07.22.

Újabb felkészülési meccs következik

A jövő heti bajnoki rajtra készülve a győri csapat szerdán a harmadosztályba feljutó BVSC Zugló együttesét fogadja hazai pályán. A mérkőzés 18:30-kor kezdődik az ETO Stadionban.

Győr+ 2020.07.21.

„Az akadémiát is az első csapat szintjére szeretnénk emelni”

Már három hete tart a felkészülési időszak a Győri Audi ETO KC felnőtt csapatánál. A múlt héttől az akadémiai képzésben lévő játékosoknak is elkezdődött a szakmai munka. A mérkőzések megterhelő időszakára felkészítő szakasz egyik, ha nem a legfontosabb tényezője, hogy a képességek fejlesztése hogyan történik. Erről a tevékenységről olvasható beszélgetés az erőnléti edzők vezetőjével, Holanek Zoltánnal a gyorietokc.hu-n.

Győr+ 2020.07.18.

Stine Oftedal a világ legjobb játékosa

A Nemzetközi Kézilabda Szövetség szavazásán a zöld-fehérek irányítóját választották meg 2019-ben a világ legjobb női játékosának!

Nagy Roland 2020.07.18.

Iványi Dalma visszavezetné az elitbe a győri kosarasokat

A magyar női kosárlabda történetének egyik legjobb játékosa, Iványi Dalma az UNI Győr MÉLY-ÚT csapatánál kezdi edzői pályafutását a felnőtt együttes élén. A tízszeres magyar bajnok, 134- szeres válogatott legendára vár a feladat, hogy a Győr újra versenyben legyen a bajnoki címért.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat