Hirdetés
Címke: Helyi sport
Hirdetés
Nagy Roland 2019.11.11.

Jakabosé a legtöbb érem

Idén hét versenyt rendeztek a Nemzetközi Úszó Szövetség világkupa-sorozatában, amelynek utolsó állomása Katarban volt a hétvégén. A győri úszók a legeredményesebb úszók közé tartoztak az egész mezőnyben. Jakabos Zsuzsanna gyűjtötte a legtöbb érmet.

Győr+ 2019.11.11.

Dzsúdósikerek az országos bajnokságon

A Széchenyi István Egyetem hallgatói részt vettek a Magyar Egyetemi és Főiskolás Országos Bajnokságon dzsúdóban, amelyet az UTE csarnokában rendeztek meg a napokban.

Szabó Csilla 2019.11.11.

Dobogóra állhattak a karatékák

Hétvégén a Pestszentimrei Sportkastély adott otthont az Magyar Karate Szövetség Utánpótlás Magyar Bajnokságának, amelyen a sensei Kocka László 4. danos mester vezette Győri Shinju-kai Karate Egyesület karatékái kiváló eredményeket értek el. A 16 versenyzőből heten végeztek a dobogón.

MTI 2019.11.08.

Portugáliában nyert a Győr

A Győr 17 ponttal nyert a portugál Olivais vendégeként csütörtökön a női kosárlabda Európa Kupa negyedik fordulójában, ezzel második győzelmét szerezte.

Győr+ 2019.11.04.

Kikaptak a győri röplabdások

A hétvégén a SZESE Győr férfi és női röplabdásai is idegenben bizonyíthattak, ám egyik csapatnak sem sikerült megvernie az ellenfelet.

Győr+ 2019.11.02.

Biztosította csoportelsőségét a címvédő Győr

A címvédő Győri Audi ETO KC házigazdaként 31-26-ra legyőzte a szlovén Krim Mercator Ljubljana csapatát a női kézilabda Bajnokok Ligája szombati játéknapján, ezzel biztosította, hogy csoportelsőként jut tovább a középdöntőbe.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat