Hirdetés
Címke: Helyi sport
Hirdetés
HAK 2019.12.08.

Búcsú a hazai pályától

A naptári év utolsó hazai mérkőzését játssza vasárnap 13 órakor a WKW ETO FC Győr csapata, akik az Ajkát fogadják. Két győztes bajnoki meccs után a cél most is a győzelem.

Nagy Roland 2019.12.03.

Kemény heteken vannak túl a súlylökők

Sűrű volt a válogatott atléták versenynaptára 2019-ben is. A súlylökők a következő idényre, rövid pihenőt követően, november elején kezdték meg az alapozást, amelynek saját bevallásuk szerint a legnehezebb hetén vannak túl az Olimpiai Sportparkban.

Major Éva 2019.12.03.

Győzelem a sereghajtó otthonában

Hétvégén az utolsó helyen álló Veszprém otthonában játszott a SZESE Győr férfi csapata az NB II 7. fordulójában - könnyed győzelmet arattunk.

Győr+ 2019.12.02.

Boér és Makra távozott

A szakember és a klub közös megegyezéssel bontotta fel a szerződését, amely érinti Makra Zsolt asszisztens edzőt is.

Szabó Csilla 2019.12.02.

Bronzérmes ikerlányok, büszke edző apuka

Kovács János, a Vitál Judo Klub vezetője kétszeres boldogságot érezhetett a hétvégén, hiszen ikerlányai, Kovács Adél és Kovács Csilla, mindketten bronzérmet szereztek a Diák Országos Bajnokságon.

Győr+ 2019.12.01.

Nyert az ETO a Haladás ellen

Kovács és Andric góljaival két gólos győri előnyre válaszolt büntetőből a Haladás, végül 2-1-re győzött csapatunk a nyugati rangadón. Végig küzdelmes és a végére feszült hangulatúvá vált mérkőzésen játékosaink nagy szívvel harcolták ki végül a győzelmet az egyenlítésért hajtó szombathelyi csapat ellen.

Győr+ 2019.11.28.

Idegenben kapott ki a Gyirmót

Az Ajka csapatához látogatott a Gyirmót FC Győr, és sajnos a három pontot ott is hagyta ellenfelénél. A szépítőgól ugyan megvolt, de egyenlíteni vagy győzni már nem tudtad a sárga-kékek.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat