ETO FC

Döntetlen a Balaton-partiak ellen

Fotó: MekliZ Fotó
Győr+
2022.03.20. 17:22

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában a BFC Siófok gárdáját fogadta hazai környezetben az ETO FC NB II-es labdarúgócsapata, ahol gól nélküli döntetlen született.

ETO FC – BFC Siófok 0-0
Győr, ETO Stadion 418 néző. V.: Nagy R. (Huszár, Punyi).

ETO FC: Fadgyas – Kovács K., Bagi, Csonka, Kiss M., Óvári, Tuboly (Szimcso 64′), Toma, Vitális, Farkas B. (Priskin 64′), Bacsa (Berki 82′). Vezetőedző: Klausz László.

BFC Siófok: Hutvágner – Kiss B., Jagodics, Varga B., Polényi (Elek 43′), Horváth P. (Deutsch 85′), Varjas, Szakály (Nikházi 70′), Krausz, Eördögh, Balogh B. (Medgyesi 85′) Vezetőedző: Domján Attila.

Az 5. percben nem sikerült felszabadítani egy szöglet után, Varjas kevéssel pörgetett a kapunk mellé. Két perccel később Farkas B. ugrott ki, lerázta védőjét, majd nem sokkal bombázott a kapu mellé. A 9. percben Kovács K. elé került a labda a tizenhatoson belül, lövése centikkel ment el a vendégek kapuja előtt. Horváth P. elé került egy lecsorgó a kapunk előtt, a vendégek támadója lőni tudott, Fadgyas hatalmas bravúrral tenyerelte ki a labdát. Bő negyedóra játék után Kiss B. lépett ki két védő között, majd gurított a kapunk mellé.

Az 56. percben Eördögh kemény lövését Fadgyas tolta a kapu mellé. Egy óra játék után nagy helyzet adódott a vendégek előtt. Kiss B. kapott egy remek labdát, amivel kilépett a védők között, ám Fadgyas jó ütemben lépett ki a kapujából, és menteni tudott. A 73. percben adódott a mérkőzés addigi legnagyobb helyzete. Egy lövés a jobb oldali kapufánkon csattant, majd a kipattanó Varga B. elé került, aki nagy ziccerben Fadgyas kezébe lőtt. Tíz perccel később a vendégek tizenhatosán belül alakult ki lehetőség, Priskin passzolt Berki elé, ám még a lövés előtt blokkolni tudtak a siófoki védők.

Klausz László: – Nem tetszett a mérkőzés első fele, kissé álmosan kezdtünk. Ugyanez volt jellemző a második félidő első tíz percére is, de azt gondolom, amit elterveztünk és gyakoroltunk az megvolt, helyzeteket alakítottunk ki, nyomást gyakoroltunk az ellenfélre, de sajnos a gól hiányzott hozzá, hogy megnyerjük a mérkőzést.

Domján Attila: – Jól kezdtük mindkét félidőt, komoly lehetőségeink volt, úgy gondolom, hogy ekkor el is kellett volna döntenünk a mérkőzést. Aztán kiegyenlített lett a játék, az ETO is kezdeményezett már. Véleménye szerint a játék képe alapján reálisnak mondható a döntetlen, de amiatt van hiányérzetem, hogy már sokadik meccsünket lehozzuk hátul nullára, de elöl egy picit, ha szabad így fogalmaznom, impotensek vagyunk.


Forrás: ETO FC Facebook-oldala

Galéria: MekliZ Fotóstúdió

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #Helyi sport | #labdarúgás |