Főzz lecsós ételt!
A lecsó az egyik legkedveltebb magyar nyári étel, amit sokféleképpen el lehet készíteni. Egy verziót most mi is mutatunk!
A lecsó az egyik legkedveltebb magyar nyári étel, amit sokféleképpen el lehet készíteni. Egy verziót most mi is mutatunk!
Mertek nagyot álmodni győri vendéglátósok és úgy döntöttek: élettel töltik meg a Radó-szigetet. A város örült az ötletnek, s most hétvégén már harmadszor élhetjük át a Radó Matiné semmivel össze nem hasonlítható hangulatát. A részletekről Vida Zoltánnal, a Szomszéd egyik tulajdonosával lelkével beszélgettünk.
Kovacsics "Koksza" István chef látogatta meg stúdiónkat, aki a nyári grill ételeket taglalta változatosan úgy, hogy összefutott a nyál a kedves hallgatók szájában.
Szitokszóvá vált a honi sörkultúrában a kukorica, de valóban az égiek ellen való vétek, ha egy sör tartalmaz kukoricát is? Az egyik nagy hazai sörgyártó vállalat sörfőzőmesterével beszélgettünk erről. Inkognitóban.
Ha a szívünkre tesszük a kezünk, akkor ugye, hogy bevalljuk, hogy nem lehet rántotthús nélkül élni?! Nos, ezt vallja Varga Gergely is, aki a belvárosi Panír Bisztró tulajdonosa és szakácsa. Őszinte, céltudatos és hisz a minőségi magyar konyha erejében. Vele beszélgettünk álmokról, panírról, olajról, rántott húsokról és a minőségi vendéglátásról.
Thai csirke üvegtésztával: Koksza séf a Távol-Kelet ízeit hozza el nekünk! Ráadásul egy olyan fogást készít el, ami néhány perc alatt összedobható. Kezdés ma este 19.25-kor a Győr+ TV-n!
A szokatlan desszertet Balantonmáriafürdőn kóstolhatják meg a különleges ízek szerelmesei.
A balatonmáriafürdői Florida fagyizóban készített sütőtökös mandula, dió variációkkal nyerte a Komáromban megrendezett év fagylaltja versenyt - közölte a Magyar Cukrász Ipartestület pénteken az MTI-vel.
A mostani tavasz és szezonkezdet sem múlhatott el anélkül, hogy ne legyen minden tele a Balaton ellen riogató cikkekkel, posztokkal. Továbbra is állítják: megfizethetetlen, ezért jobb, ha meg sem közelítjük. Mi szokásunknak megfelelően Balatonfüredet vettük célba.
Egy finom vendégváró ételt készít el Koksza, a Panír konyhafőnöke. A győriek nagy kedvence az „arrabonás” gombás melegszendvics kitűnően passzol nyáresti beszélgetésekhez. Kezdés ma este 19.25-kor a Győr+ TV-n!