A nagy fogásra várva – újra halnapok Győrben!

Győr+
2023.09.08. 12:51

Jövő hétvégén végre megnyitja kapuit a III. Győri Halnapok. A háromnapos rendezvény szervezői ezúttal még több halat, tökéletes kulináris élvezetet, színes programokat, igazi showt ígérnek. Az immár tradicionálisnak tekinthető halünnepnek idén is győri belváros varázslatos szigete, a Radó ad otthont.

Gasztrokulturális élményprogram ínyenceknek   

A 3. Győri Halnapokra nemcsak a halétkek kedvelőinek, de minden hasát kedvelő igazi ínyencnek tartogat meglepetéseket. Idén több mint 30 étterem, látványkonyha, kimérés, halsátor és streetfooder várja a Radóra látogatókat. A rendezvény három napján Magyarország különböző tájegységeiről kaphatunk ízelítőt különleges halételekből. Így természetesen lesz szegedi, bajai vagy éppen a szigetközi halászlé, de kóstolhatunk harcsacsintát, halburgert, és más ízletes különlegességeket. Igazi látványosságot és magyaros ízeket ígér a helyben nyújtott, különböző ízesítéssel készülő kézműves rétes. A finom étkekhez hűsítő vagy éppen emésztést serkentő italok dukálnak, így ezekből is minden igényt kielégítő választék várja a vendégeket.

Még több előadó minden korosztály ízlése szerint

A 3. Győri Halnapokon összesen kilenc élőzenés produkciót élvezhet a kilátogató közönség. Az előadók között győri és budapesti előadók egyaránt felfedezhető. A szervezők nem titkolt szándéka, hogy minden korosztályt megszólítsanak a legkisebbektől a legidősebbekig.

A Győri Halnapok idei fellépőinek teljes listája:   

Péntek 17 órakor kezdődik a Crazy Monday zenekar koncert, majd 19 órától Váray Akusztik Stand up

koncert. 21 órától jön a fergeteges „Latin night” Dj Giga, Vas „Iron” Norbert kongás és Müller Attila szaxofonos közreműködésével.

Szombat 11 órától Belvárosi Betyárok Zenekar koncertje, 13 órától „Jó ebédhez szól a nóta”

Szórádi Árpáddal. Délután 15.30-tól „Édes kettes” címmel Molnár Ágnes és Mészáros Tamás

ígérnek könnyed szórakozást ismert slágerekkel és saját dalokkal. 17 órától Mádi Piroska énekművész, Buch Tibor színművész, Horváth Elemér „Emi” hegedűmművész és Horváth Péter zongora- és gordonkaművész „Emlékszel még?”című produkcióját hallgathatják a látogatók. 19 órától a győri RockMűhely dübörög, majd 21 órától a „Mirigyes” Sipos Péter vezette TRIÁSZ Zenekar rock klasszikusait hallgathatjuk.

Vasárnap 11 órára az Alma zenekar várja koncertre a legkisebbeket, majd 13 órától Kosáry Judit és Sebestyén Tamás „Délibábos Hortobágyon” című magyar nóta – operett – filmsláger egyvelege következik. 15 óra 30-tól „Szeretni bolondulásig” címmel Mohácsi Attila színművész ad elő Szécsi Pál slágereket. A Halnapok záró fellépője a roppant szórakoztató produkciót ígérő CandyMen Duó lesz.

A 3. Győri Halnapok műsorvezetője Molnár Zsolt, a Győri Nemzeti Színház színművésze.

III. Győri Halnapok – Gasztro-kulturális élményprogram

Időpont: 2023. szeptember 15-17.  Helyszín: Győr, Radó-sziget

Kapcsolódó témák: #gasztronómia | #Győr | #halnapok | #szórakozás |