Hirdetés
Tag: Győr
Hirdetés
Ficsór Dávid 2021.06.18.

Lakhatási körülmények javítására lehet pályázni

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Nyugat-Dunántúli Régiója a Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatával megkötött szerződése alapján pályázatot hirdet az elsősorban szociális alapellátásokban részesülő időskorú személyek számára, lakhatási körülményeiknek részleges átalakítással, illetve akadálymentesítéssel történő javítására.

Győr+ 2021.06.17.

Hatékonyabb és fenntarthatóbb építőipari megoldások

A győri Széchenyi István Egyetem két piaci szereplővel, az A-Híd Építő Zrt.-vel és a Project Control Expert Kft.-vel együttműködve egy olyan európai uniós társfinanszírozású projektet valósított meg, melynek kiemelt célja az építőipari vállalatok hatékonyságának növelése, az építőipar és az Egyetem kapcsolatrendszerének erősítése, valamint piacképes termékek és szolgáltatások fejlesztése volt.

Németh Boglárka 2021.06.17.

Az Alkotótáborban épül a Kultúrstrand

Az Aranypart II-n, tegnap kezdődtek a munkálatok, ahol a lelkes, civilekből álló csapat a Kultúrstrand bútorait és kellékeit szereli majd össze egészen vasárnapig.

Kárpát Zsolt 2021.06.16.

Győr 750 jubileumi fotókiállítás az Árkádban

A Győri Fotóklub Egyesület kiállítással ünnepli meg a 750 éves Győrt. Az Árkádban szerdán megnyílt tárlaton a közel 100 tagot számláló egyesület 52 fotója tekinthető meg. A zsűri 500 képből választotta ki a legjobbakat, amelyek egyedi módon mutatják be városunkat. A kiállítás június 30.-ig látható a bevásárlóközpontban.

Kárpát Zsolt 2021.06.16.

A közösségi élmények nem pótolhatók

Horváth Péter a Révai Miklós Gimnázium igazgatója és Nemzeti Pedagógus Kar újra megválasztott elnöke szerint furcsa és különleges tanév zárult, amely remélhetőleg nem fog megismétlődni. Nagy felelősség hárult a pedagógusokra és szülőkre egyaránt, mert az online oktatással nem lehetett teljes mértékben pótolni a jelenléti oktatást.

Zombai-Kovács Ákos 2021.06.16.

Lions díjat kapott Kiss János

A Lions díjat az a nem lions tag, természetes személy kaphatja meg, aki kiemelkedő, országosan ismert, közéleti tevékenysége során, több évtizeden keresztül személyes munkájával mutatott jó példát a jó szolgálatban, a másokon való önzetlen segítésben, felelt meg a cselekvő szolidaritás eszméjének.

Győr+ 2021.06.16.

Autók karamboloztak Győrben

A Nagy Imre utca és a Somogyi Béla utca kereszteződésénél forgalmi akadályra kell számítani.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat