Címke: testvérvárosi partnerség
Hirdetés
Győr+ 2024.03.03.

Testvérvárosi hírek

Robotbusz érkezik Kuopioba, testvérváros lesz Csíkszereda és Rodostó, keafiókák születtek az erfurti állatkertben.

Győr+ 2024.02.04.

Testvérvárosi hírek

Brassótól Colmaron át Kuopio-ig: válogatás Győr testvérvárosainak aktuális és érdekes híreiből.

Németh Boglárka 2023.03.10.

Győri művészek kiállítása Dunaszerdahelyen

A Győr Művészetéért díjjal kitüntetett Art World Hungary Egyesület tizenhárom győri művészének nyílt kiállítása Győr testvérvárosában, Dunaszerdahelyen. A Kortárs Magyar Galériában lehet megtekinteni az alkotásokat: Malasits Zsolt, Milu Milanovich Ildikó, Kovács-Gombos Gábor, Csizmadia István, Horváth Ákos, Kustán Melinda, Mózes László, Muzsai Viktória, Varga György, Szabó Béla, Kurcsis László, Almási Róbert és a kurátor, Borbély Károly képeit tekinthetik meg az érdeklődök.

Győr+ 2023.03.04.

Hírek Győr testvérvárosaiból

Spórol a lakosság Dunaszerdahelyen is, eközben Colmarban karnevált rendeztek, és Poznań egyik labdarúgója nyerte az idei Puskás-díjat.

Győr+ 2023.01.26.

Hírek Győr testvérvárosaiból

Angol nyelvű kiadvány jelent meg Dunaszerdahelyen a Felvidéken élő magyar kisebbség helyzetéről, városi parkokba ültetik ki az ünnepek után a földlabdás fenyőket Poznańban, könyvekkel vakrandizhatunk Sindelfingenben.

Győr+ 2022.09.25.

A hét hírei Győr testvérvárosaiból

Őszi ünnepély Ingolstadtban, fesztiválhétvége Erfurtban, digitalizált ökoszigetek Brassóban - csokorba szedtük a testvérvárosok híreit.

Németh Boglárka 2022.09.14.

Izraeli testvérvárosunk polgármestere járt Győrben

Izraeli testvérvárosunk, Nof Hagalil küldöttsége tett látogatást Győrben. Ronen Plot polgármester és Mina Klein, az Oktatási és Külkapcsolati Osztály vezetője és feleségeik érkeztek a városba, őket fogadta szerdán dr. Dézsi Csaba András polgármester, Radnóti Ákos és Szeles Szabolcs alpolgármesterek. Az izraeli küldöttség három napot tölt a városban, a városházi megbeszélés során pedig szó esett Győr működéséről, a testvérvárosi kapcsolat megerősítéséről, kidolgozásáról és menekülthelyzetről is.

Győr+ 2022.09.07.

Testvérvárosi hírek

Itt olvashatják a legfrissebb híreinket Győr testvérvárosaiból.

Földvári Gabriella 2022.08.11.

Testvérvárosi hírek

Itt olvashatóak legfrissebb híreink különböző testvérvárosainkból.

Hirdetés