Hirdetés
Címke: Szarka Zsófi Konyhája
Hirdetés
Szarka Zsófi 2020.09.23.

Karamell körteszósz és brownie

A két mennyei manna története megérdemel egy fejezetet, azok számára, akik nagyon édesszájúak. Itt egy tökéletes brownie recept a hozzá illő őszi gyümölcskompóttal.

Szarka Zsófia 2020.09.13.

Szőlővel sült vajas csirke

Szezonális és gyors ebéd azok számára, akik nem szeretnének órákat állni a konyhában, de mégis laktató étellel készülnének.

Szarka Zsófia 2020.09.12.

Vegán lasagne

Ki kell jelentenem, hogy a vegánok nem szenvednek és nem csak azért esznek, hogy jól lakjanak. Isteni fogásaik, trükkjeik és ételeik vannak csupán zöldségekből.

Zoljánszky Alexandra 2020.09.04.

Konyhatörténetek Szarka Zsófival

Konyhatörténetek címmel indult el csütörtökön este a Győr+ Televízió új főzőműsora, ahol valódi ételek és igazi receptek készülnek el a kamerák előtt. A műsorba minden alkalommal ismert és beszédes emberek érkeznek, de csak azzal a feltétellel, ha a hasukat is szeretik.

Szarka Zsófi 2020.09.03.

Spájzunk kincse

Cseppjével számoljuk, darabját beszámozzuk és időnként leltározunk. Így él nálunk a spájzban a paprikalekvár, nagymamám legjobb befőttje.

Szarka Zsófi 2020.09.02.

Nagymamáink klasszikusa ma is trendi

A mézes krémes igazi klasszikus a pörkölt méz ízével és a főzött vaníliakrémmel. Ünnepekre, vasárnapi ebédekhez egy valódi nagymama-süti.

Szarka Zsófi 2020.08.23.

Csirkehúsból kence

Sült és főtt csirkemellből is elkészíthető a pirítósra való finomság. Egyszerű, gyors és igen kapós étel reggelire és vacsorára is.

Szarka Zsófi 2020.08.22.

Az ünnepi asztal lelke: a kenyér

Az elmúlt időszak pozitívuma, hogy Magyarország sokkal jobb kenyeret eszik, hiszen szívesen és egyre többen sütünk otthon. Ne felejtsünk el a kenyér ünnepe után pár nappal is bedagaszthatunk egy bucit.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat