Címke: Szarka Zsófi Konyhája
Hirdetés
Szarka Zsófia 2020.10.12.

Csokoládés-mogyorós babka

Egyszerű, látványos és különleges kelt kalács a Közel-Keletről, ami meghódította a világot.

Szarka Zsófia 2020.10.11.

Sütőtök pite cukor- és lisztmentesen

Az ősz legizgalmasabb pitéje az, amiben sütőtökös töltelék van. Annyi verziója van, hogy szinte észre sem vesszük a pitében, hogy mit eszünk, csak azt, hogy mennyei, ráadásul bűntelen.

Szarka Zsófia 2020.10.10.

Sült húsos kence

A zsírban sült húsokat nem csupán melegen, de hidegen is érdemes tárolni, mert a zsír ízesíti, konzerválja és nincs is jobb az esti pirítósra, mint egy kis pecsenyetörmelék pirospaprikával.

Győr+ 2020.10.02.

Sütőtökös-kapros főzelék

Vegetáriánusok, húsevők és vegánok is jóllaknak ezzel a fogással, hiszen bármilyen feltéttel tálalható ez az isteni zöldség-főzelék.

Szarka Zsófi 2020.09.23.

Karamell körteszósz és brownie

A két mennyei manna története megérdemel egy fejezetet, azok számára, akik nagyon édesszájúak. Itt egy tökéletes brownie recept a hozzá illő őszi gyümölcskompóttal.

Szarka Zsófia 2020.09.13.

Szőlővel sült vajas csirke

Szezonális és gyors ebéd azok számára, akik nem szeretnének órákat állni a konyhában, de mégis laktató étellel készülnének.

Szarka Zsófia 2020.09.12.

Vegán lasagne

Ki kell jelentenem, hogy a vegánok nem szenvednek és nem csak azért esznek, hogy jól lakjanak. Isteni fogásaik, trükkjeik és ételeik vannak csupán zöldségekből.

Zoljánszky Alexandra 2020.09.04.

Konyhatörténetek Szarka Zsófival

Konyhatörténetek címmel indult el csütörtökön este a Győr+ Televízió új főzőműsora, ahol valódi ételek és igazi receptek készülnek el a kamerák előtt. A műsorba minden alkalommal ismert és beszédes emberek érkeznek, de csak azzal a feltétellel, ha a hasukat is szeretik.

Hirdetés