Címke: Rába Quelle
Hirdetés
hirdetés
Szerző és fotó: P. Csapucha Adrienn 2023.10.28.

Pezsdítő eufória japán miliőben

Újabb világverseny fordulójának szolgál otthonául Győr, ezúttal a RQ Vízi Élménypark és Gyógyfürdő. A modern komplexum japán stílusú szaunavilágában mérik össze tudásukat ezen a hétvégén a nemzetközi sorozat, a Sauna Herbal Cup hazai versenyzői. Az idei „szeánszra” 17 magyar induló nevezett, hogy különleges technikáikkal kápráztassák el a zsűrit és a fürdővendégeket. A résztvevők között van a házigazdák mestere Bandi Adrienn is.

hirdetés
Győr+ 2023.10.18.

Ilyen különleges szaunaélményben ritkán lehet részünk!

Újabb neves nemzetközi verseny hazai döntőjének ad otthon Győr, illetve a Rába Quelle Vízi Élménypark és Gyógyfürdő. A Sauna Herbal Cup fináléját október 27-29 között rendezik, a szaunamesterek versenyprogramjain pedig a külsős vendégek is részt vehetnek.

hirdetés
Győr+ 2023.10.11.

Győr ad otthont az egyik legrangosabb szaunaverseny hazai döntőjének

Az ország legjobb szaunamesterei október utolsó hétvégéjén Győrben mérik össze tudásukat, a győztes itt kvalifikálja magát a nemzetközi verseny prágai világdöntőjébe. A versenyzők olyan különleges technikákat alkalmaznak, amelyekkel egy szokásos szaunaszeánszon nem találkozunk, s ami talán a legnagyobb erénye a rendezvénynek, hogy ezekre a programokra a zsűrin kívül a fürdővendégek is beülhetnek. Szaunafesztivál ez a javából.

Győr+ 2023.06.05.

Érdemes időben kiváltani az RQ klubkártyát

Az utolsó simításokat végzik a szakemberek a Rába Quelle Vízi Élménypark és Gyógyfürdő munkálatain, hogy június 17-én a nyitás napján minden tökéletes legyen.

RQ Vízi Élménypark | Fotó: Marcali Gábor 2023.02.23.

Gyógyít és pihentet – a győri gyógyvíz csodás panorámával várja a vendégeket

„Azt nem tudom ígérni, hogy valaki eldobhatja a mankót, ha kiszáll a győri fürdő gyógyvizéből, de azt igen, hogy a kezeléseinkkel, a szakembergárdánkkal mindent megteszünk azért, hogy minél közelebb kerüljön ehhez” – ígéri Kovacsics Imre, az RQ ügyvezetője. A júniusban nyíló, új győri, hét tengeri csillagos vízi élményparkban és gyógyfürdőben egy egész iparágat építenek a gyógyvíz köré, személyre szabott, teljes körű kiszolgálást nyújtva a vendégeknek.

RQ Vízi Élménypark | Fotó: Marcali Gábor 2023.01.23.

Sok jó medence kis helyen is elfér

Az első részben bemutattuk a csúszdapark központi elemét, a 32 méter magas szódásszifont, most a 21, egyedi kialakítású medencét és az uszodát vesszük górcső alá.

RQ Vízi élménypark | Fotó: MekliZ Fotó 2022.12.23.

Guinnes-rekorddal nyit a világ első, hét tengeri csillagos vízi élményparkja

Előrehozott karácsonyi meglepetésnek szánta Kovacsics Imre, a Spa Hungary Holding Zrt. tulajdonosa a nagy bejelentést: a világ első, 7 tengeri csillagos vízi élményparkja Győrben nyitja meg kapuit 2023 nyarán. Hogy ilyen minősítés még nincs? Mostantól van!

Földvári Gabriella 2022.10.23.

Strandfürdő anno

A Győri Vízi Élménypark munkálatai tavaly januárban kezdődtek és várhatóan jövő nyáron birtokba is vehetik a létesítményt a látogatók. A Modern Városok Program keretében megvalósuló fejlesztés során egy modern, a győriek és az ide látogatók számára is vonzó élményfürdőt alakítanak ki, amelyhez Magyarország Kormánya 21,3 milliárd forintot biztosít.

Kárpát Zsolt 2021.05.17.

A Rába Quelle lett a Bábolnai Fürdő üzemeltetője

A Bábolnai Strand és Termálfürdő üzemeltetésére kiírt közbeszerzési eljárást a Rába Quelle Győr nyerte meg. A három pályázó közül a győri cég ajánlata volt a legkedvezőbb- mondta hétfőn a szerződés aláírásán Dr. Horváth Klára, Bábolna polgármestere. Kovacsics Imre a Rába Quelle ügyvezetője kiemelte, egy családbarát fürdőt szeretnének kialakítani.

Hirdetés