Címke: négyszemközt
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2024.02.11.

Alternatív gyógymódok a nőgyógyászatban

Mivel egyre nagyobb igény merül fel az alternatív gyógymódok iránt, természetesen a nőgyógyászat is igyekszik alkalmazkodni. Egyre több orvos ismeri fel – újra – hogy nem csak a kizárólag a nyugati orvoslás nyújthat segítséget, hanem a természetgyógyászat és egyéb, igazolt módszerek is a nők mellett állnak. Dr. Börzsönyi Ágnes szülész-nőgyógyász szakorvossal most belevágunk ebbe a sokakat roppant mód érdeklő témába.

Havassy Anna Katalin 2023.12.04.

Változókor utáni vérzés: Mindenképp keresse fel orvosát!

A menopauzáról korábban már írtunk, most pedig a posztmenopauzális vérzésről kell beszélni, amely előfordulhat a változókor után. Ha hasonlókat tapasztalunk, mindenképp keressük fel orvosunkat! A miértekről állandó szakértőnkkel, dr. Börzsönyi Ágnes szülész-nőgyógyásszal beszélgettünk.

Havassy Anna Katalin 2023.11.06.

Válaszok, amelyre minden kismama kíváncsi

Sok-sok kérdés érkezik a terhességgel kapcsolatban, ami érhető, hiszen egy kismama bármit megtenne, hogy leendő gyermekét a legnagyobb biztonságban tudja. Dr. Börzsönyi Ágnes szülés-nőgyógyász szakorvos segítségével most jó néhány kérdésre választ adunk.

Havassy Anna Katalin 2023.10.27.

Ha nem rendelt, ne kattintson!

A digitális világ egyik szuper lehetősége, hogy szinte mindent megrendelhetünk interneten. Sőt, egyre több és több csomagküldő szolgálattól várhatjuk a rendelésünk, s választhatunk, hogy házhoz kérjük, üzletbe vagy éppen valamelyik hivatalos tárolóba. Minden újabb lehetőség egy újabb csábító terep a bűnelkövetőknek…

Havassy Anna Katalin 2023.10.08.

A legfontosabbak, amit a mellfájdalomról tudni kell

Az emlők fájdalmát szinte minden nő megtapasztalja az élete során, s törvényszerű, hogy a legrosszabbra gondolunk ilyenkor. Pedig nem kellene, mert a mellek fájdalmának számos oka lehet, amelyekkel érdemes tisztában lenni, ahogy azzal is, mikor keressük fel mindenképp a nőgyógyászunkat.

Havassy Anna Katalin 2023.07.17.

Nyáron talán még fontosabb: figyeljünk az intim higiéniára!

Rengeteg kérdést kapunk a nyári intim higiénia témakörben, ezért dr. Börzsönyi Ágnes szülész-nőgyógyász szakorvossal felelevenítjük a legfontosabb tudnivalókat, illetve részletesen kitérünk arra, nyáron mire érdemes fokozottan figyelni.

Havassy Anna Katalin 2023.06.25.

Nyáron is vigyázzunk fogaink egészségére

Előrelátóan sokan már a hosszabb nyaralás előtt felkeresik fogorvosukat, hogy az esetleges problémákat időben kezelni lehessen, s önfeledt legyen a vakáció. Nem árt azonban arra is figyelni, hogy a kánikula és a nyári hideg falatok okozhatnak kellemetlenséget a fogainknak.

Havassy Anna Katalin 2023.06.18.

„Tudni kell nemet mondani a kamaszoknak!”

Itt a nyár, sokaknak az önfeledt szabadság évszaka. Így nagyon is aktuális, hogy foglalkozzunk a fiatal lányokat érintő nőgyógyászati témákkal, amely természetesen a szülőket is érinti. Dr. Börzsönyi Ágnes szülész-nőgyógyász nem csak orvos és nő, hanem kétgyermekes édesanya is, így bőven van rálátása a kérdéskörre.

Hirdetés