Címke: Kopasz Bálint
Hirdetés
Szigeti Sándor 2024.06.11.

Irány Párizs: bravúros győri olimpiai kvóták!

Bebiztosította helyét a nyári párizsi olimpiai játékokra a Graboplast Győri VSE két kiválósága: Kopasz Bálint a kajakosok, Takács Kincső a kenusok mezőnyében állhat rajthoz.

Szigeti Sándor 2023.08.28.

Kopasz Bálint a vb-sikerekről: visszatért az erőm!

Egy kisebb sérülés és egy makacs fertőzés is hátráltatta az év első felében Kopasz Bálint felkészülését, aki a duisburgi kajak-kenu világbajnokságon két éremmel tette le a névjegyét.

Szigeti Sándor 2023.05.30.

Kopasz Bálint: nem gondolkozom a visszavonuláson

Előbb a szegedi, majd a hétvégi poznani világkupán is csak a harmadik helyen végzett két legnagyobb riválisa mögött Kopasz Bálint, a királykategória olimpiai-, világ-, és Európa-bajnoki címvédő kajakosa. A Graboplast Győri VSE klasszisa őszintén beszélt a folytatásról.

Szigeti Sándor 2023.05.27.

Kopasz Bálint harmadik, Varga Ádám elvitte az ezer métert

Szeged után a poznani világkupa mai döntőjében is a KSI kajakosa győzött a két nagy rivális csatájában. Ezzel eldőlt az is, hogy férfi egyes 1000 méteren Varga Ádám indulhat az augusztusi duisburgi kajak-kenu világbajnokságon.

Szigeti Sándor 2023.05.15.

Kopasz Bálint: „Gőzerővel készülök Poznańra!”

Legnagyobb riválisaival egy döntőben, ezúttal a harmadik helyen zárt az olimpiai- világ- és Európa-bajnoki címvédő Kopasz Bálint a hétvégi szegedi világkupán. A Graboplast Győri VSE klasszisát kértük értékelésre.

Hirdetés