Hirdetés
Címke: iparkamara
Hirdetés
Ficsór Dávid 2022.03.01.

Gazdasági évadnyitót tartott a Kamara

Kedden rendezte hagyományos Gazdasági Évnyitóját a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. A nagyszabású esemény idén nem csupán megyei, hanem regionális szintű volt, hiszen hét megye kilenc kamarája vett részt rajta.

Németh Boglárka 2022.02.08.

Tizenegy éve hódít a kamarai tantárgy az egyetemen

2011-ben indult először a "Kamara a vállalkozásért" elnevezésű tantárgy hódító útjára. A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Széchenyi István Egyetemmel közös kooperációja sikeresnek bizonyul, hiszen mindössze negyed óra alatt fogytak el a helyek idén is a kurzusra.

Ficsór Dávid 2022.01.13.

Ahol tudott, segített a kamara

A kamara a vállalkozók közösségeként a 2021-es évben is aktívan működött. A közel két éve tartó koronavírus járvány során mindvégig igyekezett segíteni a vállalkozásoknak.

Kárpát Zsolt 2021.11.26.

104 vállalkozás kapott kamarai védjegyet

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában átadták Kamarai Védjegyeket, azoknak a vállalkozásoknak, amelyek megfeleltek a megbízhatósági követelményeknek. Ebben az évben 104 vállalkozás szerezte meg a jogosultságot, hogy használhassa az egy évig érvényes tanúsítványt.

Győr+ 2021.11.19.

Egyre népszerűbb a kamarai verseny

A tavalyi online esemény után idén már élőben, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székhelyén rendezték meg az „A jelen tanulója, a jövő mestere” nevet viselő rendezvényt.

Földvári Gabriella 2021.11.11.

Győr lehet a hadiipar új központja

Maróth Gáspár védelmi fejlesztésekért felelős kormánybiztos egy csütörtöki konferencián elmondta: a kormány újjáépíti a magyar hadiipart és nagyon komolyan számol Győrrel a fejlesztési program kapcsán.

J. Kovács Andrea 2021.10.21.

Gazdaságfejlesztés kamarai módra

Nagyszerű jövőképet előrevetítő gazdaságfejlesztési stratégiát dolgozott ki együttműködő partnereivel a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. A programot szerdán egy konferencián mutatták be számos érdeklődő jelenlétében.

Földvári Gabriella 2021.10.08.

Pro Bono Program az Audinál

Az Audi Hungaria és a megyei Kereskedelmi és Iparkamara közös projektet indít a kis és középvállalkozók számára. A részletekről pénteken számoltak be résztvevők a kamara székházában.

Ficsór Dávid 2021.09.23.

Kamara: az arculat új, az üzenet a régi

Bemutatta új arculatát a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. A csütörtöki sajtóeseményen Pintér-Péntek Imre, a szervezet elnöke azt mondta, a kamara üzenete nem változott: összefogással mindent el lehet érni, viszont időnként szükség van ráncfelvarrásra. A színeket, a logót, a betűtípust a tervezés során a 21. század követelményeihez igazították.

Győr+ 2021.09.09.

Ballagási kiállítás a virtuális térben

Idén is meghirdette a mindig népszerű Ballagási kiállítást a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, de ezúttal is a virtuális térben.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat