Címke: iparkamara
Hirdetés
Győr+ 2023.04.28.

Kamara: csak a név változott, a minőség nem

Csütörtökön tartotta hagyományos küldöttgyűlését a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara. Nem véletlen az új, „vármegyei” megnevezés, hiszen épp a mostani ülésen szavaztak a küldöttek a névváltoztatásról.

Pécskai István 2023.01.13.

Navracsics Tibor: Győr fontos része a területfejlesztésnek

Stratégiai partnerségi megállapodást írt alá Győrben hat vármegye kilenc kamarájának vezetője és dr. Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter. A megállapodásban résztvevők között van a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, amelynek elnöke, Pintér-Péntek Imre látta vendégül az érintetett szervezetek vezetőit.

Kárpát Zsolt 2022.11.23.

Kamarai védjegy: minőség, hitelesség

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában átadták a Kamarai Védjegyeket, azoknak a vállalkozásoknak, amelyek megfeleltek a megbízhatósági követelményeknek.

Ficsór Dávid 2022.07.28.

Vállalkozás a KATA után

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara az Adóügyi Kerekasztallal együttműködve szakmai fórumot szervezett a KATA adónem átalakításával kapcsolatban. A rendezvény célja az volt, hogy a szervezet a jelenlegi ismeretek alapján útmutatást adjon és támogatást nyújtson a törvényváltozás kapcsán érintett vállalkozásoknak.

Ficsór Dávid 2022.03.01.

Gazdasági évadnyitót tartott a Kamara

Kedden rendezte hagyományos Gazdasági Évnyitóját a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. A nagyszabású esemény idén nem csupán megyei, hanem regionális szintű volt, hiszen hét megye kilenc kamarája vett részt rajta.

Németh Boglárka 2022.02.08.

Tizenegy éve hódít a kamarai tantárgy az egyetemen

2011-ben indult először a "Kamara a vállalkozásért" elnevezésű tantárgy hódító útjára. A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Széchenyi István Egyetemmel közös kooperációja sikeresnek bizonyul, hiszen mindössze negyed óra alatt fogytak el a helyek idén is a kurzusra.

Ficsór Dávid 2022.01.13.

Ahol tudott, segített a kamara

A kamara a vállalkozók közösségeként a 2021-es évben is aktívan működött. A közel két éve tartó koronavírus járvány során mindvégig igyekezett segíteni a vállalkozásoknak.

Kárpát Zsolt 2021.11.26.

104 vállalkozás kapott kamarai védjegyet

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában átadták Kamarai Védjegyeket, azoknak a vállalkozásoknak, amelyek megfeleltek a megbízhatósági követelményeknek. Ebben az évben 104 vállalkozás szerezte meg a jogosultságot, hogy használhassa az egy évig érvényes tanúsítványt.

Győr+ 2021.11.19.

Egyre népszerűbb a kamarai verseny

A tavalyi online esemény után idén már élőben, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székhelyén rendezték meg az „A jelen tanulója, a jövő mestere” nevet viselő rendezvényt.

Földvári Gabriella 2021.11.11.

Győr lehet a hadiipar új központja

Maróth Gáspár védelmi fejlesztésekért felelős kormánybiztos egy csütörtöki konferencián elmondta: a kormány újjáépíti a magyar hadiipart és nagyon komolyan számol Győrrel a fejlesztési program kapcsán.

Hirdetés