Címke: Ipari Park
Hirdetés
Győr+ 2022.11.29.

Közmeghallgatást tartottak a Városházán

A novemberi 29-ei közgyűlés után közmeghallgatást is tartottak a Városháza Dísztermében. Nagy volt az érdeklődés, a Díszterembe plusz székeket kellett hozni, hogy mindenki le tudjon ülni.

P. Csapucha Adrienn 2022.10.13.

Győrben folytatni kell az ipar fejlesztését

Csütörtökön sem maradt el a polgármesteri vizit rádiónk stúdiójában. A reggeli műsorban dr. Dézsi Csaba András szólt a jelen nehézségeiről, a jövő kihívásairól, a tervekről, valamint az ipari park fejlesztésével kapcsolatos kérdésekre is válaszolt.

P. Csapucha Adrienn 2022.09.29.

Dr. Dézsi: A vállalt feladatokat el kell látni!

Az elmúlt időszak nehézségei minden város életében változásokat hoztak, így Győrben is jó néhány területen megfontolt döntésekre volt szükség. A háború és az energiaválság hatásairól is beszélt dr. Dézsi Csaba András a csütörtöki polgármesteri viziten, de szólt az ipari park fejlesztéséről és az iskolák átszervezéséről is a Győr+ Rádió stúdiójában.

Garamvölgyi Imre 2022.09.20.

Csak egészséges fejlesztéseket támogat a város

Nem épülhet az Ipari Park bővítése után sem olyan üzem Győrszentiván közelében, ami károsíthatja a környék lakóinak egészségét- hangsúlyozta dr. Dézsi Csaba András a városi képviselőtestület keddi ülésén. A közgyűlésen elfogadták a város változtatási rendeletét is, amellyel Győr parkolási gondjain kívánnak segíteni a képviselők.

Hajba Ferenc 2022.08.20.

„Győr ipari város, erejét mindig a munkalehetőség adta”

Fel kell készülnünk arra, hogy ha nem adunk esélyt további cégek letelepedésére, és nem adunk módot arra a jelenlegi autóipari mamutgyárnak, hogy a modern kor követelményeinek megfelelő háttéripart kifejlessze, vagy nem tudunk az autóipartól független cégeket letelepíteni, akkor – bármennyire is fájdalmas kimondani – Győr néhány évtized múlva, vagy még hamarabb, csődtömeggé válhat. Óriási felelősség ez, és nem csak a polgármester számára – fogalmazott a Győr+ Médiának adott interjújában dr. Dézsi Csaba András polgármester.

P. Csapucha Adrienn 2022.08.17.

Dr. Dézsi: nincs konkrétum, nincs elköteleződés!

Szerdán érkezett a polgármesteri vizitre dr. Dézsi Csaba András rádiónk stúdiójába, ahol ezúttal is számos aktualitásról beszélt. A kiemelt témák között szerepelt az ipari park bővítése. A városvezető szerint az utóbbi időben egy politikai hecckampány indult el, ami pánikot keltett a lakosság körében úgy, hogy nincs is szó semmilyen konkrétumról.

Hirdetés