Címke: Ipari Park
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2024.02.28.

Dr. Dézsi: polgármesterként a győriek érdekeit kell képviselnem!

Kéthetente esedékes polgármesteri látogatására érkezett rádiónk stúdiójába szerdán dr. Dézsi Csaba András. A vizitelő városvezető főként a közgyűlésen elfogadott döntésekről beszélt, de a folyamatosan fejlődő Győr aktuális projektjeiről, beruházásairól, terveiről is szólt a város első embere.

Földvári Gabriella 2024.01.29.

Mérik a talajvíz szennyezettségét

Talajvíz-szennyezettség mérést végeztek hétfőn az Ipari Park és Győrszentiván külterületén. A mérést dr. Dézsi Csaba András polgármester rendelte meg.

P. Csapucha Adrienn 2023.12.21.

Évzáró vizit: szívmelengető advent után, dolgos esztendő elé néz a polgármester!

Utolsó közgyűlés után, csütörtökön sor került az utolsó polgármesteri vizitre rádiónk stúdiójában. Az adventi időszakban is rengeteg teendője akad a város első emberének, de egyáltalán nem bánja, hiszen mint mondta, rengeteg pozitív és megható pillanatot élt át a napokban, mikor felkereste a különböző intézményeket. Természetesen a műsorban egyfajta rövid évértékelőként a fejlesztésekről is szó esett.

Győr+ 2023.11.20.

Elosztóközpontot nyitott Győrben az Apollo Tyres

Az Apollo Tyres megnyitotta új európai értékesítési központját a győri VGP Parkban. Az új telephely, amely egy 24 ezer négyzetméteres raktárat és további 600 négyzetméteres irodahelyiséget foglal magában, könnyen megközelíthető az Apollo Tyres gyöngyöshalászi gyárából, és csomópontként szolgál majd az abroncsok Európa-szerte történő szállításához - írja az autopro.hu.

Győr+ 2023.04.21.

Stabil eredmények és növekvő bevétel a Rábánál

A Rába Nyrt. éves rendes Közgyűlése elfogadta az Igazgatóság beszámolóját a társaság 2022. évi működéséről - adta hírül a cég. A tavalyi év elején kirobbant orosz-ukrán katonai konfliktus és annak elhúzódása újabb bizonytalansági faktorként hatott a gazdaságra, ami a gyártási költségek drasztikus növekedését eredményezte. A vállalatcsoport a feszült környezetben is stabil üzemi eredménnyel és 1,6 milliárd forintos tárgyévi átfogó eredménnyel zárta a tavalyi üzleti évet.

Kárpát Zsolt 2023.04.15.

Rally gépkönyvezés az Ipari Parkban

Több évnyi szünet után Győrben ismét sor került a rally autók műszaki felmérésére. A versenykocsik gépkönyvezését a környéken élő rallysok szinte helyben, a Győri Nemzetközi Ipari Parkban végeztethették el.

Győr+ 2023.03.30.

Nyakkendő nélkül Knézy Jenővel – Miért jó Győrben élni?

A KSH közelmúltban megjelent tanulmánya szerint, Győr a legélhetőbb és leginnovatívabb magyar város. Az ország négy különböző pontjáról származó, ám Győrben élő beszélgetőpartner megvizsgálta, milyen okai lehetnek a megtisztelő jelentésnek. Vendégeink a tősgyökeres győri Lebóné Muhr Andrea ügyvezető, a Nyíregyházáról elszármazott színidirektor, Bakos-Kiss Gábor és a Pannon Víz Zrt. első embere, a debreceni Rácz Attila.

Győr+ 2023.03.25.

Már vizsgálják a győrszentiváni immissziós mérés eredményeit

A mérőkonténer még 2022 őszén került ki a városrészbe dr. Dézsi Csaba András kérésére. A mérést végző cég közleményben számolt be az eredményekről. A mérésre azért volt szükség, mert Győrszentivánon bizonytalanságot váltott ki az ipari park bejelentett bővítése.

Hajba Ferenc 2023.03.17.

Az Audi támogatja az ipari park bővítését

Sokan megkerestek már azzal a kérdéssel, hogy támogatjuk-e Győrben az ipari park bővítését - mondta el az Audi Hungaria ügyvezetője, Alfons Dintner a társaság nemzetközi sajtótájékoztatóján, ahol az elmúlt év eredményeit mutatta be, s a jövő terveiről beszélt. Megerősítette: Igen, mi ezt támogatjuk, de nemcsak a termelésünk érdekében, hanem szolgálva ezzel versenytársainkat is.

Hirdetés