Címke: hulladékcsökkentés
Hirdetés
Győr+ 2023.01.26.

Rangos környezetvédelmi elismerést kapott az önkormányzat

Ismét rangos környezetvédelmi elismerést vehetett át a győri önkormányzat. A 2022-ben meghirdetett Hulladékcsökkentési Hét „Hasznosítsd újra, a textil több élete” elnevezésű akciója ugyanis első helyezést ért el. A Szentendrén megtartott ünnepségen a díjat Dr. Raisz Anikó, az Energiaügyi Minisztérium környezetügyért és körforgásos gazdaságért felelős államtitkára adta át.

J. Kovács Andrea 2023.01.25.

Első helyezés a hulladékcsökkentési programban

Országos első helyezést ért el a „Hasznosítsd újra, a textil több élete” című munkájával a győri önkormányzat Környezetvédelmi Osztálya. A nyertes programot a tavaly ősszel megrendezett Hulladékcsökkentési Hétre készítették a szakemberek. Az előzményekről Herman Etelka osztályvezetővel beszélgettünk.

J. Kovács Andrea 2022.11.20.

Hulladékcsökkentés az élhetőbb környezetért

Az élhetőbb, tisztább környezetet és a környezetkímélőbb életmódot tűzték ki célul a hulladékcsökkentési hét megálmodói és szervezői. Idén november 19–27. között kapcsolódhatunk a programhoz.

J. Kovács Andrea 2022.11.17.

Tippek a textilhulladék csökkentésére

November 19-27. között zajlik a Hulladékcsökkentési hét, amelyet az élhetőbb, tisztább környezet érdekében rendeznek meg Európában 2009 óta. Az akcióhoz természetesen Győr is csatlakozott.

Hirdetés