Címke: Győri Segélyalap
Hirdetés
Győr+ 2021.07.05.

Sindelfingen támogatja a Győri Segélyalapot

Sindelfingen Győr egyik legrégebbi testvérvárosa. A szerződés 1989-es aláírása óta számos területen alakult ki együttműködés a két település között.

hirdetés
Garamvölgyi Imre 2020.06.05.

Kétmillióval segítette a Patent a segélyalapot

Nagyjából két hónappal ezelőtt egymilliós adományt juttatott el a győri székhelyű Patent Security a Győri Segélyalaphoz, ezzel is segítve a COVID-19 járvány elleni védekezést a városban. Már akkor jelezte a vállalkozás vezérigazgatója, amennyiben megtehetik további összeggel is hozzájárulnak az alap munkájához. A közelmúltban újabb 2 millió forintot utaltak át a segélyalap számlájára.

Szabó Csilla 2020.05.07.

Segítség a rendkívüli helyzetekben

A Kismegyer-Delikát Kft. családi vállalkozás, élelmiszer kis- és nagykereskedelmi tevékenységet folytat. A koronavírus-járvány elleni védekezéshez egymillió forintot ajánlottak fel a Győri Segélyalap részére, hogy hozzájáruljanak a rendkívüli helyzetben való segítségnyújtáshoz.

Győr+ 2020.05.07.

Ismét tabletet kapott egy diák

Egy tizenkilenc éves fiatalember továbbtanulásában segíthet a tablet, amelyet tegnap adták át neki Adyvárosban.

Szabó Csilla 2020.05.06.

Fontos a dolgozók és családtagjaik egészségének védelme

A Győri Kenéstechnikai és Felületvédelmi Szolgáltató Kft. családi vállalkozás, amelynek dr. Szakál László és két gyermeke a tulajdonosa. Cégük 5 millió forinttal támogatta a koronavírus-járvány elleni harcban a Győri Segélyalapot.

Győr+ 2020.05.01.

Tablet jelenti a segítséget

Ez alkalommal egy ménfőcsanaki, általános iskolás kislánynak nyújthatott segítséget a tanulásban a győri önkormányzat, köszönhetően Nyikus Krisztiánnak.

Győr+ 2020.04.08.

Ezer darab maszkot kaptak a győri buszsofőrök

Szeles Szabolcs, Győr Megyei Jogú Város alpolgármestere 1000 darab FFP-2 maszkot adott át Volánbusz Zrt. győri telephelyvezetőjének, a győri autóbusz-vezetők részére. A maszkokat Dr. Vasas István, a Kardirex Egészségügyi Központ főigazgató főorvosa ajánlotta fel a Győri Segélyalapnak.

Garamvölgyi Imre 2020.04.08.

Egymilliós adomány a Győri Segélyalapnak

Egy millió forinttal támogatja a dr. Dézsi Csaba András polgármester által a közelmúltban létrehozott Győri Segélyalapot a Patent Csoport. Kocsis Róbert vezérigazgató elmondta, a járványveszély ellenére továbbra is számíthatnak a polgárok a munkatársaik segítségére, töretlen erővel figyelnek a lakosság biztonságára.

Hirdetés