A Patent a járvány alatt is figyel a lakosság biztonságára

Egymilliós adomány a Győri Segélyalapnak

Garamvölgyi Imre
2020.04.08. 07:30
Hirdetés

Egy millió forinttal támogatja a dr. Dézsi Csaba András polgármester által a közelmúltban létrehozott Győri Segélyalapot a Patent Csoport. Kocsis Róbert vezérigazgató elmondta, a járványveszély ellenére továbbra is számíthatnak a polgárok a munkatársaik segítségére, töretlen erővel figyelnek a lakosság biztonságára.

„A Patentnek már a megalakulása óta nagyon fontos, hogy visszaadjon valamit annak a közösségnek, amelyben élünk, származunk. Eddig is segítettünk minden terén az életnek, most pedig úgy gondoltuk, hogy ebben a vészterhes időben ez a fajta segítség lenne a legjobb, a legmegfelelőbb.” – fejtette ki az adománnyal kapcsolatos gondolatait a vezérigazgató. „Szeretnénk többel is segíteni, de a szűkebb közösségünkre, a közel ezer munkatársunkra is gondolnunk kell, ha ne adj’ Isten rosszabbra fordulna az élet, tudjuk segíteni a saját dolgozóinkat is. Jelenleg egy millió forintot ajánlottunk fel a segélyalapnak, de ha a későbbiekben a helyzet megengedi, akkor készségesen kiegészítjük ezt további összegekkel.” – tette hozzá.

A járványveszéllyel kapcsolatos intézkedések miatt a Patent Csoport is komoly veszteségeket kénytelen elkönyvelni, hisz az ő biztosításuk alatt zajló rendezvényeket idén már nem tartják meg és több gyár ideiglenes bezárása miatt is csökkennek a megrendeléseik. Kocsis Róbert azonban bizakodó.

„Komoly kieséseink vannak, de túléljük és szerintem erősebben fogunk kijönni belőle, mint ahogy belementünk. Nagyon jó és erős csapatunk van. Mindenki érzi a súlyát a helyzetnek és mindenki a lehető legjobbat hozza ki magából. Ezt látva sokszor meg is hatódom, hogy milyen jó emberekkel vagyok körülvéve.”

A Patent munkatársainak egy része, a biztonsági őrök, a kivonuló szolgálat munkatársai, valamint a diszpécserek egy része kénytelen a munkahelyén tölteni a munkaidejét, hisz ezeket a feladatokat nem lehet otthoni munkavégzéssel megoldani, ám az irodai dolgozók többsége már home office-ban látja el a feladatást. Kocsis Róbert kiemelte a Patent biztonsági szolgáltatásai továbbra is a megszokott minőségben működnek tovább, minden ügyfelük továbbra is biztonságban érezheti magát.

(x)

Kapcsolódó témák: #Győri Segélyalap |