Győri Segélyalap

Tablet jelenti a segítséget

Fotó: Győr+
Győr+
2020.05.01. 16:38

Ez alkalommal egy ménfőcsanaki, általános iskolás kislánynak nyújthatott segítséget a tanulásban a győri önkormányzat, köszönhetően Nyikus Krisztiánnak.

A segítséget Nyikus Krisztián, a Lekri Group Kft. ügyvezetője tette lehetővé, ugyanis a Győri Segélyalapnak történt felajánlásának köszönhetően egy tabletet kapott ajándékba a menfőcsanaki iskolás.

A készüléket Laczkovits-Takács Tímea, a városrész önkormányzati képviselője, a Szociális, Egészségügyi és Lakásügyi Bizottság elnöke adta át.

„A kislány ez idáig telefonon kapta és végezte a leckét a digitális távoktatás idején, családja pedig a járvány miatt került nehéz helyzetbe. Bízunk benne, hogy az új eszköz segítségével egyszerűbb és hatékonyabb lesz számára a tanulás.” – fogalmazott Laczkovits-Takács Tímea.

A képviselő hozzátette, „A koronavírus járvány társadalmi következményei mindannyiunkat váratlan élethelyzetek elé állítottak. A dr. Dézsi Csaba András polgármester által életre hívott Győri Segélyalap célja a járvány elleni küzdelem és a nehéz helyzetbe került győriek támogatása, hiszen ebben a rendkívüli időszakban talán még nagyobb szükség van az összefogásra, egymás támogatására és megsegítésére, mint bármikor.”