Hirdetés
Címke: koronavírus
Hirdetés
MTI 2020.07.14.

Bebizonyosodott, hogy a katonák nem csak a fegyverekhez értenek

A koronavírus-járvány idején bebizonyosodott, hogy a Magyar Honvédség, a katonák nem csak a fegyverekhez értenek, nem csak háborús feladatokra, béketeremtésre alkalmasak - hangsúlyozta a honvédelmi miniszter kedd este egy budapesti háttérbeszélgetésen.

MTI 2020.07.14.

Hetente értékelik az országok besorolását

Müller Cecília országos tisztifőorvos tájékoztatása szerint hetente értékeli újra az országok koronavírus-járvány szerinti besorolását az operatív törzs, ám ha olyan esemény adódik, ami hirtelen megnöveli a fertőzések számát egy adott országban, soron kívül is reagálnak.

MTI 2020.07.13.

Korlátozás nélkül utazhatunk Horvátországba

Ivana Herceg közleménye emlékeztet arra, hogy a koronavírusos regisztrált esetszám elmúlt napokban tapasztalt enyhe növekedése ellenére Horvátország továbbra is az egyik legkedvezőbb járványügyi helyzettel rendelkező mediterrán ország. Horvátországban jelenleg a két nagyobb gócpontnak Zágráb és Szlavónia számít, a tengerparton ugyanakkor csupán elenyésző számú fertőzést regisztráltak.

MTI 2020.07.13.

Remélhetőleg hagyományosan kezdődhet az új tanév

Remélhetőleg hagyományosan, normál munkarendben lehet elkezdeni az új tanévet, de arra is fel kell készülni, hogy esetleg ismét digitális oktatásra kell átállniuk az iskoláknak a koronavírus-járvány miatt - közölte a köznevelésért felelős államtitkár hétfőn a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

MTI 2020.07.13.

Tizenhárommal emelkedett a fertőzöttek száma

Ahogy hazánkban stagnálni látszik a vírus terjedése, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér forgalma egyre inkább emelkedik. Ugyan még közel sincs annyi utas és járat, mint a járvány előtt, de a számuk hétről hétre növekszik.

Győr+ 2020.07.13.

Az online nyelvtanulás tapasztalatai

Az elmúlt időszakban a korlátozó intézkedéseknek köszönhetően mindannyian megtapasztalhattuk a bezártság érzését, az online térben mégis kinyílt előttünk a világ. Hallgatóinkat, kollégáinkat kérdeztük, hogy élték meg az online nyelvtanulást.

MTI 2020.07.12.

Öttel emelkedett a fertőzöttek száma

Ezzel 4234-re emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon - közölte a koronavirus.gov.hu vasárnap reggel.

MTI 2020.07.11.

Új rekordot döntött a fertőzöttek száma Horvátországban

Ismét rekordot döntött az új koronavírussal fertőzöttek száma Horvátországban - derült ki a válságstáb szombati közleményéből. Zágráb szigorít a nem uniós állampolgárok beutazási feltételein, az uniós állampolgárok, köztük a magyarok, továbbra is korlátozások nélkül léphetik át a határt.

Győr+ 2020.07.11.

Rajzoltak és nyertek

A napokban vehették át a Pannon-Víz pályázatának nyertesei jutalmaikat.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat