Címke: gasztronómia
Hirdetés
Győr+ 2025.09.16.

Tárt kapukkal várnak a helyi termelők a Nyitott Porta Napokon

A Nyitott Porta Napok keretében 2025. augusztus 23. és október 5. között mintegy 150 családi gazdaság, pince és manufaktúra nyitja meg kapuit és kalauzolja el az érdeklődőket a vidéki élet szépségeibe, az állattartás, a növénytermesztés és a gasztronómia világába.

MTI 2025.08.30.

SVÉT Tatán: Ízek tiszta forrásból

A minőségi ételek és alapanyagok mellett előadásokkal és workshopokkal is várja az érdeklődőket szeptember 13-án és 14-én Tatán, az Esterházy-kastély parkjában a Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT) rendezvénye.

J. Kovács Andrea 2025.08.21.

Nyár a konyhában – Paradicsomi ízek

Piros, édes, zamatos és fontos konyhai alapanyag. Természetesen a paradicsomról, a nyár egyik legsokoldalúbban felhasználható ajándékáról van szó.

Kárpát Zsolt - Hatt Róbert 2025.08.09.

Pulled pork burger házi buciban – füstös nyári ízbomba

Füstös ízek, omlós húsok, nyári hangulat. Ezúttal egy igazi amerikai klasszikus kerül a grillrácsra: Hatt Róbert, a Gyirmót Sport és Wellnes Hotel Arundo éttermének séfje az Ízfaktor konyhájában szaftos pulled porkot, azaz tépett sertéshúst készít – lassan sült, füstös, omlós finomságot, amit lehetetlen nem szeretni!

Hirdetés