Krúdy és az uborkasaláta misztériuma
Van az úgy, hogy az ember a körethez választja a főételt. Vagy ne adj’ isten a salátához.
Van az úgy, hogy az ember a körethez választja a főételt. Vagy ne adj’ isten a salátához.
A carbonara spagettit egészen biztos, hogy nagyon sokan ismerik, hiszen az olaszok egyik legismertebb tradicionális tésztájáról van szó.
Húsvét környékén sokszor kerül asztalunkra a csülök. Éppen ezért a Panír séfje egy hagyományos étel elkészítését gondolta újra
Jelentős nemzetközi kereslettel számolhatnak húsvétkor a magyar juhtartók, a felvásárlási árak továbbra is magasak - közölte az MTI-vel a Juh és Kecske Terméktanács.
A távol-keleti ételek egyre népszerűbbek Magyarországon. Koksza, a Panír séfje megmutatja, hogy bátran belevághatunk egy ilyen fogás elkészítésébe.
Azt mondják, hogy egy zenésznek a legnagyobb díj, a közönség tapsa. Így van ez valahogy a séfekkel is, hiszen annál nagyobb elismerés nem nagyon létezhet, mint ha valaki rendszeresen visszatér egy étterembe azért, mert annyira ízlik nekik az étel. Ha viszont valaki a szakma elismerésére vágyik, annak jelenleg több lehetőség is adódhat hazánkban.
Szántó István, a budapesti Spago étterem vezető séfje is prezentálhat néhány ikonikus magyar fogást vasárnap Los Angelesben, az Oscar-díj átadója utáni bálon.
Kovács Krisztián és Hoffmann Péter Győrbe repítik az igazi olasz pizzák ízélményét. A mesterien kiválasztott alapanyagok és a 72 órás vadkovász érlelésű tészta náluk csupán a kezdet. Az ételek mellé mindig mosoly és jókedv a köret.
Jótékonysági céllal rendezik meg Magyarország első Nemzetközi Töltött Káposzta Fesztiválját, amelyen a gasztronómiai programok mellett koncertekkel, színházi előadásokkal, kézművesvásárral és lovasbemutatókkal is várják az érdeklődőket március 25-27. között Simonpusztán.
Érdemes néha a rántott húst lecserélni, ebben segít nekünk Koksza, a Panír séfje.