Terítéken az őszi alapanyagok
Az első sárguló falevelekkel minden évben megjön a vágy valami sütőtökös finomság iránt. De vajon mennyire lehet ezt moderné tenni, és szükséges-e egy étterem kínálatában a szezonalitás? Ennek jártunk utána.
Az első sárguló falevelekkel minden évben megjön a vágy valami sütőtökös finomság iránt. De vajon mennyire lehet ezt moderné tenni, és szükséges-e egy étterem kínálatában a szezonalitás? Ennek jártunk utána.
Egy jól menő belvárosi borkereskedés és gourmet társtulajdonosai látogattak el a Győr Plusz Média székházába egy kis előszülinapot tartani.
A Csáky rostélyost a Panír séfje most újragondolta. A marhahúst felváltotta a sertésszűz, így az étel elkészítése sokkal gyorsabb és egyszerűbb. Panír premier a Győr+ TV-ben! Kezdés ma este 19.25-kor!
Nem csak a kiváló halételek miatt volt érdemes kilátogatni a III. Győri Halnapokra! A sörínyencek különleges csemegékre bukkanhattak a standokon!
A hétvégén tartották a III. Győri Halnapokat a Radó-szigeten. A rendezvény az elmúlt két évben sikeres volt, így nem volt kérdés, hogy idén is megrendezik.
Egyre többen kísérleteznek egy különleges konyhai eljárással, a szuvidálással.
Kiváló csapolt sörökkel, roppanós bajor kolbásszal és jó hangulattal kezdődött meg szombaton délután az első győri Oktoberfest, amelyhez tíz vendéglátóhely csatlakozott az idei évben.
Ezen a hétvégén tartják a III. Győri Halnapokat a Radó-sziget árnyas fái között. A rendezvénynek az elmúlt két évben nagy sikere volt, így nem volt kérdés, hogy idén is megszervezik.
Három napig mi leszünk a hal fővárosa is, péntektől vasárnapig a Radó-szigeten rendezik meg a III. Győri Halnapokat. Erről az esemény főszervezője beszélt a Győr Plusznak
Jövő hétvégén végre megnyitja kapuit a III. Győri Halnapok. A háromnapos rendezvény szervezői ezúttal még több halat, tökéletes kulináris élvezetet, színes programokat, igazi showt ígérnek. Az immár tradicionálisnak tekinthető halünnepnek idén is győri belváros varázslatos szigete, a Radó ad otthont.