Panír premier csütörtök este a Győr+ TV-ben
Panír premier csütörtök este 19:25-kor a Győr+ TV-ben! Az orosz konyhaművészet egyik gyöngyszemét készíti el Koksza séf. Amennyire ízletes ez a fogás, olyan könnyen megfőzhető.
Panír premier csütörtök este 19:25-kor a Győr+ TV-ben! Az orosz konyhaművészet egyik gyöngyszemét készíti el Koksza séf. Amennyire ízletes ez a fogás, olyan könnyen megfőzhető.
A budapesti gasztronómiának még mindig megvan a varázsa, bár kétségtelen, hogy a vidéki vendéglátás is rohamosan fejlődik. Egyre több szakember látja meg a lehetőséget a fővároson túl is. Így van ezzel Szentkirályi Dávid, a Nah! Bisztró tulajdonosa.
A hamburger egy olyan étel, amit ha valaki szeret, egyszerűen képtelenség megunni. Persze ehhez elengedhetetlen, hogy gusztusos és finom legyen, na meg lehetőleg kísérje valami kellemes fantáziavilág, életérzés is. Győr legújabb burgerezőjében Mátyás Attiláék minden téren a maximumra törekednek, s igazán baráti szendvicsekkel és hangulattal várnak mindenkit.
A lecsó az egyik legkedveltebb magyar nyári étel, amit sokféleképpen el lehet készíteni. Egy verziót most mi is mutatunk!
Mertek nagyot álmodni győri vendéglátósok és úgy döntöttek: élettel töltik meg a Radó-szigetet. A város örült az ötletnek, s most hétvégén már harmadszor élhetjük át a Radó Matiné semmivel össze nem hasonlítható hangulatát. A részletekről Vida Zoltánnal, a Szomszéd egyik tulajdonosával lelkével beszélgettünk.
Kovacsics "Koksza" István chef látogatta meg stúdiónkat, aki a nyári grill ételeket taglalta változatosan úgy, hogy összefutott a nyál a kedves hallgatók szájában.
Szitokszóvá vált a honi sörkultúrában a kukorica, de valóban az égiek ellen való vétek, ha egy sör tartalmaz kukoricát is? Az egyik nagy hazai sörgyártó vállalat sörfőzőmesterével beszélgettünk erről. Inkognitóban.
Ha a szívünkre tesszük a kezünk, akkor ugye, hogy bevalljuk, hogy nem lehet rántotthús nélkül élni?! Nos, ezt vallja Varga Gergely is, aki a belvárosi Panír Bisztró tulajdonosa és szakácsa. Őszinte, céltudatos és hisz a minőségi magyar konyha erejében. Vele beszélgettünk álmokról, panírról, olajról, rántott húsokról és a minőségi vendéglátásról.
Thai csirke üvegtésztával: Koksza séf a Távol-Kelet ízeit hozza el nekünk! Ráadásul egy olyan fogást készít el, ami néhány perc alatt összedobható. Kezdés ma este 19.25-kor a Győr+ TV-n!
A szokatlan desszertet Balantonmáriafürdőn kóstolhatják meg a különleges ízek szerelmesei.