Három napig Győr lesz a hal fővárosa (is)
Három napig mi leszünk a hal fővárosa is, péntektől vasárnapig a Radó-szigeten rendezik meg a III. Győri Halnapokat. Erről az esemény főszervezője beszélt a Győr Plusznak
Három napig mi leszünk a hal fővárosa is, péntektől vasárnapig a Radó-szigeten rendezik meg a III. Győri Halnapokat. Erről az esemény főszervezője beszélt a Győr Plusznak
Jövő hétvégén végre megnyitja kapuit a III. Győri Halnapok. A háromnapos rendezvény szervezői ezúttal még több halat, tökéletes kulináris élvezetet, színes programokat, igazi showt ígérnek. Az immár tradicionálisnak tekinthető halünnepnek idén is győri belváros varázslatos szigete, a Radó ad otthont.
Józsi Erik egy tehetséges, fiatal belvárosi bár társtulajdonosa szintén a vendéglátásban járatos kollégáival gondolt egyet és közösen életet visznek a Radó szigetre a hétvégéken. Finom hűsítő italok, kulturált zene, ínyenc étkek és fiatalos hangulat várja a kilátogatókat.
A bor és a zene a vasárnapi záráson sem maradhatott el a Győri Bortörténelmi Napok idei kavalkádján, mely a nyár utolsó hétvégéjén ezúttal is ezreket csábított Győr gyönyörű belvárosába. Mutatjuk, hogy telt a fesztivál fináléja.
A pizzát szinte mindenki szereti. Van, aki a vékony tésztásat, van, aki a vastagabbat. Tehetünk rá sokféle feltétet, de készíthetünk egyszerű paradicsomos-sajtost is.
A Covid-járvány, az energiaválság sok terület mellett a vendéglátást is roppantul megpróbálta. Sajnos sokan váltottak, ami érthető. Viszont szerencsére még többen gondolták úgy, hogy igenis van értelme Győrben gasztró-vállalkozást indítani, s milyen jól tették! Ismerjük meg őket egy kicsit!
A borlovagrendek felvonulásával kezdődik a program, délután nyitnak a faházak, este pedig következik a nyárzáró győri nagykoncert, Náksival és Geszti Péterrel.
Pénteken is folytatódtak a Győri Bortörténelmi Napok! Ismét az ország legjobb borait kóstolhattuk a győri belvárosban.
Az orosz konyhaművészet egyik gyöngyszemét készíti el Koksza séf. Amennyire ízletes ez a fogás, olyan könnyen megfőzhető.
Panír premier csütörtök este 19:25-kor a Győr+ TV-ben! Az orosz konyhaművészet egyik gyöngyszemét készíti el Koksza séf. Amennyire ízletes ez a fogás, olyan könnyen megfőzhető.