Címke: Fuss a struccal!
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2023.04.23.

Felvettük a nyúlcipőt, hogy jótékony struccok legyünk!

Több mint 650-en indultak el vasárnap reggel az első Fuss a struccal! elnevezésű jótékonysági futófesztiválon. A lélegzet kampány szenzációs zárórendezvényét a Győr+ Média is támogatta, így nem is volt kérdés, hogy mi is felhúzzuk a nyúlcipőt és hármas váltásban teljesítjük a 21 kilométeres távot. Elfáradtunk, de megérte, hisz az akció célja egy speciális lélegeztetőgép beszerzése.

P. Csapucha Adrienn 2023.04.14.

A maratonista legendával is találkozhatunk a struccfutáson

A Fuss a struccal! kampányt egyre nagyobb érdeklődés övezi, ami azért is biztató, mert egyre közelebb kerülnek a célhoz a szervezők és a támogatók. Az akcióban ugyanis egy lélegeztetőgépre gyűjtenek az ötletgazdák, a 12 millió forint értékű eszköz a gyermekek gyógyulását szolgálná. A futófesztivál egyik arca a maratonista legenda, Földingné Nagy Judit, vele is találkozhatnak a résztvevők április 23-án az Aranypart II-n.

Győr+ Média 2023.04.06.

Egyre többen támogatják a „struccfutást”

Ahogy arról már több alkalommal beszámoltunk, április 23-án egy jótékony futófesztivál lesz, az Aranypart 2-n. A „Fuss a struccal” elnevezésű akciót a Gyermek Intenzív Terápiáért Alapítvány szervezésében rendezik meg.

P. Csapucha Adrienn 2023.04.03.

Akinek a futás olyan, mint a levegő!

Földingné Nagy Judit számára a futás olyan mint a levegővétel, nincs nap, hogy ne húzná fel a futócipőt és ne élvezné a felszabadult mozgás örömét. Pályafutása, kitartása példaértékű, nem véletlenül kérték fel arra, hogy a Fuss a struccal! kampány egyik arca legyen.

P. Csapucha Adrienn 2023.03.29.

Nagy Balázs: a maraton a sport Szent Grálja!

Nagy Balázs színész lesz a „Fuss a struccal” elnevezésű futófesztivál egyik nagykövete. A jótékonysági esemény több szempontból is szívügye a művésznek, egyrészt, mert édesapaként különösen fontos számára a gyermekek támogatása, másrészt pedig azért, mert maga is rendszeresen sportol, nem is akárhogyan...

Hirdetés