Címke: Fuss a struccal!
Hirdetés
Németh Bolgárka 2024.04.19.

Fussanak a struccal!

Április 27-én, jövő szombaton ismét Fuss a struccal jótékonysági futóverseny lesz az Aranypart II-n. Az esemény nem csak sportról, hanem a jótékonyságról is szól, hiszen a Gyermek Intenzív Terápiáért Alapítvány kapja a verseny bevételét!

P. Csapucha Adrienn 2024.04.18.

Földingné Nagy Judit: nem volt kérdés, hogy vállaljam a nagykövetséget!

A Fuss a struccal! jótékonysági sportesemény mellé örömmel álltak ismert győriek is, a nagykövetek pedig kivétel nélkül vallják, hogy egy jó ügyhöz adni a nevüket számukra megtiszteltetés. Így vélekedik a 27 évig maratoni csúcstartó futóbajnok Földingné Nagy Judit is, aki csütörtökön a Juice-ban invitált mindenkit az április 27-ei rendezvényre.

P. Csapucha Adrienn 2024.04.16.

Nagy Balázs, a sportos „struccnagykövet” színész

Visz a sport és magával ragad! - így fogalmazott a győriek kedvelt színésze, amikor Juice című műsorunkban a futás szeretetéről kérdezték a műsorvezetők. Nagy Balázs április 27-én ismét összeköti a kellemeset a hasznossal, hiszen idén is vállalta, hogy a Fuss a struccal! fesztivál nagyköveteként egy jó ügy mellé áll, és segítve hódol szenvedélyének, a futásnak.

Győr+ 2024.04.12.

Hol a strucc? Fuss és megtudod!

Bár a Fuss a struccal! jótékonysági futófesztivál emblematikus kabaláját nem láttuk vendégül stúdiónkban, dr. Horváth Eszter és dr. Balogh Enikő annál nagyobb szeretettel érkezett, hogy a Pink és Szóda 20. adásában beszéljenek a közelgő rendezvényről, egy hasonlóan nemes licitről és arról, hogy idén kinek szeretnének segíteni akcióikkal.

Győr+ 2024.04.12.

Pink és Szóda: Futni, menteni, jótékonykodni!

A szervezők maguk sem gondolták tavaly, hogy a Fuss a struccal! jótékonysági futófesztivál már első alkalommal több száz segítő sportolót csábít az Aranypartra, kicsiket és nagyokat megmozgatva a nemes kezdeményezés által. Az idei kampányt, sőt, egy izgalmas licitet is bemutatunk a Pink és Szóda soron következő adásában, pénteken 19:25-től a Győr+ Média felületein.

P. Csapucha Adrienn 2024.04.02.

Nem páváskodunk, segítünk és struccolunk!

Soha nem esik nehezünkre futócipőt húzni, egy jó ügy mellé állni pedig még inkább nem, a Győr+ Média ugyanis örömmel támogat minden olyan nemes kezdeményezést, mely jótékony célokat szolgál, különösen akkor, ha gyermekekről van szó. A Fuss a struccal! futófesztivál második alkalommal csábítja mozgásra az amatőr és profi sportolókat, hogy saját egészségünkön túl tehessünk másokért, 2024 áprilisában ismét a Gyermek intenzív Terápiáért Alapítvány csöppségeiért.

P. Csapucha Adrienn 2023.04.23.

Felvettük a nyúlcipőt, hogy jótékony struccok legyünk!

Több mint 650-en indultak el vasárnap reggel az első Fuss a struccal! elnevezésű jótékonysági futófesztiválon. A lélegzet kampány szenzációs zárórendezvényét a Győr+ Média is támogatta, így nem is volt kérdés, hogy mi is felhúzzuk a nyúlcipőt és hármas váltásban teljesítjük a 21 kilométeres távot. Elfáradtunk, de megérte, hisz az akció célja egy speciális lélegeztetőgép beszerzése.

P. Csapucha Adrienn 2023.04.14.

A maratonista legendával is találkozhatunk a struccfutáson

A Fuss a struccal! kampányt egyre nagyobb érdeklődés övezi, ami azért is biztató, mert egyre közelebb kerülnek a célhoz a szervezők és a támogatók. Az akcióban ugyanis egy lélegeztetőgépre gyűjtenek az ötletgazdák, a 12 millió forint értékű eszköz a gyermekek gyógyulását szolgálná. A futófesztivál egyik arca a maratonista legenda, Földingné Nagy Judit, vele is találkozhatnak a résztvevők április 23-án az Aranypart II-n.

Győr+ Média 2023.04.06.

Egyre többen támogatják a „struccfutást”

Ahogy arról már több alkalommal beszámoltunk, április 23-án egy jótékony futófesztivál lesz, az Aranypart 2-n. A „Fuss a struccal” elnevezésű akciót a Gyermek Intenzív Terápiáért Alapítvány szervezésében rendezik meg.

P. Csapucha Adrienn 2023.04.03.

Akinek a futás olyan, mint a levegő!

Földingné Nagy Judit számára a futás olyan mint a levegővétel, nincs nap, hogy ne húzná fel a futócipőt és ne élvezné a felszabadult mozgás örömét. Pályafutása, kitartása példaértékű, nem véletlenül kérték fel arra, hogy a Fuss a struccal! kampány egyik arca legyen.

Hirdetés