Hol a strucc? Fuss és megtudod!

Győr+ Fotó: Marcali Gábor
2024.04.12. 19:30

Bár a Fuss a struccal! jótékonysági futófesztivál emblematikus kabaláját nem láttuk vendégül stúdiónkban, dr. Horváth Eszter és dr. Balogh Enikő annál nagyobb szeretettel érkezett, hogy a Pink és Szóda 20. adásában beszéljenek a közelgő rendezvényről, egy hasonlóan nemes licitről és arról, hogy idén kinek szeretnének segíteni akcióikkal.

A Győr+ Média örömmel támogat minden olyan nemes kezdeményezést, mely jótékony célokat szolgál, különösen akkor, ha gyermekekről van szó. A Fuss a struccal! is ilyen, 2024-ben ismét a Gyermek Intenzív Terápiáért Alapítvány csöppségein segíthetnek mindazok, akik április 27-én az Aranypart II-n rajthoz állnak – erről is beszélt női magazinunk egyik vendége, dr. Horváth Eszter, aki részletesen ismertette, hogy mi az, amit érdemes tudni az idei rendezvényről.

A II. Fuss a struccal! versenyre április 15-ig lehet előnevezni, eddig igényelhető az, egy üvegműves által készített, egyedi befutóérem is. A távok változatlanok: a gyerekek 1 kilométeren bizonyíthatnak, a 10 év alattiak külön díjazásban részesülnek. A felnőttek 4, 7, 14 és 21 kilométeres futamokon állhatnak rajthoz, utóbbinál 3 fős csapatokat alkotva, váltóban is lehetőség van az indulásra.

A mindig nyüzsgő dr. Balogh Enikő pedig elmondta, hogy hivatásán keresztül, a lehetőségeit jótékony célokra használva mely kampányai értek már révbe az elmúlt években. Kampányok, melyek bizonyítják, hogy jó úton jár és arra sarkallják, hogy újabb és újabb ötletekkel rukkoljon elő. Akárcsak a mostani póló licit! Hogy pontosan miről is van szó, az kiderül a Pink és Szóda legújabb adásából, mely már itt is visszanézhető: