Címke: Étterem
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2023.10.02.

Az igazi Forró lángos Győr szívében készül

A lángos népszerűsége megkérdőjelezhetetlen. Van, aki a simára, van, aki a sajtos-tejfölösre esküszik. Sokan a nyárhoz kötik, pedig minden évszakban kiváló. Persze ha jó a tésztája, ha frissen sütik és finom feltétekkel pakolják meg. Győrben az igazi Forró lángos titkát ki más ismerné jobban, mint Forró Takács Hajnalka?!

Havassy Anna Katalin 2023.08.27.

Győrben a gasztronómia is fejlődik

A Covid-járvány, az energiaválság sok terület mellett a vendéglátást is roppantul megpróbálta. Sajnos sokan váltottak, ami érthető. Viszont szerencsére még többen gondolták úgy, hogy igenis van értelme Győrben gasztró-vállalkozást indítani, s milyen jól tették! Ismerjük meg őket egy kicsit!

Havassy Anna Katalin 2023.08.11.

„Győr legfinomabb hamburgereit szeretnénk elkészíteni!”

A hamburger egy olyan étel, amit ha valaki szeret, egyszerűen képtelenség megunni. Persze ehhez elengedhetetlen, hogy gusztusos és finom legyen, na meg lehetőleg kísérje valami kellemes fantáziavilág, életérzés is. Győr legújabb burgerezőjében Mátyás Attiláék minden téren a maximumra törekednek, s igazán baráti szendvicsekkel és hangulattal várnak mindenkit.

Havassy Anna Katalin 2023.07.15.

Még az álmait is bepanírozza a fiatal győri szakács

Ha a szívünkre tesszük a kezünk, akkor ugye, hogy bevalljuk, hogy nem lehet rántotthús nélkül élni?! Nos, ezt vallja Varga Gergely is, aki a belvárosi Panír Bisztró tulajdonosa és szakácsa. Őszinte, céltudatos és hisz a minőségi magyar konyha erejében. Vele beszélgettünk álmokról, panírról, olajról, rántott húsokról és a minőségi vendéglátásról.

Havassy Anna Katalin 2023.06.12.

Mentesen is lehet finom az étel, főleg, ha szeretettel készül

Egyre többen választják az úgynevezett „mindenmentes” táplálkozást. Főként azért, mert rákényszerülnek, s nekik az egészségük múlik azon, hogy a megfelelő ételekhez jussanak. Dömötör László győri vállalkozó és tulajdonostársa úgy döntöttek, létrehoznak egy keresztszennyezéstől mentes éttermet, ahol nemcsak szakértelemmel, hanem szeretettel készülnek a fogások.

Havassy Anna Katalin 2023.05.20.

Hawaii ízvilágát hozták el nekünk a győri srácok

Győr egyik legújabb vendéglátó helyét, a Paradise Bistro-t fiatal vállalkozók nyitották nemrég, akik láttak fantáziát a városban és abban, hogy olyan ízeket hozzanak el nekünk, amelyeket eddig többnyire ismeretlenek voltak. Például kóstolhatjuk a népszerű szigetvilág, Hawaii finomságait és haraphatjuk a roppanós wrapokat is.

J. Kovács Andrea 2023.04.01.

Olasz sziget Nádorvárosban

Jó hír a mediterrán ízek kedvelőinek, hogy megnyílt a Wesselényi Hotel Grande Amore Étterme Nádorvárosban. A több évtizede családi vállalkozásként üzemelő szálloda a koronavírus járvány következtében nehéz helyzetbe került. A tulajdonos házaspárnak azonban új lehetőséget kínált a firenzei Antonio Milazzoval való megismerkedésük.

Havassy Anna Katalin 2023.01.25.

Harmadszorra is győri az Év kutyabarát étterme

A társállatok szerepe folyamatosan nő, egyre többen szeretnék a lehető legtöbb időt együtt tölteni kedvenceikkel, vagy csak egyszerűen ebédelnének egy jót, két kutyasétáltatás közben úgy, hogy a blökit nem kell hazavinni. Győrben erre is lehetőség van, sőt, olyannyira, hogy a Komédiás Étterem már harmadszor nyerte el az Év Kutyabarát helye címet az étterem kategóriában.

Győr+ 2022.11.04.

Gasztro siker: győri éttermet is díjaztak a Michelin-csillagok estjén!

Idén először Magyarország egészéről jelentetett meg étteremlistát a Michelin Guide francia étteremkalauz, amely eddig csupán a budapesti éttermekről közölt minősítést. Mint kiderült, már két vidéki Michelin-csillagos éttermünk van, mitöbb, az egyikük két csillagot is kapott.

Hirdetés