Címke: dekoráció
Hirdetés
Győr+ 2023.03.29.

Húsvétvárás Szabadhegyen

Közeledik a Húsvét, a kereszténység legnagyobb eseménye, mely a vallás mellett, a tavaszvárás, a tavasz eljövetelének ünnepe is. Sokan készülnek már dekorációval, finom falatokkal, a gyerekek pedig várják a meglepetéseket hozó tapsifülest. Beledi Márta olvasónk Szabadhegyről küldött képeket, ahol már egészen különleges ünnepi miliő uralkodik.

Bodrogi Sára 2022.12.20.

Inspiráció mézeskalács díszítéséhez

Sokaknál már rég elkészültek az ünnepi hangulathoz hozzátartozó mézeskalácsok, de akik még csak ezután fognának hozzá a sütéshez, azoknak mutatunk néhány tippet, hogyan díszíthetik a finomságokat.

Győr+ 2022.12.14.

Ehető koszorúk az ünnepi asztalon

A karácsonyi asztal ékessége lehet egy kreatívan megálmodott, ízlésesen összerakott, ételekből készült koszorú, amelyet aztán persze el is fogyaszthatunk.

Győr+ 2022.12.08.

Ötletek, ha mézeskaláccsal dekorálnánk

A karácsonyhoz már szinte hozzátartozik a mézeskalács, maga a sütemény elkészítése is nagyszerű családi hagyomány lehet, de azon túl, hogy ez a fűszeres édesség nagyon finom és illatos, még a lakásunk díszeként is igazán jól mutathat, ha kreatívak vagyunk.

Győr+ 2022.12.07.

Dekorációs trendek idén karácsonykor

A divat változik, ahogy az is, épp milyen karácsonyi dekorációs irányvonalat kapnak fel, s követnek az emberek. Nézzük csak, idén mi az ünnepi trend!

Bodrogi Sára 2022.12.01.

Karácsonyi dekoráció tobozból

Nem attól lesz szép az ünnepi dekoráció, hogy sok pénzt költünk rá. Vannak pénztárcabarát módszerek is arra, hogy karácsonyi hangulatot varázsoljunk az otthonunkba: tobozból például mi magunk is sokféle mutatós díszt készíthetünk.

Győr+ 2022.10.17.

Az őszi dekoráció pozitívan hat ránk

Érdemes lehet az évszaknak illő kiegészítőkkel feldobni az otthonunkat, hiszen egy kis dekoráció nem csupán szemet gyönyörködtető, a mentális egészségünkre is jó hatással van.

Ihász Nóra 2021.10.19.

Készülj kreatív harapnivalókkal Halloweenre!

Bár Amerikában ünneplik a legtöbben – és a legnagyobb lelkesedéssel – a halloweent, hazánkban is egyre népszerűbb ez az ünnep. Töklámpa-faragás, beöltözős bulik, horrorfilmek, tematikus dekorációk – hogy csak néhányat említsünk a szokások közül. Mutatunk pár halloweeni fogást is, amik garantáltan feldobják az őszi, borongós napokat!

Földvári Gabriella 2021.10.13.

Kuckózós ötletek

Beköszöntött a hideg, kuckózós idő, itt az ideje lakásunka is meghitt őszi hangulatot varázsolni. Néhány tippet adunk ahhoz, hogyan tehetjük ősszel is barátságossá otthonunkat.

Hirdetés