Címke: dekoráció
Hirdetés
Győr+ 2023.10.15.

Péren már járt az ősz

S mivel vendégszerető településről van szó, ott is maradt... Ugyanis a périek csodás őszi hangulatot varázsoltak a községbe, amelyet Beledi Márta unokája, az 5 éves Kalmár Kristóf örökített meg fotóin.

Mireider Máté 2023.04.05.

Háromszáz tojással várja a húsvétot Adyváros

Húsvéti meglepetést kaptak az adyvárosiak, mégpedig önkormányzati képviselőjük jóvoltából. Radnóti Ákos alpolgármester feldíszíttette a körzetében lévő Kodály Zoltán utca és Földes Gábor utcák találkozásánál lévő körforgalmat. A csomópontot régóta növények díszitik, ezekre aggatták fel a színes tojásokat. Az ötletgazda alpolgármester kiemelte: az akcióval szeretne minden adyvárosinak boldog húsvétot kívánni.

Győr+ 2023.04.05.

Díszes dekoráció a Déryben

Ahogy karácsonykor, úgy húsvéthoz közeledve is egyre díszesebbé válnak a dekorációktól a házak, lakótelepek. Egyik legfiatalabb Olvasónk, a 11 éves Tolnai Sz. Olivér most a Déry Tibor utcában járva lelt rá a különleges kiskertre. Természetesen fotóit ezúttal is eljuttatta szerkesztőségünknek.

Győr+ 2023.03.29.

Húsvétvárás Szabadhegyen

Közeledik a Húsvét, a kereszténység legnagyobb eseménye, mely a vallás mellett, a tavaszvárás, a tavasz eljövetelének ünnepe is. Sokan készülnek már dekorációval, finom falatokkal, a gyerekek pedig várják a meglepetéseket hozó tapsifülest. Beledi Márta olvasónk Szabadhegyről küldött képeket, ahol már egészen különleges ünnepi miliő uralkodik.

Bodrogi Sára 2022.12.20.

Inspiráció mézeskalács díszítéséhez

Sokaknál már rég elkészültek az ünnepi hangulathoz hozzátartozó mézeskalácsok, de akik még csak ezután fognának hozzá a sütéshez, azoknak mutatunk néhány tippet, hogyan díszíthetik a finomságokat.

Győr+ 2022.12.14.

Ehető koszorúk az ünnepi asztalon

A karácsonyi asztal ékessége lehet egy kreatívan megálmodott, ízlésesen összerakott, ételekből készült koszorú, amelyet aztán persze el is fogyaszthatunk.

Győr+ 2022.12.08.

Ötletek, ha mézeskaláccsal dekorálnánk

A karácsonyhoz már szinte hozzátartozik a mézeskalács, maga a sütemény elkészítése is nagyszerű családi hagyomány lehet, de azon túl, hogy ez a fűszeres édesség nagyon finom és illatos, még a lakásunk díszeként is igazán jól mutathat, ha kreatívak vagyunk.

Győr+ 2022.12.07.

Dekorációs trendek idén karácsonykor

A divat változik, ahogy az is, épp milyen karácsonyi dekorációs irányvonalat kapnak fel, s követnek az emberek. Nézzük csak, idén mi az ünnepi trend!

Bodrogi Sára 2022.12.01.

Karácsonyi dekoráció tobozból

Nem attól lesz szép az ünnepi dekoráció, hogy sok pénzt költünk rá. Vannak pénztárcabarát módszerek is arra, hogy karácsonyi hangulatot varázsoljunk az otthonunkba: tobozból például mi magunk is sokféle mutatós díszt készíthetünk.

Győr+ 2022.10.17.

Az őszi dekoráció pozitívan hat ránk

Érdemes lehet az évszaknak illő kiegészítőkkel feldobni az otthonunkat, hiszen egy kis dekoráció nem csupán szemet gyönyörködtető, a mentális egészségünkre is jó hatással van.

Hirdetés