Címke: adventi vásár
Hirdetés
Győr+ 2022.12.12.

Egyre népszerűbb az adventi forgatag

Már nem kell sokat aludni karácsonyig, hamarosan itt a várva várt ünnep. Az adventi forgatag addig is sok-sok élményt kínál és egyre többen látogatnak el a helyszínekre.

Kárpát Zsolt 2022.12.04.

A remény gyertyái lobbantak fel

Az adventi koszorún most vasárnap a második gyertyát gyújthattuk meg. Győr belvárosában a Széchenyi téren délután az Audi Iskolaközpont diákjainak műsorával kezdődött az ünnepi gyertyagyújtás. Ezután dr. Fekete Dávid önkormányzati képviselő és Sárai-Szabó Kelemen bencés szerzetes beszéltek az advent időszakáról és remény fontosságáról.

Győr+ 2022.12.03.

Adventi este a Belvárosban

Az elmúlt napokban folyamatosan kerültek fel a fényfűzérek a városban, hisz az önkormányzat meghallotta az itt élők szavát, kérését. Szombaton mi is tettünk egy sétát a Belvárosban és megnéztük a tűzzsonglőrök bemutatóját is.

Havassy Anna Katalin 2022.12.03.

Adventben is ügyeljünk a biztonságra

Az advent az egyik leginkább várt időszaka az évnek, amikor ünneplőbe öltöztetjük a környezetünket, elindulunk ajándékokat vásárolni a szeretteinknek és már a szentestei vacsorához valók listája is ott lapul a zsebünkben. Érdemes azonban most is résen lenni, mert sokan nem is gondolnánk, hogy több veszély leselkedik ránk, mint az év bármely más időszakában.

Mireider Máté 2022.12.01.

Adventi fények: meghallották a győriek szavát

A Győr+ Reggeli vendége ezúttal Virág-Adorján Andrea polgármesteri főbiztos volt, aki az adventi vásárról és a győri ünnepi programokról beszélt kollégáinkkal.

Földvári Gabriella 2022.11.25.

Megnyílt az Adventi Jótékonysági Faház a Széchenyi téren

„Aki jótékonyságot vet, barátságot arat”. Pénteken megnyílt az Adventi Jótékonysági Faház a Széchenyi téren, ahol mintegy 15 szervezet kínálja termékeit november 25. és december 20. között. Az ajándéktárgyak eladásából származó bevételt elesettek és rászorulók kapják.

Zombai-Kovács Ákos | Fotó: Ács Tamás 2022.11.21.

Tízméteres gyönyörű ezüstfenyő a város karácsonyfája

Több, mint 10 méter magas, gyönyörű ezüstfenyő Győr idei karácsonyfája. A formás tűlevelűt nagyjából 30 éve ültette a győrszentiváni Pintér Ferenc, eredetileg földlabdás karácsonyfának vették, utána került a kert végébe. Azóta jól megnőtt a fenyő, amit időnként a nagyobb szelek időnként megtépáztak, a helyét is kinőtte, ezért ajánlotta fel tulajdonosa a fát a városnak. A hatalmas fenyőt darus kocsival vitték a Széchenyi térre, ahol a következő napokban feldíszítik, aztán péntektől az adventi időszak fő látványossága lesz.

Németh Boglárka 2021.12.22.

Sok a vásárló a győri adventi vásárban

A karácsonyt megelőző napokban is sokan vásárolnak a győri adventi vásárban. Az árusok többsége szerint forgalom szempontjából az idei év legalább olyan, de még talán erősebb is, a koronavírus járványt megelőző esztendőnél.

Hirdetés