Címke: adventi vásár
Hirdetés
Szigeti Sándor 2023.12.10.

Sokakat vonz a győri adventi vásár

Rengetegen voltak kíváncsiak az ünnepi fényekbe öltöztetett belvárosra és a karácsonyi vásárra advent második szombatján. Hullámzott a sokaság a Baross úton.

HAK 2023.12.09.

Most hétvégén is mindenkit vár a győri adventi forgatag

Ahogy megszoktuk, a város szívében, a Belvárosban található az adventi vásár, ahol mindenki megtalálhatja a számára legkedvesebb programot, a legfinomabb forralt bort, vagy teát, a remek falatokat és a karácsonyi ajándékokat is beszerezhetjük. Ezen a hétvégén is mindenkit sok szeretettel vár a győri advent!

Havassy Anna Katalin 2023.12.09.

Adventben is fontos a biztonság

Az év egyik legvártabb időszaka az advent, amikor temérdek a teendő. A munkahelyeken az évzárásra készülünk, a családokban már megy a tervezgetés: hogy díszítsük fel a lakást, mit ajándékozzunk egymásnak, mi legyen a menü és sorolhatnánk. Érdemes azonban ebben az időszakban a testi épségünkre és értékeinkre is fokozottabban vigyázni, hiszen sokan nem is gondolnák, hogy több veszély leselkedik ránk most, mint az év bármely más időszakában.

Győr+ 2022.12.12.

Egyre népszerűbb az adventi forgatag

Már nem kell sokat aludni karácsonyig, hamarosan itt a várva várt ünnep. Az adventi forgatag addig is sok-sok élményt kínál és egyre többen látogatnak el a helyszínekre.

Kárpát Zsolt 2022.12.04.

A remény gyertyái lobbantak fel

Az adventi koszorún most vasárnap a második gyertyát gyújthattuk meg. Győr belvárosában a Széchenyi téren délután az Audi Iskolaközpont diákjainak műsorával kezdődött az ünnepi gyertyagyújtás. Ezután dr. Fekete Dávid önkormányzati képviselő és Sárai-Szabó Kelemen bencés szerzetes beszéltek az advent időszakáról és remény fontosságáról.

Győr+ 2022.12.03.

Adventi este a Belvárosban

Az elmúlt napokban folyamatosan kerültek fel a fényfűzérek a városban, hisz az önkormányzat meghallotta az itt élők szavát, kérését. Szombaton mi is tettünk egy sétát a Belvárosban és megnéztük a tűzzsonglőrök bemutatóját is.

Havassy Anna Katalin 2022.12.03.

Adventben is ügyeljünk a biztonságra

Az advent az egyik leginkább várt időszaka az évnek, amikor ünneplőbe öltöztetjük a környezetünket, elindulunk ajándékokat vásárolni a szeretteinknek és már a szentestei vacsorához valók listája is ott lapul a zsebünkben. Érdemes azonban most is résen lenni, mert sokan nem is gondolnánk, hogy több veszély leselkedik ránk, mint az év bármely más időszakában.

Mireider Máté 2022.12.01.

Adventi fények: meghallották a győriek szavát

A Győr+ Reggeli vendége ezúttal Virág-Adorján Andrea polgármesteri főbiztos volt, aki az adventi vásárról és a győri ünnepi programokról beszélt kollégáinkkal.

Földvári Gabriella 2022.11.25.

Megnyílt az Adventi Jótékonysági Faház a Széchenyi téren

„Aki jótékonyságot vet, barátságot arat”. Pénteken megnyílt az Adventi Jótékonysági Faház a Széchenyi téren, ahol mintegy 15 szervezet kínálja termékeit november 25. és december 20. között. Az ajándéktárgyak eladásából származó bevételt elesettek és rászorulók kapják.

Hirdetés