Most hétvégén is mindenkit vár a győri adventi forgatag

HAK Fotó: MekliZ Fotóstúdió
2023.12.09. 15:22

Ahogy megszoktuk, a város szívében, a Belvárosban található az adventi vásár, ahol mindenki megtalálhatja a számára legkedvesebb programot, a legfinomabb forralt bort, vagy teát, a remek falatokat és a karácsonyi ajándékokat is beszerezhetjük. Ezen a hétvégén is mindenkit sok szeretettel vár a győri advent!

Törvényszerű, hogy pénteken, szombaton és vasárnap többen látogatnak ki az adventi forgatagba, hiszen ilyenkor több az idő a családra, a sétára és a barátokra is. A győriek pedig szeretik az adventi vásárt, szeretik kortyolni a testet-lelket melegítő forralt bort, élvezni a forró kürtőskalácsot és gyönyörködni a díszkivilágításban.

Persze nem csak a fények és az árusok várják a győrieket, hanem remek programokkal is készültek a szervezők. Szombat késő délután 17 órakor a Széchenyi téren fellép a csodás hangú Meggie és az Epizód, s akik ismerik az énekesnő munkásságát, azok biztos, hogy egyetértenek abban, hogy kihagyhatatlan lesz a mai koncertjük.

A fényjáték, az óriáskerék, a jégpálya, a dodzsem és a kisvasút hétköznap is látogatható, viszont Jégdiszkó csak pénteken és szombaton van 17:00-23:00 óra között, amit semmiképp nem ajánlatos kihagyni! A korcsolyapályán pedig ahogy tegnap, ma is lesz bemutató, pontban 18 órakor!

Galéria: MekliZ Fotóstúdió