Hirdetés
Címke: WKW ETO FC
Hirdetés
Sándor Szigeti 2020.10.19.

Berobbant a koronavírus az ETO FC-nél

Újabb öt játékos produkált pozitív eredményt, több stábtag is beteg. A járványügyi előírásoknak megfelelően mindenkit elkülönítettek.

Szigeti Sándor 2020.09.29.

„Kis Gundi” az ETO kapujában

Kereken két méter magas, a dióra allergiás, így a Gundel-palacsintáról le kell mondania, de szeret főzni, a lecsó például az egyik nagy kedvence, amit az év bármely szakában szívesen elkészít. Amellett, hogy stabil és megbízható pontja a WKW Győri ETO FC labdarúgócsapatának a kapuban, humoros és céltudatos fiatalember, aki biztos benne, hogy az édesapja az ő meccseit soha nem fogja közvetíteni. Gundel Takács Bencével beszélgettünk.

Sándor Szigeti 2020.09.27.

Megfordította a meccset az ETO a Csákvár ellen

A Merkantil Bank Liga 10. fordulójában a WKW Győri ETO FC a Csákvár otthonába látogatott, ahol két ellentétes félidő után a második játékrészben mutatott teljesítménye alapján megérdemelten győzött.

Sándor Szigeti 2020.09.27.

Dobbanjon az ETO szív!

Az WKW ETO labdarúgócsapata is csatlakozik a "World Heart Day" azaz a "Szív Napja" kampánysorozathoz, amely arra hivatott, hogy felhívja a figyelmet az egészségmegőrzés fontosságára.

Győr+ 2020.09.20.

Megérdemelten ment tovább az ETO

A MOL Magyar Kupa 6. fordulójának szombat esti játéknapján Májer és Priskin dupláival gyakorlatilag az első félidőben eldöntötte a mérkőzést és a továbbjutást az ETO.

Győr+ 2020.09.19.

Közvetítik az ETO Magyar Kupa meccsét

A WKW ETO FC Győr a Pápai Perutz FC otthonában kezdi meg a küzdelmeket a MOL Magyar Kupában szombat este 20 órakor. A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.

Győr+ 2020.09.17.

Döntetlent játszottak a hétközi fordulóban

A Merkantil Bank Liga 9. fordulójában az ETO a dobogó legalsó fokán álló Békéscsabát fogadta. A mérkőzésen ETO helyzetek akadtak bőven, gól azonban sajnos nem született.

Győr+ 2020.09.16.

ETO FC: egy teszt pozitív lett

Az MLSZ előírásainak megfelelően hétfőn koronavírus teszten vettek részt az ETO Futball Kft. játékosai és alkalmazottai. Egy játékos teszteredménye pozitív lett, mindenki más egészséges.

Győr+ 2020.09.15.

A járvány miatt szigorított az ETO

Utánpótlás és felnőtt játékosainak egészségét szem előtt tartva a koronavírus járványra való tekintettel szigorításokat vezettek be az ETO FC Győr létesítményén belül. A klub kéri mindenki türelmét és megértését.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat