Címke: WKW ETO FC
Hirdetés
Győr+ 2021.10.31.

Vitális bombagóljával győzött az ETO

A Merkantil Bank Liga 14. fordulójában hazai környezetben lépett pályára a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol a tavaly még élvonalbeli Budafoki MTE volt az ellenfél. Az első félidő nem hozott gólt, azonban a második félidőben, Vitális jól eltalált bombájának köszönhetően megnyerték a mérkőzést a hazaiak.

Győr+ 2021.10.31.

A Budafokot készül legyőzni az ETO

A sikeresen megvívott kupapárharc után ismét bajnoki mérkőzésen lép pályára a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. A Merkantil Bank Liga 14. fordulójában a tavaly még NB I-es Budafoki MTE gárdáját fogadják vasárnap 17 órától.

Győr+ 2021.10.24.

Hazai pályán kapott ki az ETO

A Merkantil Bank Liga 13. fordulójában a PMFC gárdáját fogadta a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol a vendégek az első félidőben szerzett góljuknak köszönhetően megnyerték a mérkőzést.

Győr+ 2021.10.05.

Megműtötték Barna Szabolcsot

Túl van a műtéten Barna Szabolcs, a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapatának játékosa. A védő operációja rendben lezajlott, pár héten belül megkezdheti a rehabilitációt, és bizakodóan tekint a jövőbe.

Győr+ 2021.10.03.

Az utolsó pillanatokban kapott ki az ETO

A Merkantil Bank Liga 11. fordulójában hazai pályán fogadta a tabella második helyén álló Kecskemét gárdáját a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol gól nélküli első félidő után, a második játékrészben hiába játszott mezőnyfölényben a hazai csapat, az utolsó pillanatban kapott góllal vereséget szenvedett

Győr+ 2021.10.03.

Itthon javítana az ETO

A Merkantil Bank Liga 11. fordulójában az újonc Kecskemét együttesét fogadja a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata vasárnap 17 órától, az ETO Stadionban. (A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk, melynek elérhetőségét később tesszük közzé!)

Hirdetés