Hirdetés
Címke: WKW ETO FC
Hirdetés
Ficsór Dávid 2021.07.28.

A szurkolókra is számít az ETO

Szurkolói ankétot rendezett kedden a WKW ETO FC Győr a belváros egyik vendéglátóhelyének teraszán.

Győr+ 2021.07.14.

Bacsa Patrik az ETO-ba igazolt

Jelentős NB I-es tapasztalattal rendelkező csatárt szerződtetett a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata Bacsa Patrik személyében, aki kettő évre írt alá az együtteshez.

Győr+ 2021.07.07.

Továbbra is bíznak a volt győri kapusban

Onódi Ákos személyében, egykori ETO-akadémista kötött profi szerződést a világ egyik legerősebb bajnokságában, az angol Premier League-ben szereplő Aston Villa csapatával. A fiatal hálóőr 5 évre kötelezte el magát a birminghami csapathoz.

Nagy Roland 2021.07.03.

Új játékosokkal készülnek a rajtra

Az élvonalba jutott Gyirmót FC Győr, és az NB II.-es ETO FC Győr labdarúgócsapata is két hete kezdte el a felkészülést az első, illetve a másodosztályú bajnokság rajtjára. Csertői Aurél együttese a DVSC mögött a második helyen végzett a bajnokságban, így harcolta ki a feljutást.

Győr+ 2021.07.01.

Összeállt az NB II-es csapat stábja

Július 1-jével teljessé vált NB II-ben szereplő WKW ETO FC Győr szakmai stábja: Klausz László vezetőedző munkáját korábbi játékostársa és kollégája, Popovits Pál segíti majd.

Győr+ 2021.06.11.

Kulcsár Kornél visszatér az ETO-hoz

Újabb igazolást jelentett be a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapatának vezetősége. Visszatért a legutóbb az NB I-es Budafokban szereplő 29 esztendős Kulcsár Kornél, aki 2+1 évre írt alá.

Győr+ 2021.06.07.

Új kapust szerződtetett az ETO

Fadgyas Tamás személyében Nyíregyházáról érkezik a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapatának második nyári igazolása. A 25 esztendős hálóőr 2+1 évre írt alá a klubhoz.

Győr+ 2021.06.02.

Klausz László az ETO új vezetőedzője

Dobos Barna távozott a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapatának kispadjáról, a klub felbontotta szerződését. Az új vezetőedző Klausz László, aki a mai nappal két éves szerződést kötött az ETO-val.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat