Címke: trend
Hirdetés
Győr+ 2022.12.07.

Dekorációs trendek idén karácsonykor

A divat változik, ahogy az is, épp milyen karácsonyi dekorációs irányvonalat kapnak fel, s követnek az emberek. Nézzük csak, idén mi az ünnepi trend!

Földvári Gabriella 2022.10.02.

Őszi körömtrendek

Ami talán soha nem megy ki a divatból, azok a lágy nude színek, amelyek bárkinek és bármilyen körömhosszúsághoz jól állnak. Akik pedig az izgalmasabb, feltűnőbb színeket kedvelik, idén ősszel ők sem csalódnak.

Földvári Gabriella 2022.05.16.

Esküvőre ajánljuk

A menyasszonyi ruhák általában a földig érnek, ez a szabály azonban már nem érvényes. Idén a legújabb divat szerint választhatunk a koktél- és nyári ruha fazonok közül is, melyek könnyedebb, kényelmesebb viseletet jelentenek a hagyományos, akár abroncsos szoknyás változatoknál.

Tóth Vivien 2021.09.07.

Kabátvásárlási kisokos – testalkatok szerint!

Habár a délutáni hőmérséklet még inkább emlékeztet a nyárra, a reggeli és esti hőérzet megkívánja már a kabát viselését. Ha te is most gondolkozol egy új darab beszerzésén, akkor cikkünk segítségével könnyebb lesz a vásárlás, hogy az alkatodra melyik fazon illik a legjobban.

Tóth Vivien 2021.08.31.

Divat a testékszer a győriek körében

Egyre több fiatal készíttetett testékszert az elmúlt öt évben, így ezúttal annak jártunk utána, mik a jelenlegi piercingtrendek a győriek körében. Az egyik helyi szalonban választ is kaptunk kérdéseinkre.

Hirdetés