Hirdetés
Mindent a belvárosból!

Esküvőre ajánljuk

Fotó: Vig Norbert
Földvári Gabriella
2022.05.16. 18:01

A menyasszonyi ruhák általában a földig érnek, ez a szabály azonban már nem érvényes. Idén a legújabb divat szerint választhatunk a koktél- és nyári ruha fazonok közül is, melyek könnyedebb, kényelmesebb viseletet jelentenek a hagyományos, akár abroncsos szoknyás változatoknál.

Hirdetés

Az esküvői rövid ruha az ünnep után más alkalomra is felvehető, legyen szó egy színházi előadásról, koncertről, partiról, vagy egy romantikus vacsoráról. Divat a vintage, és a csipke rengeteg változata, mintázata, de elsősorban a régi világ csipkéinek hangulatát idéző díszítés a modern ruhákon. A legújabb trendek között megtaláljuk a visszafogott, a letisztult eleganciát sugárzó ruhákat éppúgy, mint a modern minimalizmust képviselőket. Ma már a menyasszonyi öltözék sem feltétlenül fehér, sokan választanak halvány árnyalatokat. A ruhák mellé ne felejtsünk el egy stílusos felsőt vagy pelerint felvenni, hogy ne fázzunk a klimatizált helyiségekben vagy egy hűvösebb napon. A kiegészítők tökéletesen passzoljanak a ruhához, stílusában szinte olvadjon össze a ruhával, hogy fel se tűnjön, hogy egy külön darabot vettünk magunkra.

A koszorúslányok öltözéke általában a lakodalmak színvilágával harmonizál, idén divat az erőteljes kék és zöld szín, valamint a finomabb fagylaltárnyalatok dominálnak. Oda kell figyelnünk a kiegészítőkre is, az alkalmi, a menyasszonyi ruhához a borítéktáska illik, amelynek színe a ruháéval harmonizál. Az elegáns, magas sarkú cipőn se spóroljunk, így lesz megjelenésünk tökéletes. Érdemes ezüst- vagy aranyszínű „topánt” választani ugyanolyan táskával, mert ezeket a darabokat is többször használhatjuk.

Hirdetés

A menyasszonyi sminkek terén is a visszafogott elegancia a trendi. Elsősorban a semleges, natúr, természetes hatású színek ajánlották. Jó minőségű anyagok használatával tartós hatást lehet elérni, így reggelig is megmaradhat a sminkünk. A smink legyen friss, üde, fiatalítsa a menyasszonyt, emelje ki a szépségét és összhangban legyen a frizurával, a ruhával.

A frizura elkészítésénél is törekedjünk a természetességre, hiszen a kevesebb sokszor több. 2022-ben divatosak a letisztult kontyok, a klasszikus fazonok és a bájos loknik.

Ruhák: Modeszta Belváros (Győr, Király u. 7.)
Cipők és táskák: Daniel Ray Táska-Cipő Üzlet (Király u.10., Jedlik Ányos u. 9., Arany János u.13., Aradi vértanúk útja 12.)
Smink és frizura: Ágó Szalon (Győr, Szövetség u. 30.) Illés Henrietta sminkes-kozmetikus (30/684-6002) Illés Ágnes fodrász (20/453-4873)

A cikket a Győri Belvárosi Bevásárló Utcák Alapítvány támogatta.

Kapcsolódó témák: #esküvő | #ruházat | #trend |
likeold
a fb oldalunkat