Őszi körömtrendek

Fotó: Pixabay
Földvári Gabriella
2022.10.02. 14:03

Ami talán soha nem megy ki a divatból, azok a lágy nude színek, amelyek bárkinek és bármilyen körömhosszúsághoz jól állnak. Akik pedig az izgalmasabb, feltűnőbb színeket kedvelik, idén ősszel ők sem csalódnak.

Hirdetés

Ezúttal a nude körömszín úgy alakulnak át, hogy egy sötétebb színű kontúr fut végig a körmökön és egy csillogós réteget is kap, ezáltal sokkal extrábbá téve az összképet.

Hódítanak a kéttónusú festések is, amit az azonos színcsaládba tartozó, ám kicsit mégis különböző árnyalatok játéka jellemez.

Az ősz színe a narancs, izgalmassá válik, ha a mutató- és gyűrűsujjon arany csillogással fedjük. Elegánsak a csíkos trendek narancsos árnyalatokkal vagy barnákkal. Apropó barnák: megosztó trend, de a 90-es évek irányzatainak reneszánsza jegyében ez is visszatért a mainstream divatba. Az őszi-téli szezonban a barna lényegében összes árnyalata menő, a tejeskávétól kezdve egészen az étcsokoládéig.

Az állatminták rajongóinak jó hírünk van, divatosak az állatmintás körmök is, csakúgy, mint az ősz kedvence, a „tökös” dizájn körmök is.

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #köröm | #szépség | #trend |