Címke: Tokióból jelentjük
Hirdetés
Ficsór Dávid 2021.08.12.

Hazatért tokiói száguldó riporterünk

Alig, hogy hazaérkezett Tokióból, máris kameránk elé állt Nagy Roland. A Győr+ Rádió főszerkesztője, a Hetilap sportrovatának vezetője két héten keresztül tudósított az ötkarikás játékokról. Ott volt a legnagyobb magyar és győri sikereknél, de segítségével a győriek betekinthettek az Olimpia kulisszái mögé is. Roland a Győr+Híradójában mesél először a „Covid-olimpia” megpróbáltatásairól és az általa megélt, legemlékezetesebb pillanatokról.

Győr+ 2021.08.10.

Tokiói városnézés Nagy Rolanddal

A tokiói olimpia véget ért, Nagy Roland kollégánk szigorú karanténja is lejárt, így maradt két napja arra, hogy nyakába vegye a várost.

Havassy Anna Katalin 2021.08.09.

Mégis kellett ez az olimpia!

Sokáig úgy voltam vele, el kellett volna törölni a mostani olimpiát, mert ez így nem az igazi, ez így nem a sport ünnepe. Nem lehetnek ott a szurkolók, üresek a lelátók, az újságírók is korlátok között dolgozhatnak. Meg amúgy is, ne akarjunk mindig mi lenni az erősebbek! Napról-napra változott meg a véleményem, s most már teljes meggyőződéssel írom: kellett ez az olimpia!

Győr+ 2021.08.09.

Tokióban is kicsi a világ – Roland felfedezi a várost

Az olimpiai láng tegnap kialudt a tokiói Olimpiai Stadionba, az olimpiai zászló már Párizst, a 2024-es játékok rendező városát illeti meg, valahogy egy kicsit mindenki szokja még, hogy ennyi volt az idei, meglehetősen furcsa sportünnep. Nagy Roland pedig élvezi a szabadságot, ami most leginkább azt jelenti, hogy végre oda mehet, ahova akar, na meg persze azért oda, ahova a rendkívül rugalmatlan, de nagyon kedves japánok engedik.

Győr+ 2021.08.08.

Roland kiszabadult

Ahogy sokaknak, Nagy Roland kollégánknak is augusztus 7-én ért véget az a szigorú buborék, amelyben élnie kellett kint Tokióban, az olimpia idején.

Havassy Anna Katalin 2021.08.07.

Kétszer elázva, de boldogan

Nagy Roland a Győr+ Média sportriportere az újabb "'aranyos napon" kétszer is elázott, de cseppet sem bánja. Főleg, mert láthatta a női magasugrás döntőjét is. Az utolsó előtti nap is eltelt Tokióban.

Nagy Roland 2021.08.07.

„Mindent kiadtunk magunkból!”

Balla Virágot és Takács Kincsőt sokan dobogóra várták az idei olimpián, amikor először szerepelt a női kenu a programban. Sajnos a lányoknak nem jött össze, de mindent kiadtak magukból, megharcolva az időjárással is. A Győr+ Médiának a befutó után nyilatkoztak.

Nagy Roland 2021.08.07.

Kubából magyar érmet jósoltak

A kajak-kenu versenyeknek otthont adó Sea Forest Waterway felett olyasmi történt ma reggel, ami az olimpia ideje alatt még soha.

Nagy Roland 2021.08.06.

Hárspataki Gábor: szomorú vagyok, de büszke is a bronzéremre

Gáborral még az olimpia előtt beszéltem, és akkor nagyon elszánt, és magabiztos sportoló benyomását keltette. Arra a kérdésemre, hogy mi a terv, annyit mondott, felmegyek és mindenkinek szétrúgom a hátsóját. Az utóbbi szó helyett mást használt, de ha megengedik, most nem írnám le...

Győr+ 2021.08.06.

A sportolókat kemény fából faragták

Pénteken reggel a sérülések oldaláról közelítették meg az olimpia témáját a Győr+ Rádió munkatársai. Nagy Roland, Tokióból jelentkező kollégánk megosztotta több tapasztalatát a sportolókról.

Hirdetés