Tokióból jelentettük

Hazatért tokiói száguldó riporterünk

Fotó: Győr+ Televízió
Ficsór Dávid
2021.08.12. 21:00

Alig, hogy hazaérkezett Tokióból, máris kameránk elé állt Nagy Roland. A Győr+ Rádió főszerkesztője, a Hetilap sportrovatának vezetője két héten keresztül tudósított az ötkarikás játékokról. Ott volt a legnagyobb magyar és győri sikereknél, de segítségével a győriek betekinthettek az Olimpia kulisszái mögé is. Roland a Győr+Híradójában mesél először a „Covid-olimpia” megpróbáltatásairól és az általa megélt, legemlékezetesebb pillanatokról.

Roland Ficsór Dávid kollégánknak, illetve a Győr+ Televízió kamerájának mondta el, milyen volt testközelből látni és hallani a Lőrincz-testvéreket Viktor ezüstéremmel záruló döntője után.

És beszélt arról is, hogyan döntött, amikor az éremre esélyes Balla Virág-Takács Kincső duót látta sírni a mikrofonoktól és kameráktól távol, akik csalódásként érték meg ötödik helyezésüket, hogy odament-e hozzájuk interjút készíteni, vagy sem.

A sorból természetesen nem maradhatott ki Kopasz Bálint olimpiai aranyérme, és a Győr+Média Tokióba akkreditált sportriportere elmondta azt is, szerinte miért illik bele a tokiói nyári játékok a csonka olimpiák sorába.

A teljes beszélgetés megnézhető itt: