Címke: szúnyoggyérítés
Hirdetés
Győr+ 2023.09.21.

Lezárult a központi szúnyoggyérítés

A tavalyi aszályos, csekélyebb szúnyogártalommal érintett év után az idei szezon különösen sok munkát adott a szakembereknek. A korábbi évekhez képest nagyobb területen zajlott biológiai lárvagyérítés, a légi és földi technológiák alkalmazásával végzett kezelések már április első hetében elkezdődtek.

Győr+ 2023.09.06.

Folytatódik a vérszívó “vadászat” Győrben

Amennyiben az időjárási körülmények engedik, szeptember 7-én, csütörtökön az alkonyati órákban repülőgépről is irtják a szúnyogokat Győr legfertőzöttebb területein. A légi beavatkozással párhuzamosan a Győr-Szol folytatja a földi kémiai gyérítést is, a melegködös és ULV technológiával működő berendezések a tervek szerint a késő esti óráktól dolgoznak.

Győr+ 2023.09.05.

Folytatódott a szúnyogok elleni harc Győrben

Ahogy azt a Győr-Szol előre jelezte, szeptember 5-én kedden földi és légi szúnyoggyérítést is végeztek és végezni is fognak még. A házak felett elhúzó repülőgépet többen is látták, fotózták.

Győr+ 2023.09.05.

Tovább gyérítik a szúnyogokat Győrben

Amennyiben az időjárási körülmények engedik, szeptember 6-án, szerdán földi kémiai szúnyoggyérítést végeznek Győr területén. A melegködös technológiával működő berendezések a tervek szerint a késő esti óráktól dolgoznak.

Győr+ 2023.09.04.

Légi és földi eszközökkel is folytatódik a szúnyoggyérítés Győrben

Amennyiben az időjárási körülmények engedik, szeptember 5-én, kedden az alkonyati órákban repülőgépről is irtják a szúnyogokat Győr legfertőzöttebb területein. A légi beavatkozással párhuzamosan a Győr-Szol folytatta a földi kémiai gyérítést is, a melegködös és ULV technológiával működő berendezések a tervek szerint a késő esti óráktól dolgoznak.

Győr+ 2023.09.01.

Hétvégén sem marad el a szúnyogirtás

Amennyiben az időjárási körülmények engedik, szeptember 2-án, szombaton földi kémiai szúnyoggyérítést végeznek Győr területén. A melegködös és ULV technológiával működő berendezések a tervek szerint a késő esti óráktól dolgoznak.

Győr+ 2023.08.25.

Hétvégén se számítsanak semmi jóra a szúnyogok!

Amennyiben az időjárási körülmények engedik, augusztus 25-én, pénteken és 26-án szombaton is földi kémiai szúnyoggyérítést végeznek Győr területén. A melegködös és ULV technológiával működő berendezések a tervek szerint a késő esti óráktól dolgoznak.

Győr+ 2023.08.22.

Folytatódik a földi kémiai szúnyoggyérítés Győr területén

Amennyiben az időjárási körülmények engedik, augusztus 23-án, szerdán földi kémiai szúnyoggyérítést végeznek Győr területén. A melegködös és ULV technológiával működő berendezések a tervek szerint a késő esti óráktól dolgoznak.

Nagy Roland 2023.08.17.

Folytatódik a haddelhadd a szúnyogok ellen

A folyók szintjének emelkedése, majd az árhullám levonulása után az árterekben megmaradt vízfelületek ideális környezet teremtenek a szúnyoglárváknak. Amennyiben ehhez meleg nyári hőmérséklet is társul, a lárvák többségéből néhány napon belül kikelnek a szúnyogok.

Győr+ 2023.08.14.

Vesszenek a vérszívók, újabb gyérítés lesz Győrben

Amennyiben az időjárási körülmények engedik, augusztus 15-én, kedden földi kémiai szúnyoggyérítést végeznek Győr területén. A melegködös technológiával működő berendezések a tervek szerint a késő esti óráktól dolgoznak.

Hirdetés