Címke: szépkorú
Hirdetés
Győr+ 2024.02.12.

A napokban érkezik a 13. havi nyugdíj

A napokban érkezik a 13. havi nyugdíj. Februárban a nyugdíjasok az alapnyugdíjukkal együtt átlagosan több mint 460 ezer forintot kapnak kézhez. Csak a 13. havi nyugdíjra 449 milliárd forintot különítettek el az idei költségvetésben. Magyarországon a lakosság negyede idős ember, így mintegy 2 és félmillióan jogosultak nyugdíjra.

Győr+ 2023.10.19.

EFI: ingyenes mozgásprogramok

A Győri Járási Egészségfejlesztési Iroda és Lelki Egészség Központ az aktív és az idősebb korosztályra, valamint krónikus betegekre irányuló egészségfejlesztési tevékenységének keretében ingyenes, közösségi mozgásprogramokat kínál a járási lakosságnak.

Németh Boglárka 2023.10.07.

Az időseket ünnepelték Likócson is

Október 1-jén ünnepeljük a szépkorúakat, hiszen ez az Idősek Világnapja. A Likócsi Közösségi Házban is mindig programokkal kedveskednek a helyi idősekből álló közösségnek. Szombaton zenés műsorral készültek számukra. Az eseményen köszöntőt mondott a város alpolgármestere, dr. Pergel Elza.

J. Kovács Andrea 2023.09.22.

Szépkorú könyvtárost köszöntöttek

Kedves összejövetel helyszíne volt a Bezerédj-kastély csütörtök délután. Galgóczi Károlyné Horváth Gabriellát köszöntötték, aki tegnap ünnepelte 90. születésnapját.

J. Kovács Andrea 2023.09.04.

Kényelmes tér, számos lehetőség a Generációk Háza

Háznyitogatóval várja a győrieket a kívül-belül megújult Generációk Háza szeptember 16-án. Tágas terek, akadálymentes mosdók, lift, légkondicionálás teszik kényelmessé az itt tartózkodást, a szabadidő valóban kellemes eltöltését a számos szakkör vagy klub valamelyikében.

Kárpát Zsolt 2022.08.26.

Daloltak, nótáztak a szépkorúak

Győrben tartották meg a Nyugdíjas Dalosok és Nótakedvelők 21. országos találkozóját. A rendezvény házigazdája már évek óta a Győr- Moson-Sopron Megyei Pannon Nyugdíjas Egyesület, az eseményre idén a 29 versenyző mellett közel 150 szépkorú érkezett. Az amatőr énekesek két kategóriában állhattak színpadra és profi zsűri előtt csillogtathatták meg tehetségüket.

Győr+ 2022.08.15.

Alkotó nyugdíjasokat várnak

A győri önkormányzat Idősügyi tanácsa, a megyei Pannon Nyugdíjas Egyesület és az Arrabona Városi Nyugdíjas Egyesület nyugdíjasok alkotásait várja, amelyekből kiállítást rendeznek.

Hirdetés