90 éves bácsit ünnepeltek

Születésnapján köszöntötte Maschler Brúnót az alpolgármester

Fotó: MekliZ Fotóstúdió
Győr+
2022.02.22. 07:48

Brúnó bácsi igazi lokálpatrióta, értékes tagja a győri, az újvárosi közösségnek, valamint a győri evangélikus közösségnek, 2021-ben az Újváros Városrész szolgálatáért kitüntetést is megkapta.

A szépkorúak köszöntése mindig megható és megtisztelő feladat, így látja ezt Győr város alpolgármestere, Szeles Szabolcs is, aki a napokban születésnapja alkalmából kereste fel, az igazi lokálpatrióta hírében álló Maschler Brúnót. “Ez az életkor már önmagában is becsülendő, azonban itt még erről is többről volt szó. Brúnó bácsi értékes tagja a győri, az újvárosi közösségnek, valamint a győri evangélikus közösségnek, 2021-ben az Újváros Városrész szolgálatáért kitüntetést is megkapta. Ezúton is kívánom, hogy a Jóisten éltesse erőben, egészségben még nagyon-nagyon sokáig! Boldog 90. születésnapot! Alázatos köszönet, tisztelet mindenért” – fogalmazott az alpolgármester.

Szeles Szabolcs egyúttal kiemelte, hogy az önkormányzati képviselői feladatok egyik megható, különleges része, ha idős, győri polgár köszöntésére kerül sor. “Az a megtiszteltetés ért, hogy Magyarország Miniszterelnöke, Kormánya, Győr Város Önkormányzata, Képviselőtestülete és a győriek nevében – természetesen a járványügyi szabályok szigorú betartásával, és valóban egy nagyon rövid idősáv mellett – köszönthettem Maschler Brúnó urat ezen a gyönyörű ünnepnapon” – tette hozzá.

Kapcsolódó témák: #idős | #szépkorú | #születésnap |