EFI: ingyenes mozgásprogramok


2023-10-23 - 2023-12-31
ingyenes program
A Győri Járási Egészségfejlesztési Iroda és Lelki Egészség Központ az aktív és az idősebb korosztályra, valamint krónikus betegekre irányuló egészségfejlesztési tevékenységének keretében ingyenes, közösségi mozgásprogramokat kínál a járási lakosságnak.
Hirdetés

Úszásoktatás – A győri Magyar Vilmos Uszodában két úszócsoport is indul: azoknak, aki egyáltalán nem tudnak úszni, valamint azoknak, akik már megtették a kezdő tempókat, némi úszástudással is rendelkeznek, de a vízbiztonság eléréséhez még gyakorlásra van szükségük. Képzett oktatók várják a jelentkezőket október 24-étől.
Online jelentkezési lap:
https://forms.gle/sY17y9T8xxnkYTa

Senior torna 60+ – Az idősek mozgásban tartását célzó torna október 26-ától indul a 60 év feletti korosztálynak az általános kondíció javítására, az egészség megőrzésének támogatására. A teljes test, az
ízületek átmozgatása, a gerinc tartóizmainak erősítése és a megrövidült izmok nyújtása, a beszűkült mozgástartomány növelése szerepel a programban. A torna nyújtó, lazító gyakorlatokkal, relaxációval zárul.
Helyszíne: Győr, Bartók B. u. 1-3. szám alatti fitnesz terem
Online jelentkezési lap:
https://forms.gle/oz3FbodAhE5xfaaU7

Gyógytorna edukáció – Cukorbetegek tornája
Cukorbetegséggel, prediabétesszel vagy inzulinrezisztenciával élőknek, akik szeretnének aktívan hozzájárulni saját állapotuk javításához és egy egészségesebb életmód kialakításához kortól és nemtől függetlenül. A három alkalmas foglalkozássorozaton képzett gyógytornász vezetésével sajátíthatják el a kifejezetten erre a célra fejlesztett, egyszerű gyógytornát, amit később saját otthonukban rendszeresen tudnak végezni.
A tornasorozat időpontjai:
Október 25. szerda 17:30, november 2. csütörtök 18:00, és november 8. szerda 17:30.
Jelentkezés e-mail-ben: [email protected] vagy telefonon 06-96/507-900/8575

Kapcsolódó témák: #idős |#mozgás |#szépkorú |#torna |#úszás |
további programok
2023-12-09

Adventi ajándékműhely

Karácsonyváró ajándékkészítő program.

részletek