Címke: Simple Női Liga
Hirdetés
Győr+ 2024.03.24.

Tovább menetelnek a győri női focisták

A Simple Női Liga 16. fordulójában az Astra otthonában lépett pályára a Győri ETO FC női labdarúgó csapata, ahol nagy szélben 2-1-es győzelmet arattak.

Győr+ 2023.11.28.

Második helyen telelnek a győri lányok

Idei utolsó bajnoki mérkőzésén a néhol viharos szél sem zavarta az ETO FC Győr élvonalbeli női labdarúgócsapatát, amely remek játékkal, 6-0-ra legyőzte a Soroksár együttesét.

Győr+ 2023.10.14.

Magabiztos ETO siker a Fehérvár ellen

A Simple Női Liga 7. fordulójában hazai pályán léptek pályára az ETO FC Győr női labdarúgói, ahol a Fehérvár ellen magabiztos, 5-0-s győzelmet arattak.

Győr+ 2023.09.17.

Három pont, hazai pályán

A Simple Női Liga 5. fordulójában az Astra gárdáját fogadta az ETO női csapata, amely több kimaradt helyzet mellett mindkét félidőben a hálóba talált, így megérdemelten gyűjtötte be az újabb három pontot.

Győr+ 2023.05.16.

Ingyenes belépés a győri focidélutánra

Ünnepi focidélutánra várják az ETO szimpatizánsait vasárnap délután. A nagymúltú győri klub az 1963-as, 1983-as és 2013-as bajnokcsapatot ünnepli, emellett egy sporttörténeti pillanat részesei is lehetnek a kilátogatók, hiszen hazánkban először olyan kettős mérkőzés lesz az ETO stadionban, amelyen előbb az NB I-es női csapat, majd az NB II-es férficsapat lép pályára.

Győr+ 2023.04.29.

Fáradt döntetlen a győri női focistáktól

A Simple Női Liga 19. fordulójában az ETO FC labdarúgócsapata a kupadöntő után ezúttal a bajnokságban találkozott a Puskás Akadémia gárdájával. Az idegenbeli találkozó gólnélküli döntetlennel zárult.

Győr+ 2022.08.30.

Süle Dóra szerint jól kezdték a bajnokságot

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Simple Női Liga 3. fordulójában az újonc Szekszárdot fogadta az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, és habár nehezen indult be a gólgyártás, magabiztos zöld-fehér győzelem született. Süle Dóra, aki ezen a mérkőzésen szerezte meg idei első találatát, értékelte a meccset.

Győr+ 2022.08.12.

Magabiztos győzelem a szezonnyitón

Lejátszotta idei első bajnoki mérkőzését az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata, ahol az újonc Újpest ellen már az első félidőben tetemes előnyre tett szert, és magabiztos, 9-0-s győzelmet aratott.

Hirdetés